Opinie o Ciompała Marek. Elektronika samochodowa / Marcinkowo (Mrągowo)

Jesteś tu: województwo - warmińsko-mazurskie, miejscowość - Marcinkowo (Mrągowo)

jakość
cena

Opinie

Naprawa zamka elektronicznego tylnej klapy w moim samochodzie zakończyła się zamontowaniem dodatkowego przycisku w kabinie.Obecnie potrzebne są dwie osoby do otwarcia tylnej klapy.Koszt tej naprawy równał się zakupem całej klapy (używanej) wraz z zamkiem i pewnie by starczyło na pomalowanie.NIE POLECAM NIKOMU TEGO WARSZTATU.

2010-09-03 14:37:23
jakość:
cena:
Default_small
jankes

Polecam! Pełen profesjonalizm! Miałem kilka elektronicznych usterek w swoim audi. W pieciu warszawskich warsztatach nikt mi nie pomógł, zostałem za to naciągnięty na dodatkowe koszty. Od znajomego dowiedziałem się, ze pan Marek to rzeczywiście fachowiec. Pomógł, zapłaciłem taniej niż we wszystkich "tańszych" warsztatach w Wawie. A przy okazji zrobiłem sobie wycieczkę na Mazury. Polecam ten warsztat!

2010-09-24 10:48:21
jakość:
cena:
Default_small
Darek

polecam ten warsztat!

2010-09-27 11:06:15
jakość:
cena:
Default_small
chriss

Warsztat godny polecenia. Wiedza+dobry sprzęt. Polecam!

2010-11-28 14:19:22
jakość:
cena:
Default_small
Maciek_team

witam nie polecam tego warsztatu,mechanicy którzy tam pracują to kompletne łamagi,wymieniałem u nich sprzęgło w vw sharanie 1,9tdi 130ps,naprawa trwała 4 dni (kiedyś wymieniałem sam sprzęgło w sharanie bez kanału tylko na lewarkach i kobyłkach i zajęło mi to jakieś 18godz). nie dość że tyle to trwało to zjebali sprawę na całej lini,źle wycentrowane sprzęgło skutki tego to zgrzytające wrzucanie każdego biegu,niedokręcony rozrusznik (dosłownie można było go odkręcić palcami!!!),śruby mocujące skrzynie do silnika luźne,lewe koło przednie niedokręcone (mało co nie odpadło),śruba mocująca półoś do piasty niedokręcona. Zapytałem ile zajmie im wymiana pompki sprzęgła pod pedałem to odpowiedzieli że cały dzień z czego mi to zajeło 3godz bez demontażu skrzyni. Ten kto tam ma zamiar postawic auto do naprawy niech się grubo zastanowi!!!! Wogóle w Mrągowie,Kętrzynie,Giżycku i okolicach to można tylko rowery naprawiać,zero konkretnych warsztatów i fachowców. Pozdrawiam

2012-10-04 16:16:15
jakość:
cena:
Default_small
kriss

Polecam ten warsztat. Dobry sprzęt i rzadko spotykana wiedza fachowa. Zapłaciłem mniej niż wyceniono mi naprawę usterki w innym warsztacie.

2015-04-09 13:38:43
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Dobra diagnoza i profesjonalizm polecam ten warsztat zna sie na rzeczy

2016-04-03 14:22:07
jakość:
cena:
Default_small
paff

Uwaga NACIAGACZ ceny KOSMICZNE nie dzwoni z informacja co i ile i za co tylko robi a pozniej szczeka opada!!!
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!

2016-10-25 17:11:56
jakość:
cena:
Default_small
merc

jak czytam negatywne opinie, od razu nasuwa mi się podejrzenie, że to konkurencja obsrywa najbardziej fachowy warsztat w warmińsko-mazurskim.
miałem dwa razy przyjemność korzystać z usług pana Marka, jako ostatniej deski ratunku. raz miałem dwa popalone sterowniki silnika od Subaru, dzwoniłem po całej Polsce, słyszałem: niech pan przyśle, nie wiem, zobaczę, ale tanio nie będzie (1000-), zawiozłem do Marcinkowa, pan Marek przy mnie je rozebrał, pokazał palcem co się spaliło, wycenił na 300 od sztuki i kazał przyjechać następnego dnia. chodzą do dziś. drugi raz to mercedes ML który na deszczu wariował, zapalał się czek silnika i nie odpalał, objeździłem wszystkich mechaników w Olsztynie, samo bajkopisarstwo albo rozłożone ręce, ewentualnie do wymiany cała elektryka, u pana Marka dwa dni i auto było jak nowe za kilkaset złotych, także negatywne opinie wystawione przez być może kogoś z konkurencji uważam za lipę. polecam, i będę polecał, szybko i fachowo, a nie jak w jednym warsztacie w okolicach Olsztyna, auto stoi najpierw miesiąc na placu, żeby klient skruszał, potem naprawia się w 3 dni i jak przy odbiorze rachunek jest czterocyfrowy, to jest uzasadnienie - pieprzyliśmy się z twoim autem MIESIĄC......:-). panie Marku, na dniach przyjeżdżam z peugeotem 207 :-), pozdrawiam

2017-01-26 19:14:22
jakość:
cena:
Default_small
emotorsport

Totalna kicha brak umiejetnosci wymiany skrzyni biegow. Wola o pomste do nieba chamska oblsuga a mechanicy to brak talentu do czego kolwiek.

2018-02-12 14:52:37
jakość:
cena:
Default_small
Xyz

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Marcinkowo 151, 11-700 Marcinkowo (Mrągowo), woj. warmińsko-mazurskie

  • płatność kartą?

    nie

  • usługi

    elektronika

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (089) 741-60-90

  • captcha