Opinie o RS Serwis / Wrocław

Jesteś tu: województwo - dolnośląskie, miejscowość - Wrocław

jakość
cena

Opinie

Ogolnie slaba fachowosc, beznadziejna informacja, nie polecam

2009-06-15 10:46:30
jakość:
cena:
Default_small
Sed

W moim przypadku jak najbardziej wporządku.
Konkretna sprawna obsługa , bywam w
RS-Serwis regularnie . Z czystym sumieniem mogę polecić.

2009-08-21 07:13:46
jakość:
cena:
Default_small
arek

Serwis na prawdę godny polecenia.
może nie najtańszy we wrocku jednak muszę stwierdzić najlepszy

2009-09-09 18:45:43
jakość:
cena:
Default_small
jurek

polecam, bez obaw można zlecić im wszelkie naprawy , bywam regularnie

2010-05-13 20:19:18
jakość:
cena:
Default_small
artur

Trzymajcie się od nich z daleka.
Generalnie auto wyjechało od nich w gorszym stanie niż wjechało.
Nie zdiagnozowali usterki.
Wypuścili auto z warsztatu z pozrywanymi śrubami pokrywy zaworów nie uprzedzając mnie o tym.
Doprowadziło to do potężnego wycieku oleju.
Ceny wysokie i nieadekwatne do jakości.

SZCZERZE ODRADZAM TEN WARSZTAT.

2010-05-18 08:39:39
jakość:
cena:
Default_small
Jarek

unikajcie serwisu RS autoserwis na szybowcowej, skasowali mnie 7 koła i załozyli mi nieodpowiednie pompowtryski do auta. zamiasat do silnika 116 założyli mi jak do 105Km. Efekt po dwóch latach znowu wymiana i okazało sie że to z winy nieprawidłowych pompek.banda i tyle.

2010-06-03 19:43:57
jakość:
cena:
Default_small
pietrek

Witam Robiłem u nich auto wymienili mi pompowtryski koszt ok 7000zł a zregenerowali je w boschu za ok1500zł dobry zarobek . teraz daje im auto z usterka ukryta kamerą i podam tv i zaloze sprawe w sądzie

2010-06-16 22:24:24
jakość:
cena:
Default_small
Prawnik

Ja jestem bardzo zadowolony i ich usług. Polecam.

2010-07-22 20:19:16
jakość:
cena:
Default_small
andrzej

RS z szybowcowej to najbardziej konkretny serwis we wrocku . Od lat korzystam z warsztatów we wrocławiu i muszę stwierdzić ,że oni starają się wyjątkowo dogodzić klientowi, przynajmniej w moim przypadku.
wymieniałem również pompowtryski i proponowali kilka rozwiązań od regeneracji po 700 pln po nówki za 2600 od sztuki
pietrek jak bywasz u nich to pogadaj ,żeby ci pomogli w ramach gwarancji , stałym klientom nigdy nie odmawiaja.

2010-07-22 21:09:19
jakość:
cena:
Default_small
janek

Znam tańsze serwisy :) 668 356847,i też dają gwarancje :), zakładają wszystkie części a nie tylko boscha bo z góry bosch najlepszy jest:P a tak naprawdę to bosch jest przeciętny :/pod względem wykonania bo zleca innym firmą produkcje a tylko daje naklejkę :) a i jeszcze jedno wymiana rozrządu kosztuje 300 w PD , PPD 350 ,V OD 400-500:)PLUS TAŃSZE CZĘŚCI:)a wymiana pompowtryskiwaczy z ustawieniem zegarowym 200.

2010-09-01 11:59:49
jakość:
cena:
Default_small
Jarek Z

To najwieksze partacze jakich znam padl mi modul olejowy w silniku 2.0 tdi chcieli skasowac mnie prawie 6000 a nawet nie uprzedzili ze przy rozwalonym module pada tez turbina czyli nastepne 1500 juz mnie tam nie zobacza

2010-09-16 18:29:50
jakość:
cena:
Default_small
czarny

Odradzam. Kiepska obsługa, wysokie ceny, nie wspominając o ciągle rosnących kosztach. Co innego mówione było przy oddaniu auta do przeglądu a co innego przy odebraniu auta, mimo iż nie było zrobione nic poza tym na co się umawiałem.

2010-11-29 11:41:06
jakość:
cena:
Default_small
rs_klient

Oddałem auto na wymianę oleju. Koszt? Ponad 500zł! Bo korek od miski olejowej miał zjechany gwint to wymienili razem z miską. Paranoja i do tego kryją się z tym co robią, wiadomo nie fajnie patrzeć na ręce mechanikowi ale oni to robią po tajniaku tak żeby tylko zorać klienta z kasy. Odradzam.

2011-01-14 21:49:18
jakość:
cena:
Default_small
Swr

Odradzam! Chcieli mnie naciągnąć na 5 tys zł. W innym warsztacie wycenili naprawę na 1900. Do tego chcieli mi wybic pomysl zabrania auta od nich z serwisu pod pretekstem ze musze lawetą albo holem bo jak bede jechac to beda jeszcze wieksze usterki.... a jak sie okazalo moglam spokojnie dojechac do innego warsztatu wiec tylko wydalam niepotrzebnie pieniadze na lawete.....

2011-01-18 12:20:50
jakość:
cena:
Default_small
anonim

Byłem u nich 3 razy
1 tylko wymiana filtrów i oleju było ok, ale trochę drogo.
2 raz za wymianę czujnika - wykręcenie i wkręcenie 50zł trochę drogo
3 raz - Przez nieuwagę jednego z mechaników zepsuli silnik. Na szczęście byli ubezpieczeni, Alle allianz to lipna firma i ubezpieczenie nie pokryło wszystkich strat.

Dodatkowo doliczają sobie do ceny części. Przykładowo czujnik w RS Servis miał kosztować 260zł a w ASO kupiłem za 229...
Jeśli już ktoś jedzie to z swoimi częściami
W prawdzie obsługa miła i sprawna to jednak
ZDECYDOWANIE ODRADZAM

2011-02-15 17:07:57
jakość:
cena:
Default_small
bbbhulk

nie poelcam, pani Basia na recepcji ma wiecznie zły humor i mysli że zjadła wszytskie rozumy, pan paweł mechanik trzymał auto długo z adługo i nie naprawił a do tego posuł zamek maski, dziubał cos przy nim i suzkodził lakier, nie zwrócili tez rzekomo wymienionych częsci, bardzo drogo!nie polecam

2011-02-18 09:11:00
jakość:
cena:
Default_small
ela

Bywam regularnie i nigdy nie miałem powodu narzekać. Zawsze sprawnie. Na fakturze wszystko czytelnie wyszczególnione.

