Opinie o Auto Klinika / Świdnik

Jesteś tu: województwo - lubelskie, miejscowość - Świdnik

jakość
cena

Opinie

Auto oddane w wyznaczonym terminie. Zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i jakością naprawy

2016-06-24 07:28:44
jakość:
cena:
Default_small
Edward

Serdecznie polecam Auto Klinikę za podejście, obsługę i fachowe doradztwo

2016-06-24 14:13:00
jakość:
cena:
Default_small
Patryk

Fachowość i jakoś usługi na bardzo wysokim poziomie. Krótki czas naprawy, polecam

2016-06-27 07:06:04
jakość:
cena:
Default_small
Jarosław

Rzetelni, dokładni i wywiązują się z terminów. Chętnie polecę, ceny adekwatne do naprawy, wysoka jakość obsługi i usługi

2016-07-15 08:07:05
jakość:
cena:
Default_small
Arek

Jestem zadowolony z jakości naprawy i rzetelnej obsługi. Wykonywałem u nich naprawę lakierniczą - lakierowałem maskę, kolor dobrze dobrany, nie odróżnia się od reszty auta. Profesjonaliści, polecam

2016-07-19 07:28:37
jakość:
cena:
Default_small
Karol

Blacharstwo samochodowe na najwyższym poziomie. Wielki plus za fachowość i czas naprawy

2016-07-20 14:02:24
jakość:
cena:
Default_small
Grzesiek

Fachowcy z dużą wiedzą. Wzorowa obsługa. Poprawki lakiernicze wykonane perfekcyjnie.

2016-07-25 07:08:58
jakość:
cena:
Default_small
Dominik

Kolor dobrany bardzo dobrze. Indywidualne podejście do klienta. Po masce nie widać że była malowana.

2016-07-28 07:18:53
jakość:
cena:
Default_small
Albert

Wszystko bez problemów i super! warsztat godny polecenia. Auto pięknie się prezentuje po naprawach blacharskich, po rysach i wgnieceniach nie ma śladu

2016-08-02 07:34:46
jakość:
cena:
Default_small
J.K.

Najlepszy warsztat! Naprawy powypadkowe wykonywane bardzo fachowo.

2016-08-03 07:31:48
jakość:
cena:
Default_small
Kondzio

Świetnie się spisali, wszystko wygląda i działa jak powinno. Oddałem auto po incydencie drogowym, nie ma śladów po rysach i pogniecionej karoserii. Gorąco polecam

2016-08-09 08:39:21
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Konkretny warsztat, szanują klienta. Cena od razu ustalona,wywiązali się z terminu

2016-08-16 07:24:13
jakość:
cena:
Default_small
Łukasz

Do naprawy był tylny błotnik. Efekt końcowy super. Moje oczekiwania spełnione, lakier lśni.

2016-08-18 07:36:52
jakość:
cena:
Default_small
Kacper R.

Fantastyczna obsługa, dokładnie przejrzeli moje auto. Wszystkie usterki naprawione, bardzo dokładnie zrobione auto

2016-08-22 07:20:26
jakość:
cena:
Default_small
Piotr

Fachowo i sprawnie, świetny kontakt warsztatu z klientem, polecam

2016-08-25 08:07:04
jakość:
cena:
Default_small
K.

Wybierając warsztat kierowałem się dobrymi opiniami na forach. Komentarze sie potwierdzaja, jestem zadowolony z obsługi. Panowie wiedzą co robią, dbają o klienta

2016-09-05 07:34:01
jakość:
cena:
Default_small
Łukasz

Wszystkie problemy po kolizji drogowej rozwiązane. Bardzo miły i rzeczowy kontakt telefoniczny. Naprawa przebiegła szybko, sprawnie, koszt usługi oceniam na niewygórowany.

2016-09-12 07:40:32
jakość:
cena:
Default_small
Mateusz

Bardzo sprawna obsługa w warsztacie. Mazda uderzona w tylny błotnik. Czas realizacji bardzo szybki. Auto jak nowe, polecam

2016-09-19 08:05:55
jakość:
cena:
Default_small
Piotr U.

