Opinie o Autoport. Tomkowiak L. / Poznań

Jesteś tu: województwo - Wielkopolskie, miejscowość - Poznań

jakość
cena

Opinie

Pełen profesjonalizm, przystępne ceny usług.

2009-07-30 05:52:57
jakość:
cena:
Default_small
togo

Byłem zaskoczony bardzo miłym przyjęciem i wnikliwym wywiadem o moich problemacch z autem. Naprawiono szybko i co najważniejsze skutecznie.Dotychczas miałem złe doświadczenia z ASO VW w Poznaniu. W Autoport od razu wiedziałem że rozmawiam z profesjonalistami, wiedzieli o co mi chodzi choć moje objaśnienia nie były fachowe. Na koniec obawiałem się wysokiego rachunku i tu było pełne zaskoczenie ! za taką samą naprawę w ASO zapłaciłem ponad 50% więcej. Polecam wszystkim !

2009-10-16 17:04:23
jakość:
cena:
Default_small
Hirek

Jeździłem już do wielu warsztatów, ale wracam ciągle do Autoportu. To dobra firma. Myślę że naprawdę profesjonaliści. To teraz rzadkość. Jedna rzecz mnie u nich wku...... prawie zawsze mają rację. Ale u nich jednak płacę tylko 1 raz za naprawę. Z wieloma innym serwisami jest inaczej.

2010-11-12 01:35:50
jakość:
cena:
Default_small
Waldek

Witam,

Skorzystałem z usług tego warsztatu przy wykorzystaniu gruponu na uzupełnienie klimatyzacji i kompleksowy przegląd auta.

Przegląd - ściema nr 1 - sprawdzenie zawieszenia i nic poza tym.

Klimatyzacja - mimo, że została uzupełniona, to nie działała.
Zdiagnozowano usterkę - jedyny plus, ale musiałem za to dopłacić 100 zł, więc 'serwis klimatyzacji', to ściema nr 2. Dodatkowo nie zostałem poinformowany o tych kosztach.

Podsumowując - stracony czas i 270 zł - odjechałem bez klimy w upalny dzień...

Jak ktoś lubi ryzyko to polecam, może się uda:)

2012-05-28 17:38:19
jakość:
cena:
Default_small
Gumis

CHAM I ZŁODZIEJ!! Zakupiłam dla rodziców na grouponie najdroższą wersję - dolał płyn i tyle - szczelności w ogóle nie sprawdził - płyn wyleciał. Przy reklamacji spotkali innego klienta z tym samym problemem - właściciel wyrzucił ich wszystkich z biura nie chcąc słyszeć o reklamacji!! NIE POLECAM!!! ZŁODZIEJ!!!!!!
NIE KORZYSTAJCIE Z JEGO USŁUG !! NIE KUPUJCIE GROUPONU!!!

2012-07-20 17:05:24
jakość:
cena:
Default_small
RZATA

Naprawiali mi klimatyzację, poszło dość szybko choć nie były od ręki dostępne części Jestem bardzo zadowolony, cena naprawdę umiarkowana. Pytałem w 2 innych warsztatach chcieli przeciętnie 40% więcej. Polecam Autoport. Miła obsługa w biurze, wytłumaczyli wszystko bardzo konkretnie.

2013-04-12 15:29:43
jakość:
cena:
Default_small
iREK

Naprawiali mi klimatyzację, poszło dość szybko choć nie były od ręki dostępne części Jestem bardzo zadowolony, cena naprawdę umiarkowana. Pytałem w 2 innych warsztatach chcieli przeciętnie 40% więcej. Polecam Autoport. Miła obsługa w biurze, wytłumaczyli wszystko bardzo konkretnie.

2013-04-12 15:30:14
jakość:
cena:
Default_small
iREK

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Dąbrowskiego 239, 60-406 Poznań, woj. Wielkopolskie

  • płatność kartą?

    nie

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (061) 847-42-16

  • email

    info@autoport.com.pl

  • simple_captcha.jpg