Polecam.

2011-03-09 10:20:08
jakość:
cena:
Default_small
Tomek

ogolnie nie ma tragedii. robie u nich przeglady regularnie, wymienilem rozrzad i pare innych mniejszych napraw...wszystkie powyzsze bez zastrzezen. raz tylko sie do nich zrazilem, gdy za wymiane miski olejowej i oleju w skrzyni automatycznej zaspiewali 2000 PLN, pojechalem do typa ktory zajmuje sie tylko i wylacznie automatami...500 PLN mnie skasowal...
najwiekszy mankament to cena...sporo kasuja za robocizne

2011-04-17 09:48:10
jakość:
cena:
Default_small
wrocek

Wymieniałem rozrząd w leonie 1,9TDI.

Źle go ustawili a dodatkowo krzywo przykręcili łapę silnika. W konsekwencji silnikiem trzęsło jak cholera - mało co się cała buda nie rozpadła.

Jednym słowem odradzam. Są drodzy i niefachowi.

2011-04-25 11:44:36
jakość:
cena:
Default_small
wg

Witam
chciałbym z czystym sumieniem oszczec przed takimi partaczami jak serwis RS powiedzmy, ze tak sie nazywaja,chociaz ja bym ich nazwal warsztatem partaczy i naciągaczy.

2011-05-07 16:25:50
jakość:
cena:
Default_small
przemek

Są jednak niewiele tańsi od ASO, a cwaniactwo rodem z giełdy samochodowej.Chętnie wymienili by wszystkie części w aucie. Serwisowałem kilka aut firmowych, i nie miałem czasu patrzeć osobiście na ręce, ale kolejny raz po odbiorze po kilku kilometrach psuje się pompa itp. Oczywiście nikogo nie oskarżam, ale prawdopodobieństwo ... Uciekajcie, albo patrzcie na ręce.

2011-05-08 23:34:21
jakość:
cena:
Default_small
RR

Przesadzacie z tymi gorzkimi opisami. Byłem sprawdziłem .
Polecam z czystym sumieniem.

2011-05-13 20:18:57
jakość:
cena:
Default_small
andrzej

1,5 tygodnia temu wylądowałem w RS Serwisie na Szybowcowej z awarią blokady kierownicy w Passacie B6 (podobno to typowy problem), który unieruchomił mi samochód o 10.00 na Bielanach pod jednym ze sklepów. Nie jestem z Wrocławia więc musiałem znależć jakiś warsztat - skorzystałem z netu. Zadzwoniłem opisałem awarię (pan stwierdził, że to moduł kierownicy - rzecz normalna) zapytałem o numer do pomocy drogowej. Otrzymałem taki... zadzwoniłem... Przyjechał kolo z lawetą podpiętą do osobówki, który stwierdził, że niestety on tu nic nie pomoże... Podziękowałem znalazłem numer do "prawdziwej" pomocy drogowej, która przewiozła mnie i moje ruchomości do RS Serwis VW, Audi, Skoda, Seat.... I zaczęła się przygoda.... O ile pseudo lawetę puszczam w niepamięć (każdy chce żyć i pomaga w tym znajomym) o tyle wszystko co było potem tkwi we mnie...Było przed 20.00 (pora zamykania) więc diagnozowanie i wszystko inne pozostawiono na dzień następny... Wróciłem więc do domu (150 km) stopem....Zaraz po przebudzeniu dnia następnego zacząłem dzwonić do fachowców, którzy zgodnie stwierdzili proszę nie dopuścić do rozebrania samochodu...nie czekałem na telefon z serwisu, miałem urlop, wsiadłem w pożyczony samochód i do wrocka....z trasy dzwoniłem dwa razy... raz z pytaniem co z autem (odpowiedź - "właśnie wjechał na diagnostykę"), drugi raz z prośbą o informację o uszkodzeniach przed rozpoczęciem naprawy (odpowiedź - "zawsze tak robimy i czekamy na zgodę klienta")... Myślę jest dobrze - jak w każdym "białym" kraju... Wjeżdżam do RS - u parę minut po 12.00... Samochód nadal jest na diagnostyce - o czym poinformował mnie pewien miły Pan... "...gdy ustalimy usterki poinformuję Pana"... Uśpił mnie na 4 godziny... Przeczytałem wszystkie gazetki ze stołu przy którym czekałem...Przesiadłem się więc do innego... I ze zdziwieniem zobaczyłem, że mój samochód jest "diagnozowany" przez rozbieranie... połowa pulpitu była rozebrana...Zwrażenia przysiadłem...Pan powiedział mi że dziś nie wyjadę gdyż nie zdążą go złozyć i zaprogramować ON LINE....może więc jutro, może pojutrze, a może dopiero w poniedziałek...Zadzwonią.... Ok wróciłem do domu - 150 km - i tel do szpenia... a on rzecze "Robią Pana w barana..." Nadszedł następny dzień i telefon od RS - ów "usterka została usunięta, ale nie możemy zaprogramować blokady kierownicy gdyż w trakcie diagnozowania w ASO stwierdzono że wysiadł także moduł komfortu... czas oczekiwania 14 dni i dodatkowe 1700 zł (suma ponad 3000)... Jestem spokojnym człowiekiem, ale miałem dość...poprosiłem o pozostawienie pojazdu w takim stanie w jakim był w chwili rozmowy... Pożyczyłem samochód i dalej w drogę 150 km.... w trasie otrzymałem tel. że jeśli chcę to wstawią mi używany moduł...nie wyraziłem zgody...Nie chcę pisać co było dalej...zabrałem auto płacąc jedynie za nową blokadę... Na podstawie instrukcji telefonicznych szpenia odpaliłem samochów odblokowując starą blokadę, którą RS-y pozostawiły wpiętą w kostkę... Zdziwiłem ich tym mocno... Na drugi dzień udałem się do Jeleniej Góry gdzie w ciągu 45 minut naprawiono to czego onie nie mogli zrobić...koszt 800-,
Podsumuję:
- na naprawę usterki potrzeba było około godziny (wymiana części na nowe nie była potrzebna) - ale cóż RS robi w roboczogodzinach i dobrze naciągnąć gościa z prowincji;
- diagonoza polega na wymianie części na te które zalegają w magazynach - na komputer musieli jechać do ASO;
- są mili i to ich jedyna zaleta lub wypracowany Image;
- podczas naprawy w J.G. stwierdzono uszkodzenie gniazda śruby mocującej blokadę kierownicy (zerwany gwint). Jedna śruba zrywalna była wkręcona druga włożona gdyż także była uszkodzona;
- na moją prośbę o wymontowanie nowej blokady i założenie starej (sprawnej) odpowiedzieli "OK. To będzie kosztowało 1000-, gdyż jest pracochłonne". Fachowcowi w J.G zajęło to 5 minut z zegarkiem w ręku;
- Uogólnię: To nie fachowcy tylko partacze... Nigdy więcej do RS Serwis...
Może stałym klientom lub znajomym wykonują naprawy tak jak trzeba... Przestroga dla pozostałych nie dajcie się naciągnąć i na czas naprawy (diagnozy) weżcie urlop i siedźcie na fotelu patrząc na swój samochód... Mniej stracicie i nie będziecie czuli się jak "wełniane zwierzę"

Pozdrawiam

2011-05-29 20:01:10
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

w moim odczuciu to bardzo solidny serwis . Moją T5 zreanimowali bardzo szybko i skutecznie. Silnik wydawał dziwne dźwięki. Przyczynę namierzyli dopiero po dwóch dniach ale skutecznie. Koszty nie najniższe , jak twierdza nie podejmują się naprawy półśrodkami ale do tematu już nie wracaliśmy. Bardzo dobra alternatywa dla serwisów autoryzowanych bo w aso vw wycenili mi ta naprawę o 3500 drożej.

2011-06-02 20:49:17
jakość:
cena:
Default_small
Adrian

Do RS-Serwis trafiłam poprzez firmę leasingową , ponieważ opłaty leasingowe zawierają również opiekę serwisową. Pierwszy raz byłam na obsłudze w styczniu drugi raz kilka dni temu, początkowo informację o tym ,że obsługa mojego auta nie będzie już się odbywała w autoryzowanej stacji skody tylko w bosch service przyjęłam sceptycznie ale na miejscu miłe zaskoczenie . Obsługa bardzo miła , wyjaśniono mi szczegółowo zakres usługi. Bardzo skutecznie oczyszczono mi układ klimatyzacji, po dezynfekcji w aucie był świeży zapach i przestało wiać z nawiewów stęchlizną z czym wcześniej wspomniany serwis sobie nie poradził. U mnie maja szóstkę. Koledzy z firmy także mają pozytywne odczucia.
Nie wiem czy polecać bo już dziś na usługę trzeba czekać kilka dni jednak za tak sprawną i skuteczną obsługę postanowiłam publicznie podziękować. Pozdrawiam Panią Basię i Panów z biura obsługi.

2011-06-02 22:07:33
jakość:
cena:
Default_small
Alina

Polecam serwis, naprawa przebiegła szybko, sprawnie i niedrogo! Obsługa miła, cierpliwie wszystko pan mi wyjaśnił i dał kilka cennych porad. Na pewno będę tu wracał.

2011-06-06 08:34:32
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Polecam. korzystam z tego serwisu , sprawnie i rzeczowo.
Cena do zaakceptowania , jakość na bardzo dobrym poziomie.

2011-07-13 10:08:38
jakość:
cena:
Default_small
klient

Przy mojej nieznajomości aut zostałem naciągnięty na poważną naprawę za poważne pieniądze. Do tego auto wyjechało z usterkami, których nie było.
Później autoryzowany mechanik powiedział, że za te pieniądze to zrobiłby generalny remont silnika albo wynienił na 1-2 lata młodszy.
Odradzam i ostrzegam.

2011-07-26 12:45:15
jakość:
cena:
Default_small
silnik

ODRADZAM
Oddałem auto z małą usterką, naciągnęli mnie na 7.000 i wypuścili auto z usterką. Jak wróciłem to powiedzieli kolejne 3.000 za wymianę pierścieni, a wymieniona sprężarka 'jest ok". Inny mechanik za 600 złotych zaprawił uszkodzone przez nich elementy i sprężarkę

2011-08-09 17:31:55
jakość:
cena:
Default_small
naiwny

Bardzo dobry serwis . Włśnie jestem po przygodach zwiazanych z brakiem ciśnienia oleju w moim audi . Zanim trafiłem do RS-Serwis dwukrotnie zapłaciłem za nieudolną naprawę pompy olejowej, która skończyła się pęknięciem koła zębatego i uszkodzeniem turbosprężarki.
W tym serwisie bardzo dokładnie wyjaśniono mi na czym polega problem, dopiero kompleksowa naprawa na Szybowcowej przyniosła porządany efekt.
Polecam

2011-08-11 22:25:57
jakość:
cena:
Default_small
Leszek

OSTRZEGAM PRZED TYM SERWISEM!!!
Po zakupie audi a4 po kilku miesiącach zamierzałem wybrac się na odgrzybienie i dobicie ciśnienia w klimatyzacji. Postanowiłem więc pojechac do rsserwisu, aby napełnili klimatyzację. Przez telefon umówiłem się na cenę 120zł za usługę. Po podjechaniu pod serwis wszystko wyglądało profesjonalnie (biuro, poczekalnia z gazetkami motoryzacyjnymi) i na tym profesjonalizm się ich kończy. Auto odebrałem po 2h, choc nie było tam nic do naprawy!! Przy kasie pierwsze rozczarowanie; Pani przed oddaniem kluczyków żądała 160zł za wykonaną usługę. Oczywiście nic nie dały tłumaczenia i zapłaciłem.
Nie zdążyłem o tej sytuacji zapomniec, bo po 3 dniach od nabicia, pojawiła się kontrolka ECON informująca o wadliwym działaniu układu. Oczywiście klimatyzacja przestała całkowicie działac.
Na następny dzień byłem już u nich w serwisie poddenerwowany, ponieważ zwykłe nabicie klimatyzacji spowodowało jakąś usterkę.
Tym razem czekałem na auto zaledwie 30 minut i usłyszałem coś co mnie zwaliło z nóg. "Pana auto ma mikrowyciek, którego nie jesteśmy w stanie zdiagnozowac. Polecamy poszukac serwis który sprawdzi ten wyciek inną metodą"
Oddaje auto sprawne na zwykły przegląd klimatyzacji a odbieram uszkodzone to szczyt amatorstwa i chamstwa ze strony tej firmy!!!
Nie czekając ani chwili udałem się do jednego z większych serwisów klimatyzacji we Wrocławiu i dowiedziałem się konkretnie co stało się z moją klimatyzacją.
Stwierdzono wyraźne rozszczelnienie układu spowodowane "wpompowaniem" zbyt dużego ciśnienia czynnika chłodzącego w układ.
Awarii uległo uszkodzeniu także sprzęgło kompresora, które zerwało się od zbyt dużego obciążenia.
Po telefonie do rsserwisu dostałem odpowiedź na postawione zarzuty "Nic na to nie poradzimy Panu. Z pewnością miał Pan to uszkodzone już wcześniej. Możemy wymienic sprzęgło, uszczelnic układ ale to będzie dodatkowo kosztowało ok 1100zł"
Do cholery jasnej jak oni tak mogą klientów traktowac. Jak mogłem miec sprzęgło klimatyzacji uszkodzone, skoro jeździłem od kupna auta przez 6 miesięcy i kompletnie nic się nie działo.
Ludzie omijajcie ten serwis z daleka!!!