Profesjonalizm, uczciwość i dobre ceny. bez naciągania na zbędną wymianę innych części. polecam

2016-09-20 14:56:30
jakość:
cena:
Default_small
Wojtek

Bardzo fachowo i szybko, nie czekałem długo. Auto było po drobnej kolizji, nie ma śladów, wszystko super.

2016-09-21 07:35:04
jakość:
cena:
Default_small
Jan

Dobry kontakt, szybka i trafna diagnoza. Skuteczna naprawa. Czas naprawy- super!

2016-09-26 07:24:16
jakość:
cena:
Default_small
Tomek G.

Korzystam z tego warsztatu od jakiegoś czasu. Zawsze dzwonią i omawiają wykonane naprawy.

2016-10-05 08:01:37
jakość:
cena:
Default_small
Artur

Zaufany i solidny warsztat. Zawsze szybka diagnoza i szybka naprawa. Dobry kontakt z warsztatem. Szczególnie polecam usługi lakiernicze

2016-10-12 07:31:53
jakość:
cena:
Default_small
Filip

Profesjonalnie wykonana usługa blacharsko-lakiernicza.Zero problemów po naprawie.Polecam

2016-10-14 12:48:34
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej G.

Wgniecenie w aucie zostało sprawnie usunięte. Wielkim plusem jest fachowa obsługa klienta.

2016-10-18 07:30:03
jakość:
cena:
Default_small
Piotr

Warsztat wybrany po dobrych opiniach, śmiało mogę polecić, nie zawiodłem się. Samochód po stłuczce, elegancko odmalowane elementy.

2016-10-21 07:09:06
jakość:
cena:
Default_small
Roman

Super fachowcy godni polecenia. Dobra robota, zadnych reklamacji i problemów. Wszystko w terminie.

2016-10-24 08:50:36
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Rzeczowo, sprawnie i dokładnie. Polecam warsztat

2016-10-26 07:31:55
jakość:
cena:
Default_small
Sylwek

Warsztat naprawdę na wysokim poziomie jeżeli chodzi o jakość i szybkość naprawy. Pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo.

2016-11-02 09:17:57
jakość:
cena:
Default_small
Karol K.

Mechanicy z doświadczeniem, sympatyczna obsługa i pełen profesjonalizm. Kolejny raz korzystałem z usług - za każdym razem jestem zadowolony. Polecam

2016-11-04 08:55:05
jakość:
cena:
Default_small
Marek P.

Polecam!!! Załatwili wszystko jak trzeba i na pewno do nich wrócę jak będę miał potrzebę :)

2016-11-09 11:12:41
jakość:
cena:
Default_small
Erni

elegancko naprawili wgniecenia w mojej furze, nie zapłaciłem dużo więc jak coś to jadę tylko do nich

2016-11-14 14:43:16
jakość:
cena:
Default_small
Mistrzu

Fachowcy w każdym calu! Oddawałem samochody do różnych lakierni w lublinie i okolicach, ale z żadnej nie byłem tak zadowolony jak z Auto Kliniki ze Świdnika. Wysoka jakość usługi i rozsądna cena, nie można chcieć więcej ! Polecam

2016-11-16 12:55:52
jakość:
cena:
Default_small
Jemioł

bardzo polecam chłopaków z tego serwisu, dobrze mi doradzili i zrobili swoją robotę. nie ma śladu po zarysowaniach i wgnieceniach, które usunęli. Polecam ;)

2016-11-17 14:40:38
jakość:
cena:
Default_small
Robercik

nie ma w okolicy lepszego warsztatu blacharsko-lakierniczego niż Auto Klinika w świdniku. odwiedzałem kilka innych i tylko tu byłem w pełni zadowolony z roboty. solidnie wszystko wykonane, na czas tak jak się umawialiśmy i cena też dobra. polecam

2016-11-29 09:03:24
jakość:
cena:
Default_small
pan samochodzik

znajomy polecił mi ten warsztat i jestem zadowolony z ich roboty. pozbyli się wgnieceń i zarysowań z samochodu, cena była uczciwa więc polecam.

2016-12-08 09:40:43
jakość:
cena:
Default_small
Jasiek

pozytywna opinia ode mnie, wszystko załatwione w wyznaczonym terminie. pozbyli się wgnieceń na masce i zarysowań. uczciwi fachowcy, polecam ! :)

2016-12-12 09:14:23
jakość:
cena:
Default_small
Jakub

szczerze polecam usługi tego warsztatu. pracują tam świetni fachowcy od blacharstwa i lakiernictwa. oddawałem im też swoje audi na auto deataling i wróciło do mnie wypucowane jak nigdy, pozdrawiam :)

2016-12-16 16:10:25
jakość:
cena:
Default_small
janstycz

Witam, chciałem wszystkim polecić ten warsztat. Bardzo solidni fachowcy, od razu wycenili naprawę i podali czas kiedy można odebrać auto. Duży plus ode mnie.

2017-01-02 08:51:43
jakość:
cena:
Default_small
Konrado

solidni blacharze, polecam ich warsztat. naprawili wgniecenia i odebrałem auto tak jak się umawialiśmy. nie mam żadnych zastrzeżeń.

2017-01-09 09:12:35
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

nowy lakier położony na moim BMW idealnie. chłopaki z warsztatu spisali się na medal. samochód prezentuje się świetnie. wielkie dzięki

2017-01-12 09:50:41
jakość:
cena:
Default_small
Irek

polecam za solidną pracę i uczciwe podejście do klienta. panowie wszystko mi wyjaśnili przed naprawą, oddali samochód w umówionym terminie i wszystkie szkody usunęli. dzięki

2017-01-23 09:09:48
jakość:
cena:
Default_small
Lolek

jeśli chodzi o lakierowanie w tym warsztacie, to nie ma w okolicy lepszych fachowców. oddawałem im swój samochód i jestem bardzo zadowolony z ich pracy. równo położony lakier, dobrze dobrany kolor. super auto teraz wygląda. polecam

2017-01-31 15:15:05
jakość:
cena:
Default_small
Krystian

świetni lakiernicy i blacharze. robili mi samochód w zeszłym tygodniu i wyszło bardzo dobrze. polecił mi ich mój znajomy, który kiedyś coś u nich robił.

2017-02-06 09:28:21
jakość:
cena:
Default_small
Stano

uczciwi fachowcy godni polecenia dalej! robiłem u nich swój samochód i byłem zadowolony.

2017-02-09 08:47:04
jakość:
cena:
Default_small
Paweł Z

Żona wyjeżdżała z garażu i "nie zauważyłam, że to tutaj stoi". efekt - zarysowane boczne drzwi i lekkie wgniecenie. samochód naprawiałem w auto klinice i w sumie nie mam się do czego przyczepić. Wszystko zrobione dobrze, cena w miarę ok. Myślę, że mogę ich polecić.

2017-02-17 10:06:37
jakość:
cena:
Default_small
Leszek LBN

pracę warsztatu przy moim samochodzie oceniam wysoko, wszystko zrobione jak trzeba. cena najniższa nie była, ale jak coś ma być zrobione jak należy to musi kosztować.

2017-02-27 08:51:33
jakość:
cena:
Default_small
Kamikul

Z usług warsztatu korzystałem jakieś trzy tygodnie temu. Jestem bardzo zadowolony, naprawa wykonana dobrze i, co dla mnie było równie ważne, w terminie. Wcześniej w tym warsztacie swoje samochody robiło kilku moich kolegów, więc zasugerowałem się ich opiniami i się nie zawiodłem.

2017-02-28 09:01:14
jakość:
cena:
Default_small
Maciek St

usuwali mi w tym warsztacie wgniecenia z maski samochodu i zalakierowali parę rys przy nadkolu. w sumie jestem zadowolony z tego co zrobili.

2017-03-09 09:36:25
jakość:
cena:
Default_small
Kewin

dobrzy fachowcy, znają się na swojej pracy. robili mi mój samochód i byłem zadowolony. polecam

2017-03-13 09:04:44
jakość:
cena:
Default_small
Bogdan22

Solidna firma godna polecenia. Miałem z nimi kontakt przy naprawie wgniecionej blachy w tylnych drzwiach mojego samochodu. Bardzo konkretni i uczciwi ludzie.

2017-03-22 09:08:02
jakość:
cena:
Default_small
Małek

w sumie jestem zadowolony z ich pracy przy moim samochodzie. lakier położony równo, kolor dobrany dobrze. cena też wydaje mi się uczciwa.

2017-03-27 08:11:28
jakość:
cena:
Default_small
Kambo

jeden z lepszych warsztatów w okolicy LBN. miałem okazję sprawdzić na własnym przykładzie, wszystko ok, więc polecam.

2017-04-18 13:54:14
jakość:
cena:
Default_small
Dabro

ode mnie pięć gwiazdek za jakość i pięć za cenę. naprawdę najlepszy warsztat blacharsko lakierniczy w okolicy. wiedzą co robią i robią to dobrze, a wszystko kosztuje tyle ile powinno. jak ktoś oczekuje, że blacharz albo lakiernik weźmie za robotę jakieś grosze to nie może oczekiwać cudów. w Auto Klinice stosunek jakości pracy do ceny jest jak najbardziej właściwy.

2017-04-26 09:54:05
jakość:
cena:
Default_small
Tamuś

sprawdzony blacharz, pełen profesjonalizm i dobra cena. robota na najwyższym poziomie.

2017-05-02 10:10:06
jakość:
cena:
Default_small
Lotek

szkoda, że mam do nich trochę daleko bo mieszkam z drugiej strony Lublina bo naprawdę najlepszy warsztat w okolicach. Robiłem u nich blacharke i jestem bardzo zadowolony z ich pracy. Pełna profeska i uczciwa cena.

2017-05-17 08:06:19
jakość:
cena:
Default_small
Syrek

bardzo dobry warsztat. lakierowali mój samochód i wyszło świetnie. Dobrze dobrany kolor, równo położony. nie ma się do czego przyczepić. polecam

2017-06-26 06:58:25
jakość:
cena:
Default_small
Pacześ

na pewno jeden z lepszych warsztatów blacharsko-lakierniczych w okolicy. znam tę firmę od dawna i nie słyszałem, żeby ktoś na nich narzekał. Sam robiłem u nich progi w aucie i wyszło dobrze. Koszt całkiem przyzwoity.

2017-06-30 12:26:06
jakość:
cena:
Default_small
Daro

sprawdzony blacharz i lakiernik. polecam

2017-07-19 07:37:16
jakość:
cena:
Default_small
Zbyszek Misztal

warsztat godny polecenia. panowie znają się na swojej pracy. cena w porządku, robota zrobiona. polecam.

2017-08-01 07:51:53
jakość:
cena:
Default_small
992ADI

dobry blacharz, miałem po stłuczce oberwany zderzak i wgniecenia. ogarnęli szybko i za dobrą cenę. bardzo polecam.

2017-08-28 06:56:25
jakość:
cena:
Default_small
RudyX

bardzo dobry blacharz. miałem kilka wgnieceń na masce i źle to wyglądało. naprawili w krótkim czasie. po wgnieceniach nie było nawet śladu.

2017-09-15 09:30:31
jakość:
cena:
Default_small
Jurrri

warsztat robi bardzo pozytywne wrażenie. dobry sprzęt i wyszkoleni pracownicy. moje auto po ich pracy wygląda świetnie. polecam.

2017-09-27 08:02:47
jakość:
cena:
Default_small
popek 44x

naprawa szybka i nie kosztowała wiele. jakość pracy na wysokim poziomie.

2017-09-29 07:14:26
jakość:
cena:
Default_small
yorguss

Robią bardzo dobre wrażenie. Warsztat na poziomie, dobrze wyposażony, a pracownicy znają się na swojej pracy. Kładli mi nowy lakier i jestem bardzo zadowolony z efektu ich pracy. Kolor super, wszędzie równo położony. Wygląda świetnie. Polecam.

2017-11-21 08:05:45
jakość:
cena:
Default_small
Łuki

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha