Opinie o Sowier Andrzej i Jacek / Kraków

Jesteś tu: województwo - małopolskie, miejscowość - Kraków

jakość
cena

Opinie

Polecam, bo jedynie oni w Krakowie tak dobrze znają się na Toyotach. Przekonałem się o tym na własnej skórze.
Dzięki wielkie za pomoc i zaangażowanie.

2016-12-16 00:33:48
jakość:
cena:
Default_small
Iwan

Ja nie tylko u nic naprawiam swoją Toyotkę, ale również korzystam z usług czyszczących.
Ostatnio pięknie wyczyścili moje autko w środku, no byłem pod wrażeniem.
Ich domena, to cena i bezapelacyjnie najwyższa jakość w Krakowie.

2017-01-10 12:04:49
jakość:
cena:
Default_small
Arek

Nie ma to jak profesjonalizm !!! Serwis Sowier znów mi pomógł. Po ostatniej jeździe kolo po prostu hamowało, co było czuc po osiagach, po szybkiej 3km jezdzie tylna tarcza była goraca.
W serwisie stwierdzili, że to zaciski.
Na szczęście w dwa dni się wyrobili.
Wielkie dzięki za pomoc!

2017-02-14 00:21:30
jakość:
cena:
Default_small
Mikołaj

Polecam. Przyjechałem do nich w zeszłym tygodniu po raz pierwszy w życiu. Koledzy bardzo mi polecali, więc postanowiłem zaryzykować.
Wymiana opon i fachowe doradztwo w tym zakresie bardzo mi zaimponowało.
Cieszę się, że jednak przyjechałem do nich.
Bardzo miła obsługa, kompetentni ludzie z doświadczeniem i pasją, co widać po podejściu do klienta
Jestem zadowolony z usługi. Oby tak dalej!

2017-03-30 09:01:27
jakość:
cena:
Default_small
Karol

Nie jestem znawcą samochodów, dlatego jeżdżę zawsze do Sowiera, bo wiem, że są to profesjonaliści z doświadczeniem i pasją
A o to w tej branży chodzi.
Cieszę się, że mamy w Krakowie serwis godny polecenia i zaufania.
Powodzenia!

2017-04-24 09:54:05
jakość:
cena:
Default_small
Jurek

Nie znam się na samochodach, dlatego z każdym problemem - jak na przykład ostatnio- zwróciłem się do Sowier.
Dla mnie jest to jedyny serwis samochodowy w mieście, który tak naprawdę oferuje dobrą jakość i dobrą cenę.
Nie ma mowy o błędach czy partactwie.
Cieszę się, że ostatnio poradzili sobie z tą przepustnicą i silnik już się dziwnie nie zachowywał.
Oby tak dalej!

2017-05-25 06:31:52
jakość:
cena:
Default_small
Janek

Polecam. Nikt tak dobrze nie naprawia samochodów jak Sowier w Krakowie.
To jedyny serwis ceniący i szanujący czas, pieniądze klienta.
Montaż instalacji gazowej nie stanowiła dla nich żadnego problemu.
Są skrupulatni i używają tylko najlepszego osprzetu, to się ceni.

2017-06-09 05:51:47
jakość:
cena:
Default_small
Igor

Polecam! Cieszę się, że to do nich odstawiłem swoje auto.
Na naprawę czekałem jedynie dwa dni.
Widać, że pracują tu osoby odpowiedzialne, pełne wiedzy i doświadczenia,które potrafią wykorzystać wiedzę w praktyce
Dzięki wielkie za wyczyszczenie zaworu ERG.

2017-06-28 03:37:46
jakość:
cena:
Default_small
Kamil

Dzięki za podstawowe naprawy bieżące i za indywidualne podejście do napraw.Cieszę się, że mogę zawsze na Was polegać.
Duże doświadczenie i wiedza, ale przede wszystkim umiejętności, dzięki którym potrafią zająć się każdą awarią w samochodzie.
Jestem zadowolony i pozdrawiam

2017-08-04 03:12:29
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Skrzynia biegów znów działa jak należy!
Wielkie dzięki za pomoc!
Bez was nadal szukałbym odpowiedniego mechanika, który nie spełniłby moich oczekiwań tak jak wasz serwis.
Co prawda skorzystałem z usług w waszym serwisie po raz pierwszy, ale z pewnością nie po raz ostatni!

2017-08-17 06:45:50
jakość:
cena:
Default_small
Krystian

Jestem mega zadowolony z usług.
Sowier, to jedyny i tak profesjonalny serwis samochodowy.
Naprawy przez nich wykonywane są naprawdę na czas.
Czy to wymiana opon, czy diagnostyka komputerowa, czy wymiana części.
Dla nich nie ma żadnego problemu.
Jakość, jakość i jeszcze raz jakość.
POZDRAWIAM!

2017-09-13 06:36:13
jakość:
cena:
Default_small
Bartosz

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Wrocławska 97, Kraków, woj. małopolskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Toyota

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (012) 633-44-38

  • email

    021@toyota.pl

  • captcha