2011-08-28 09:49:49
jakość:
cena:
Default_small
nexusmax

koledze nexusmax coś się mocno pomyliło , w RS obsługa klimatyzacji kosztuje 190zł
a za dezynfekcję dopłacałem , 120 ??? albo przepłaciłem albo ten nex.. to taki negocjator... ? ale wisi baner reklamujący 190 ?

2011-09-01 19:29:08
jakość:
cena:
Default_small
Radek

AKURAT NA SZYBOWCOWEJ TO KLIME NAPRAWIAŁEM W 3 AUTACH. RAZ NAWET ZE WYMIANĄ SPRĘŻARKI. KOSZTOWAŁO WIĘCEJ JAK 120 ALE NA FUSZERKE NIE MOGE NARZEKAĆ. ROBILI MI PŁUKANIE UKŁADU CO PRZYNIESŁO SUPER EFEKT, Z KRATKI LECI MRÓZ. ROBILI TO KILKA GODZIN PONOĆ KAŻDY ELEMENT PLUKAJA OSOBNO KAWAŁEK PO KAWAŁKU ALE EFEK JEST SUPER. POLECAM CHŁOPPAKI ZNAJĄ SIE NA ROBOCIE

2011-09-01 19:50:49
jakość:
cena:
Default_small
JAREK

Jeśli macie sdkodzinkę VW lub Audi i mieszkacie w okolicach Wrocławia to polecam ten serwis. Byłem właśnie wczoraj naprawić swój samochód i tą samą usługę którą w ASO wycenili na 680 zł wykonano tam za 280!!! Zarówno doradcy jak i maechanicy są profesjonalni. Polecam. http://www.rsserwis.pl/

2011-09-05 10:01:07
jakość:
cena:
Default_small
Tomek

Bardzo dobry serwis.
Polecam.

2011-09-20 13:30:04
jakość:
cena:
Default_small
janusz

Opiszę swoją przygodę z warsztatem RS.
Pewnego dnia w moim autku audi a4 wystąpil problem z hamulcami, podczas hamowania w momencie kiedy auto już prawie się zatrzymywało włączał się abs, wyraźnie odczuwałem wibracje pedału hamulca.
Umówiłem się na wizytę w moim stałym warsztacie, pan Grzegorz podobno wykasował jakiś błąd i miało być ok, niestety nie było po przejechaniu paru km znów ten sam problem, następnie coś wyczyszczono ale problemu nie usunięto. Trafiłem do rs serwis, diagnoza po paru godzinach, czujnik abs tylny lewy, pani nie za bardzo potrafiła mi wytłumaczyć co jak dlaczego w jaki sposób poprostu diagnosta tak opisał.
Mój mechanik stwierdził, że to nie możliwe bo sprawdzał miałem wrażenie, że nic nie zrobili i skasowali. Następnie pan Grzesio wymienił jakieś rotory, ale bez zmian sprawdził instalację stwierdził, że to komputer sterujący, który można naprawić czekałem tydzień bo gdzieś go wysyłał podobno naprawa była niemożliwa drugi tydzień trwało znalezienie dobrego komputera, wymienił na drugi dalej bez zmian, na końcu wymienił czujnik tylny lewy no i Bingo :) strasznie mu było głupio.
Z problemem braku mocy w moim aucie na sprawdzenie podjechałem do rs, tym razem obsługiwał mnie pan, który wyjaśnił dość jasno co jest przyczyną auto naprawione było już następnego dnia.

2011-10-18 21:44:34
jakość:
cena:
Default_small
michał

Witam,

Również polecam. Serwis, obsługa ok. Czas oczekiwania na naprawę w normie. Naprawiałem VW Touarega.

2011-10-24 22:32:15
jakość:
cena:
Default_small
johny

Polecam , szybko uporali się z moim autem . Miałem problem z abs , który spowodował ,że wydałem w kilku warsztatach sporo kasy . W jednym wymieniono mi pompę abs i lżejszy o parę setek nadal jeździłem z wariujacym układem hamulcowym. W rs serwis mechanik w godzinę znalazł przyczynę. Między innymi zamienione przewody hamulcowe.
Koszty również były akceptowalne. Co szczególnie cieszy to problem zalatwiony raz na zawsze.
Polecam.

2011-11-04 17:04:41
jakość:
cena:
Default_small
harry

Niestety również nie polecam tego serwisu. Teraz po czasie i po zapoznaniu sie z innymi opiniami, odnoszę wrażenie, że zostałem naciągnięty na dodatkowe niepotrzebne koszty. Wymieniałem w tym serwisie klocki hamulcowe i tarcze. Standardowa usługa. Po kilku godzinach dzwoni do mnie pani z obsługi i informuje, że stwierdzono uszkodzony gwint jednej ze śrub w zwrotnicy, "nie do naprawienia". polecają oczywiście wymianę na nową, Boscha, koszt dodatkowy 1200pln. Dostawa na drugi dzień. I tak popłynąłem prawie 1900 pln za całość. W sklepie internetowym skody taka zwrotnica kosztuje max 400pln !! Na dodatek odnoszę wrażenie, że po tej naprawie samochód jeździ głośniej i pali więcej około 1 litra ropy. Nie zdziwię się, jak za chwilę okaże się, że coś mi się zepsuje. Nigdy więcej tego serwisu ...

2011-11-14 21:08:18
jakość:
cena:
Default_small
podejrzliwy

Polecam . Mnie zaskoczyli bardzo pozytywnie. Pojechałem z dziwnie pracującym silnikiem. Wstępna diagnoza była przerażająca uszkodzony wałek rozrządu i pompowtryskiwacze koszt 9800 pln .Trudno było przełknąć taką kwotę ,jednak po rozpoznaniu różnych rozwiązań zdecydowałem się , gdyż ogólny stan mojego passata jest bardzo dobry. Podczas naprawy okazało się,że pompowtryskiwacze po wymianie wałka i wyregulowaniu ich maja parametry w normie. Bardzo mnie zaskoczył fakt ,że mając moją zgodę odpuścili taki zarobek.Tak mnie tym faktem zaskoczyli ,że zapytałem ... w odpowiedzi otrzymałem informacje ,że z reguły zanim rozpoczną naprawę starają się przewidzieć maksymalne koszty aby uniknąć rozczarowania związanego z rosnącymi kosztami podczas naprawy, a w tym wypadku uszkodzenie wtryskiwaczy było bardzo prawdopodobne gdyż ich parametry mocno odbiegały od normy.
Uczciwe podejście do klienta to potwierdzam z całą odpowiedzialnością.

2011-11-15 17:27:34
jakość:
cena:
Default_small
Paweł

Po wielu przejściach z samochodami i serwisami doszedłem do wniosku że taniej we wroclawiu to może się znajdzie ale lepiej będzie trudno. Kiedyś trafiłem z polecenia na szybowcową do rs z problemem i dali radę. Teraz po spartolonej robocie w warsztacie przy długiej wróciłem do rs serwis . Bez problemu sobie poradzili. Najlepszy serwis Audi we wrocławiu.

2011-11-15 17:58:12
jakość:
cena:
Default_small
andrzej

Ja także polecam.

2012-01-06 21:10:40
jakość:
cena:
Default_small
Jurek

Polecam RS-Serwis przy Szybowcowej, naprawiam u nich już 3 auto , pierwszy raz trafiłem do nich jakieś 5 lat temu. Wniosek jest jeden , naprawy są solidne i w sumie tanie , nigdy nie wracałem spowrotem z raz rozwiązanym problemem. Zamontowane przez nich części są bardzo dobrej jakości , wszystkie sprzedałem razem z autem , nigdy nie trzaba było wracać do raz naprawionej usterki.

Serwis bardzo dobrze położony łatwo dojechać zarówno komunikacją miejską jak i samochodem , bardzo blisko obwodnicy śródmiejskiej i jednocześnie autostradowej a8 .

2012-01-19 18:05:47
jakość:
cena:
Default_small
dixi

odradzam lipa naciagacze i tyle fachowcow tam nie ma

2012-01-30 09:56:35
jakość:
cena:
Default_small
bogdan

Korzystam z ich usług od kilku lat , obsługa z roku na rok na coraz lepszym poziomie.
Zawsze widać było ,że chcą dla klienta jak najlepiej.
Polecam.

2012-02-20 07:46:06
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

SEAT toledo III 2.0 TDI wymiana rozrządu w RS 2700, wymiana w ASO SEAT 2298

trochę drogo mają

2012-03-09 07:58:28
jakość:
cena:
Default_small
wild bill

wymiana oczywiscie z olejami filtrami itp.

2012-03-09 10:06:50
jakość:
cena:
Default_small
wild bill

Witam!
Dla zainteresowanych naprawą w tym warsztacie z autopsji wiem bo naprawiałem tam auto swoje i żony, że szybkość,sumienność ,dobry kontakt,możliwość negocjacji ceny a także bieżąca informacja na temat etapu mojej naprawy i kosztów z nią związanych to ich standard (przynajmniej w moim wypadku.
Polecam!

2012-03-13 19:41:04
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Bardzo przyjemny serwis.
Gorąco polecam.

- pełna jasność wykonywanych napraw
- przyjemna atmosfera
Miejsce pełne optymizmu. Ja jako klient czułem się jak przyjaciel, a nie intruz.
Naprawdę porządni fachowcy.

2012-03-24 18:07:46
jakość:
cena:
Default_small
Irek

Super fachowa, szybka obsługa. Polecam ;)

2012-03-24 18:12:13
jakość:
cena:
Default_small
Alek

Zdecydowałem się skorzystać z usług tego serwisu gdyż wiele o nich słyszałem głównie dobrego. I faktycznie było warto. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Jestem laikiem jeżeli chodzi o samochody, mimo tego zostałem potraktowany w sposób wysoce profesjonalny. Na koniec poinformowano mnie co w najbliższym czasie będzie wymagało sprawdzenia lub ewentualnej wymiany w moim aucie. To bardzo cenne dla mnie informacje. I jeszcze jedno. Zapłaciłem mniej niż się spodziewałem.

2012-05-14 21:10:09
jakość:
cena:
Default_small
Zbyszek

Powiem, którtko zwięźle i na temat.

Taniej niż w serwisie, drożej niż u mechaników typu krzak. Wymieniają na oryginały. Nie jest to tani serwis. Moje auto prowadzą bardzo dobrze. Zaliczyli jedną wtopę na przeglądzie okresowym nie zauważyli, że łożysko w prawym przednim kole jest uszkodzone.

Natomiast raz Mnie zaskoczyli bardzo pozytywnie. Miałem problem z tym że samochód wręcz pożerał prąd. Byłem u kilku mechaników, którzy zajmują się elektroniką samochodową. słyszałem ceny oscylujące w granicach 5000-8000 zł. Jeden znich zdecydował się na próbę naprawy - warsztat krzak. Facet po 2 gopdzinach szperania - patrzyłem na ręce, nie mógł nawet odpalić auta. Dzięki bogu że przywrócił auto do stanu takiego jak było... oczywiściue był wielce obużony jak kwestionowałem zapłatę za tą usługę... Oddałem do RS po 1-2 godzin zadzwonili i przedstawili 2 opcje wymiana sterownika około 1000 zł lub jego naprawa jak będzie możliwe jakieś 300 zł. po 4 godzinach udało im się naprawić więckoszt wyniósł 300 zł. Tym działaniem dali Mi do rozumienia że jest OK ten warsztat. Mają czasami jakieś wtopy, że czegoś nie zauważą, ale poza tym dobrze prowadzą Moje auto i jestem w całkoształcie bardzo zadowolony.

2012-05-30 19:02:17
jakość:
cena:
Default_small
Grzegorz

Fachowa obsługa i rzeczowe podejście bez zbędnych kombinacji.Naprawa wykonana szybko i sprawnie.Polecam.

2012-07-13 21:11:11
jakość:
cena:
Default_small
Jarek

jednym słowem masakra

2012-07-22 06:52:22
jakość:
cena:
Default_small
prawda

Na prawdę polecam ten serwis wszystkim! Mega profesjonalnie i przede wszystkim uczciwie - co rzadko się zdarza w serwisach samochodowych

2012-08-10 21:54:10
jakość:
cena:
Default_small
klient

ja dziękuję za zreanimowanie mojego passacika
i polecam

2012-08-20 19:01:44
jakość:
cena:
Default_small
zecik

Polecam. Bardzo przyjemne miejsce. Fachowo a do tego wyjątkowo zadbany warsztat. Poczekalnia z dużą szybą do obserwacji pracujących mechaników. Dbają aby klient nie miał prawa narzekać. Na bieżąco informowano mnie o przebiegu naprawy . Auto po naprawie odebrałem umyte .

2012-08-22 16:56:12
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Naciągają na niepotrzebne koszty. Zero fachowej wiedzy. Najchętniej wymieniliby wszystko.

O darmowej reklamacji zapomnij. Po wymianie tarcz i klocków, na nowe oryginalne ATE kupione na miejscu kierownica zaczęła mi latać już po tygodniu. Oczywiście gadka, że pewnie wjechałem w kałużę, itp... Zmierzyli bicie tarcz. Wg nich było w normie, więc nie uwzględnili mojej reklamacji. Do tego skasowali mnie za rozebranie i czyszczenie zacisku, co nie było ze mną ustalane. Skończyło się na wymianie tarcz, oczywiście u innego mechanika. A w RS-Serwis już mnie nie zobaczą.

2012-10-01 19:09:43
jakość:
cena:
Default_small
Krzychu

Dobry warsztat, kilka razy się przekonałem. Polecam.

2012-10-07 22:20:58
jakość:
cena:
Default_small
Tadeusz

Myjnię mają na poziomie, polecam.

2012-10-10 20:59:34
jakość:
cena:
Default_small
jk

Polecam. Odpowiedzialni i uczciwi. Faktycznie, pozostawiając samochód w ich rekach można mieć pewność ,że będzie dobrze. Skorzystałem z oferty gwarancji 24 miesiące i jak pojawił się problem z kołem alternatora natychmiast usterkę usunęli. Miło grzecznie bez zbędnych przepychanek.

2012-11-05 18:13:48
jakość:
cena:
Default_small
faster

Miałem przyjemność z nimi współpracować z ramienia firmy zajmującej się wynajmem długoterminowym, współpracowaliśmy z wieloma serwisami w kraju i stwierdzam ,że z pośród wielu wyróżniają się wyjątkowo fachowym podejściem do wykonywanej pracy. Co zasługuje na uwagę to fakt ,że pozornie droga naprawa danego pojazdu w perspektywie czasu okazywała się procentować bezawaryjną eksploatacją. Co z kolei w zestawieniu z okresem użytkowania stawiało ten serwis w czołówce pod kontem kosztów eksploatacji samochodu. Dzisiaj pracuję już w innej firmie (lokalnej) więc do Wrocławia mamy za daleko , szkoda bo bardzo mi brakuje konkretnego partnera do współpracy. Pozdrawiam cały zespół RS.

2012-11-07 07:28:23
jakość:
cena:
Default_small
DEX

Polecam.

2012-11-27 21:47:30
jakość:
cena:
Default_small
Jan

Bardzo przyzwoite miejsce. wymiana sprzęgła 490 w skodzince 1,9 tdi a rozrządu 450 z gwarancja na 2 lata. i do tego mycie auta gratis. Polecam.

2012-12-20 16:27:53
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

O rany, nie wiem od czego mam zacząć, bo pisania jest trochę.Z całą pewnością NIE POLECAM TYCH MECHANIKÓW MAGIKÓW. Na początku grudnia 2012 oddałam moją Skodę Fabię, gdyż przy odpalaniu silnika "rzucało autem" aż całe nadwozie okropnie rzucało. Zaprowadziłam auto do RS Serwis, gdyż mam rzut beretem do nich a i zobaczyłam,że naprawiają wszystkie niemieckie auta, w tym Skodzianki.Pomyślałam, fachowcy, na pewno pomogą. Jakież było moje rozczarowanie po kilku dniach nietrafnych diagnoz. Po pierwsze powiedzieli,że to czujnik wału korbowego i trzeba wymienić.Pudłuo.Czujnik jak najbardziej sprawny, ale przy demontażu popsuli i założyli nowy za który musiałam wybulić 480zł,Powiedziałam,że skoro mój czujnik był sprawny, chce go założyć,Odmówiono, twierdząc,że był zapieczony. Gówno prawda, bo jak zawiozłam go doASO Skody stwierdzili,że nie był zapieczony, tylko nieumiejętnie zdjęty. Kolejna diagnoza, sprawdz instalacji elektrycznej. Wszystko ok.Więc pytanie Panów Mechaników Magików, skąd problem.Nie wiedzą.Wykonanie testtu uszczelki pod głowicą, gdyż może to. Pudło. Znowu nie wiedza, pronblem nadal. Jadę do nich.Kolejne stwierdzenie,że nie wiedzą, ze już wszedzie dzwonili i dopytywali.Odpowiedź żaden mechanik nie wie co za przyczyna. Na moją agresję widząc,że poanowie są nie kumaci powiedziałam,że zabieram auto. Oni,że nie mogą mi go oddać bo blablabla, wiadomo.Po czym Pan mechanik stwierdził, bo ktoś mu tak podpowiedział-kolejny debil-, że włoży mi miedzy wał korbowy a czujnik podkładkę.Czujecie, oszukał mi czujnik, Co za paranoja.Odebrałam auto. oddałam do Skody, wiadomo koszty i wycena mnie powaliły naprawy. W końcu oddałam auto do kolejnego mechanika, poleconego od kolegi,Ręce mi opadły, bo myślałam,że kolejny patałach,ale nic zaryzykowałam. W końcu wydałam już na same diagnostyki i douczanie się mechaników z RS Serwis ponad 1000zł, za nieznalezienie usterki, rozpieprzenie auta bardziej. Oddałam nowemu mechanikow, przedstawiłam problem co się dzieje z autem, bez przyznawania się,że oddałam magikom auto i wiecie co. pan tego same dnia zdjął misę olejową i okazało się,że jest uszkodzony wał korbowy w silniku, wypadły pierścienie. Koniec końców, musiałam kupić nowy silnik. 19 stycznia 2013 odebrałam dopiero sprawne auto, bo mój silnik był trudny do zdobycia.Tyle.Na RS Serwis, straciłam kasę, cierpliwość, szacunek do nich. Nie znaj się na autach.Oni są magikami od wymiany oleju i tyle, do tego się nadają.Są niedouczeni,sprytni(kto mądry oszukuje czujnik), cholernie drodzy, nie potrafią przyznać się do błędu i swojej niewiedzy.NIE POLECAM.Nie opisałam tu wszystkich przygód z nimi, bo szkoda moich i tak zszarganych nerwów

2013-01-25 21:09:35
jakość:
cena:
Default_small
zniesmaczona

Po latach walki ze złodziejami i debilami głównie w warsztatach autoryzowanych, w końcu trafiłem na rzetelny, uczciwy serwis.
Usterka z jaką przyjechałem została prawidłowo zdiagnozowana i naprawiona. Wymieniona część nie znikła w niewyjaśnionych okolicznościach jak to zwykle u mechaników bywa tylko dostałem ją i zostało mi pokazane i wytłumaczone bardzo dokładnie to, co było uszkodzone. Bez ściemy, naciągania i niepotrzebnego kombinowania. W końcu znalazłem warsztat, który jest taki, jaki moim zdaniem powinni być wszyscy, ale niestety w tym kraju normalne podejście do klienta jest rzadkością :/
Przy okazji zwrócili mi uwagę na jeszcze kilka rzeczy, które bez mojej interwencji mogłyby doprowadzić do kolejnej usterki. Inny mechanik raczej by to przemilczał i czekał kiedy usterka nastąpi i zjawię się do niego w celu zostawienia kasy za naprawę.
Widać, że lubią to co robią i znają się na tym a swój biznes budują na uczciwości i solidnej robocie a nie na ściemnianiu i okradaniu klientów jak inni mechanicy z jakimi do tej pory miałem w życiu do czynienia.
Na 100% będzie to już mój stały serwis mechaniki pojazdowej, który każdemu będę szczerze polecał.

2013-02-10 16:40:49
jakość:
cena:
Default_small
Konrad

Polecam ten serwis. Godny polecenia.
Obsługa:
-> Miła obsługa/ Pani w recepcji/
-> Telefon z informacją o stanie naprawy i podjętych czynnościach
-> Opis i wyjaśnienie naprawy
Jakość:
-> Wysoka jakość naprawy oraz części/ Sprawdziłem w podobnym serwisie w Niemczech jak byłem u Mamy. Potwierdzili wysoką jakość wykonanych usług.
Od siebie:
Jestem zadowolony z napraw wykonanych w tym serwisie. Mechanicy znają się na robocie. Cena adekwatna do wykonanych napraw. Ktoś powie drogo ok niech tak myśli ale za jakość trzeba płacić. Ja jestem zadowolony czeka mnie jeszcze trochę napraw i tam będę wykonywał naprawy.
Pozdrawiam cały personel RS- serwis.
Arek Audi 802lk

2013-02-19 17:55:57
jakość:
cena:
Default_small
Arek AUDI A3

Szkoda, ze opinie przeczytalem po tym jak auto oddalem do servisu. Malo profesjonalni, lekko mówiąc. Zdzieranie pieniędzy, oddałem auto z elektryczna usterką i od razu bez otworzenia maski stwierdzono wymianę rozrusznika. W końcu okazało się, ze pęknięty kawałek plastiku na łączeniu kabli powodowało zwarcie. Za wymiane kostki wielkości kostki do gry policzyli ponad 500 zł. Cena kosmos. W tygodniu ponowne objawy. W innym zakładzie 120 zl zrobili na miejscu. A o RS powiedzieli krotko, naciagneli Pana na 400 zł.

2013-02-27 16:12:23
jakość:
cena:
Default_small
Mexxmen

Solidna firma. Nie zostawią klienta bez pomocy, z pełną odpowiedzialnością podchodzą do gwarancji , której udzielają. Nie zastosowałem się do zaleceń serwisu i niestety zemściło się.
RS stanął na wysokości zadania mimo mojej nie do końca uczciwej postawy.
Wiedzieli ,że "kręcę " i mimo wszystko pomogli.
Dziękuję i pozdrawiam

2013-02-28 22:23:01
jakość:
cena:
Default_small
Hubert

Miła obsluga to fakt. Ale to nie Bank lub inna instytucja by być miły dla klientów to standart. Dla kierowcy i posiadacza auta liczy się jakość i cena. Jeśli chodzi o RS- serwis to jest słaby serwis. Dlaczego?
Jakość usług duży minus, cena wysoka. Wpadki zaliczyli i tyle co mogę napisać.
Oddajcie auto sami się przekonacie. Lepiej się uczyć na cudzych błędach niż na swoich.
Pozdrawiam

2013-03-08 20:29:55
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Same pozytywy cisną mi się na usta. Mój mąż serwisuje tam swoja Skodę i jest bardzo zadowolony. Dlatego ja zaczęłam tam jeździć ze swoim Seicento. Po doświadczeniach z innym mechanikiem , który chciał mi wymienić wszystko po kolei za grubą kasę. W tym warsztacie zdiagnozowano awarię sondy Lambda, która została wymieniona i autko śmiga. Ceny przyzwoite, bez naciągania. Podejście w tym serwisie jest takie, że najpierw próbują naprawić, a dopiero potem wymienić na nowe. Po prostu jest tak, jak powinno być wszędzie.

2013-03-09 19:33:30
jakość:
cena:
Default_small
Julia

Po każdym negatywnym wpisie zaraz pojawia się pozytywny wpis. Wpisy negatywne to na bank wpisy oszukanych ludzi. Co do wpisów pozytywnych to mam mieszane uczucia. Rzadko zadowolony klient bierze się za pisanie pochwał. |Zrobili, zapłacił i kwita. Natomiast te czołobitne wpisy na kilometr śmierdzą fałszem.

2013-03-12 10:52:45
jakość:
cena:
Default_small
toja

Serwis dobre sobie.Ceny kosmiczne a jakość wykonanych usług to kpina.
Czytajcie opinie kto daje pozytywne opinie na temat warsztatu.
Oceń jakość pracy - Pała
Oceń cenę - Pała
Razem - Pała

2013-03-16 21:36:14
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Polecam ten serwis. Solidnie i uczciwie, konkretne podejście do klienta , na każdym etapie naprawy informacja.Szczegółowa faktura.

2013-03-23 16:06:58
jakość:
cena:
Default_small
Adi

obsluga faktycznie mila a ceny dosc wysokie, choc robota przyzwoita, ALE ich stacja kontroli pojazdow to juz przesada: wynajduja takie usterki, ze szkoda gadac (zbyt blade zarowki kierunkowskazu, z wymiana za 17zl sztuka....) widac nowo otwarta stacja szybko musi sie zwrocic :(

2013-03-28 19:18:57
jakość:
cena:
Default_small
malo

Dobry serwis , polecam. Trudno znaleźć słabe strony. Wiedza i poziom obsługi niejednokrotnie prezentują wyższy jak w autoryzowanym serwisie a ceny jednak o wiele bardziej przystępne.Trzeba być strasznym flustratem aby mieć inne odczucia po wizycie w RS.

2013-04-02 18:42:45
jakość:
cena:
Default_small
Grzegorz

Polecam. Potwierdzam sprawnie i fachowo.

2013-04-20 06:58:32
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Polecam, sprawdziłem jest ok.

2013-04-30 16:34:21
jakość:
cena:
Default_small
xxx

przed naprawą spytajcie w aso.bywa że w rs kosztuje więcej

2013-05-26 00:38:24
jakość:
cena:
Default_small
gość

Wielki pozytyw , jestem miło zaskoczony szybką i solidną naprawą .

2013-06-03 22:04:46
jakość:
cena:
Default_small
dzięki

Są dokładni , auto po przeglądzie przez mechanika ma sprawdzone większość elementów. Jasna sytuacja, co jest na już do zrobienia a z czym mogę jeszcze zaczekać.
Polecam, bez naciągania, zanim zabiorą się za naprawę jest pytanie - czy robimy i co. Na bierząco jest informacja o przebiegu naprawy z informacją o kosztach.Żadnych niemiłych niespodzianek.

2013-06-06 12:47:33
jakość:
cena:
Default_small
Piotr

Oni są nieudolni, nie mają pojęcia o samochodach unikajcie tego serwisu

2013-06-17 14:42:34
jakość:
cena:
Default_small
adam1222

Auto igła, nic nie puka nie stuka a w opinii ww serwisu całe zawieszenie do wymiany.
Pracują dzieciaki wiec w sumie jakie pojęcie mogą mieć o mechanice...
Ceny droższe niż w ASO. Naciągacze... ODRADZAM !!!

2013-06-24 11:55:31
jakość:
cena:
Default_small
adr

Witam, z tego miejsca chciałem serdecznie polecić RS SERWIS. Robiłem u nich swój samochód Audi a4 - doradzali mi przy kupnie (zakup oczywiście trafiony w dziesiątkę), zrobili kosztorys i zdecydowałem się na naprawę właśnie u nich. Jestem w 100% zadowolony - super miła obsługa , wszystko zrobione naprawdę na tip top w dodatku naprawdę w przystępnej cenie jak na serwis tej klasy. Świetne auto zastępcze w cenie paru kilometrów przejechanych taksówką! Dodatkowo oczekiwanie na auto można sobie umilić pyszną kawką.

Pozdrawiam i polecam

2013-06-26 21:08:17
jakość:
cena:
Default_small
Zadowolony klient.

Serwis OK ! Miła obsługa, konkretne diagnozy przystępne ceny . Jestem klientką tego serwisu już trzeci raz . Na początku odstraszały mnie terminy około tydzień oczekiwania teraz jest lepiej ,mają więcej stanowisk i mechaników. Jeżeli ktoś szuka stałego warsztatu któremu można zaufać,polecam a przegląd rejestracyjny auto przechodzi bez uwag.

2013-06-26 21:19:09
jakość:
cena:
Default_small
Kasia

Jak na jedne z lepszych warsztatów we Wrocławiu to ceny mają niezłe i dlatego trzymam się ich. A jako stałemu klientowi odpowiada mi to że jestem traktowany jak KLIENT a nie jak PETENT. Nigdy nie czekałem na odbiór auta, cena nigdy nie była zawyżona za to pewne

2015-04-22 10:18:51
jakość:
cena:
Default_small
dashiel

Ih an electrical problem, as I later learned, it was the cable from the battery was damaged. They repaired it pretty okay. Though at the same time yearly car inspection was due and we asked them to do it. They called after couple of days to say that, car was fixed though the car didn't pass the check s because of the high emissions, so the idea was to take the car somewhere else. I went to the garage to find out that they redone the checks and emissions areoky now but the handbreak is broken and rear suspensions. The hand break cable was indeed rusty but it broke during the checks and they arrogantly denied any wrong doing. Also suspensions were just fine as a different service later said. The charge was for fixing the cable and 100zl for not passing the check-up. Later the car was taken to a different service were the break was fixed at a lower rate than RS service said and also the car passed the yearly inspection. Conclusion : untrustworthy people with lack of respect and unreliable. It seems they also try to overcharge and fabulate issues

2015-08-13 19:07:47
jakość:
cena:
Default_small
Radu

Aroganccy , nieuczciwi , niedachowi, i do tego wszstko w cenach z kosmosu. Naprawde omijajcie szerokim lukiem. potrafia skasowac 2 razy, ceny jak w ASO a jakos prac i fachowosc, szczgolnie obslugi klienta zadna.Zdecydowanie odradzam

2016-03-11 02:13:24
jakość:
cena:
Default_small
johnyTT

Polecam RS-Serwis przy Szybowcowej, naprawiam u nich już czwarte z koleji auto , pierwszy raz trafiłem do nich jakieś 8 lat temu. Wniosek jest jeden , naprawy są solidne i w sumie tanie , nigdy nie wracałem z powrotem z raz rozwiązanym problemem. Zamontowane przez nich części są bardzo dobrej jakości , wszystkie sprzedałem razem z autem :-) , nigdy nie trzeba było wracać do raz usuniętej usterki.
Napisałem bo nie godzę się z negatywnymi opiniami. W podziękowaniu za miłą współpracę pozdrawiam załogę.
Antek.

2016-03-22 22:40:20
jakość:
cena:
Default_small
Antek

Byłem w RS Serwis niejednokrotnie ze swoją Alfą 147. Miła obsługa co nie zawsze jest normą w innych serwisach, znają się na rzeczy i jestem bardzo zadowolony z ich usług.Firma godna polecenia

2017-09-16 06:24:37
jakość:
cena:
Default_small
Domin

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha