Opinie o Warsztat samochodowy WINEXIM Michał Winkler / Katowice

Jesteś tu: województwo - śląskie, miejscowość - Katowice

jakość
cena

Opinie

Szkoda mówić, nieporozumienie! Odradzam, przy fakturze do cen jakie podaje dolicza Vat. Jakość usługi pozostawia wiele do życzenia. Wielki negatyw

2011-09-06 16:39:34
jakość:
cena:
Default_small
Klient z Katowic

Heehehehe miałem drobną naprawe blacharsko lakierniczą pojechałem do tego śmiesznego warsztatu po wycene zaśpiewał Gościu około 3000 zł buahahaha pojechałem do warsztatu typowo blacharsko lakierniczego naprawa 700 zł.. Wspome jeszcze że warsztat nie posiada żadnej komory lakierniczej itp.

2011-09-30 19:00:05
jakość:
cena:
Default_small
Blacharka

Czytając te negatywne opinie mam wrażenie że byliście w jakimś innym warsztacie! Od lat naprawiam wszystkie moje samochody które miałem i te które teraz mam u pana Michała i NIGDY nie zdażyło się bym był niezadowolony. Czy to z mechaniki , czy to z blacharki i malowania. Ktoś kto ma samochód dba o niego i chce nim jeżdzić jak najdłużej musi też mieć na to pieniądze. Ja polecam wszystkim ten warsztat i nadal będe tam jeżdził. Pozdrawiam.

2011-10-22 07:05:51
jakość:
cena:
Default_small
marian

Od lat....!!!! a ile to lat istnieje ten slams???????? A co to za Autka masz człowieku że non stop tam naprawiasz lakierujesz robisz blacharke???? Dobrze że, ludzie już powoli wiedzą z kim i z jakimi usługami w firmie "WINEXIM" mają do czynienia. Panie Michale sam Pan sobie pisze opinie ŻAŁOSNE!!!!!!! To prawda reklama dźwignią handlu ale trzeba sobie na nią zapracować. Szanowni potencjalni klienci jeśli ktoś nie chce mieć kłopotów niech unika tego WARSZTATU.

2011-10-22 13:34:48
jakość:
cena:
Default_small
Do Mariana hehehe

Do buraka który smieje się z mojej opini! Jak jo jeżdził już autem toś ty na chlyp godoł pyp. Widać nie mosz pojęcia o tym fachu, no i z kulturą tyż na bakier.

2011-10-22 15:42:08
jakość:
cena:
Default_small
Marian

MIAŁEM OKAZJE ROBIĆ TAM MOJE AUTO I NIE MOGE NIC ZŁEGO POWIEDZIEĆ O TYM WARSZTACIE. AUTO ZGASŁO NA DRODZE. ZADZWONIŁEM DO WARSZTATU CHŁOPAKI PRZYJECHALI ZCHOLOWALI AUTO ZA FREE I PO DWUCH DNIACH BYŁO GOTOWE DO JAZDY. KOSZT POŁOWA TEGO ILE ZAPŁACIŁBYM W SERWISIE ZA TĄ NAPRAWE. POLECAM WSZYSTKIM.

2011-10-23 07:19:10
jakość:
cena:
Default_small
seba

Warsztat dla Desperatów ktoś kto raz tam trafił i zobaczył miejsce gdzie samochodzik będzie naprawiany albo ucieknie albo 2 raz jego noga tam nie stanie. Ceny hmmm pytając w innych warsztatach przez duże „W” gdzie naprawia się konkretnie są mniejsze niż jak ktoś wcześniej napisał w tym GARAŻU. W moim przypadku naprawiając uszkodzenie zrobiono inne i wmawiano mi, że to nie jest wina mechanika pomijając to odniosę się jeszcze do usług wpisanych na dobrymechanik „elektryka kto to robi,szyby jeśli jest klejona odpowiada że nie wymienia,SERWIS LPG unikać szczególnie, części chyba te stare, malowanie ciekawe gdzie to się odbywa ” !!!! reszta usług jak napisałem w akcie desperacji. Każdy kto tam był wie o czym pisze i właściciel niemiły.

2011-11-01 17:23:25
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej z Katowic

do pana co pisze negatywy!!!niewiem albo pan p.Michalowi zazdrosci albo sie msci bo widac ze negatywy padaja od jednej i tej samej osoby bo drazy ten sam temat.Powiem tak co z tego ze garaz nieraz lepiej odac auto do garazu ale mam pewnosc ze gosciu stara sie o opinie i klijentowi wszystko robi jak nalepiej,odasz auto do innego warsztatu to nawciskaja ci ile to niby do roboty i skasuja jak niezla kase.Ceny jakie sa to sa ale nikt tego nie bedzie robil zadarmo ,ale auto jest jak najbardziej solidnie zrobione jezeli z czym nie umie sobie poradzic odrazu mowi lub szuka pomocy,częsci moze nawet zamowic przy klijecie zreszta chcesz dostajesz fakture wiec niema zadnych sciem,a co ze pisze pan ze ceny sa podawne bez vat to moze pan nie widzial kartek napisanymi slowami cenny podawane sa netto i niech mi pan powie gdzie panu nie doliczaja vatu-glupota to co pan pisze niech pan lepiej zajmie sie innymi stronami a nie tylko siedzi i probuje p.Michalowi zepsuc opinie.DLA WSZYSTKICH CZYTAJACYCH POLECAM WARSZTAT BO CHLOPAK SIE STARA ZNA SIE NA RZECZY A NEGATYWY PISZA ZLOSLIWSCY....

2011-11-05 12:29:42
jakość:
cena:
Default_small
normalny

W pełni zgadzam się z opinią że p. Michał to solidny mechanik. Nie znałem Go wcześniej, ale już miałem okazje Go poznać. Wymienił mi tarcze i klocki za co zapłaciłem a przy okazji zrobił mi ZA DARMO przegląd ogolny i okazało się że jest jeszcze kilka rzeczy do roboty. Zaprosił mnie do kanału pokazał co jest nie tak i wiem że nie próbował mnie na nic naciągnąć. czego nie można powiedzieć o warsztatach do których jeżdziłem dotychczas. Napewno te usterki zrobie w tym warsztacie. Polecam.

2011-11-06 22:15:20
jakość:
cena:
Default_small
klient

Złodziej ,partacz ,,,,, wielki dłużnik kasy jak on możne prowadzić taki slams nie płaci za wynajęcie a ceny ma z kosmosu ,,,,,,,w dodatku jeździ bez prawa jazdy zabrane za alkohol kto mu wydał zezwolenie na działalność hehehehehhehehehehe ,,,, panie Michale kiedy pan wyremontuje rynek w Bieruniu Starym

2011-11-08 10:25:40
jakość:
cena:
Default_small
Witos

A jaki cwaniak myśli że wszystkie rozumy zjadł hmmm a to ciekawe że jeździ bez prawa jazdy ciekawe :)

2011-11-08 18:19:20
jakość:
cena:
Default_small
Miłosz

Czyżby zazdrość przez panią przemawiała pani GEISLER? Przypominam że to pani została skazana. A jeśli chodzi o pozostałe zarzuty to ma pani nieaktualne informacje. Ha ha ha.

2011-11-08 18:47:30
jakość:
cena:
Default_small
winexim

Wielki NEGATYW wycena wymiany elementu w Winexim 400 zł wydawało mi się drogo pojechałem do innego warsztatu 100zł !!!!!!!! normalnie gość jest co najmiej lekko chory z cenami zresztą jak poczytałem to co piszą to już wszystko wiem.

2011-11-12 16:55:12
jakość:
cena:
Default_small
Van

trzeba doprowadzić go do ruiny jutro zgłoszę go do cech rzemiosł i PIP niech taki gość przestanie istnieć i okradać ludzi

2011-11-13 16:04:54
jakość:
cena:
Default_small
Witos

Jak tak czytam te bzdury które wypisują zazdrosne dupki to jestem pewien że jestem w polsce! W niemczech było by to nie możliwe bo tam nikt nie jest anonimowy. Ja jestem klientem p. Michała od trzech lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Zawsze robota zrobiona dobrze i na czas, a za robote trzeba zapłacić bo nikt za darmo nie będzie robił. Tak jest na całym świecie! A tym którzy nie mają pieniędzy na utrzymanie swojego samochodu polecam bilet miesięczny!!!

2011-11-13 22:09:10
jakość:
cena:
Default_small
marek

Spadaj do Niemiec panie Winkler tam z takim wykonaniem usług i cenami dawno byś był pod mostem ale na szczęście tu w Polsce to kwestia czasu a zazdrościć jeśli ktoś może zazdrościć długów dwóch starych aut z demobilu, warsztatu bez podstawowych narzędzi w tych czasach dla warsztatu ,braku pieniędzy to jestem pełen zazdrości hehehehhehe. Mały człowieczku nie masz nic a piszesz że ktoś zazdrości Tobie tego chłamu buahahahahhahahahahahaha.

2011-11-13 22:31:59
jakość:
cena:
Default_small
Van

A dupek to jesteś TY i troszkę kultury bo nikt tutaj nie obraża Ciebie MAŁY CZŁOWIECZKU.

2011-11-13 22:34:33
jakość:
cena:
Default_small
Van

NA DRZEWO ZRYTY DEKLU!!!

2011-11-14 18:00:38
jakość:
cena:
Default_small
do van

W Niemczech by otworzyć warsztat trzeba mieć papiery mistrzowskie i należeć do cechu rzemiosł ,ponadto budynek musi spełniać wszystkie normy dotyczące BHP i ochrony środowiska .Nie ma mowy by w garażu prowadzić działalność usługową !
A w Polsce może prowadzić warsztat ``burak `` który nawet poprawnie nie potrafi pisać. Ponadto jest obowiązek podawania cen brutto dla osób fizycznych !
To klient wybiera warsztat a nie odwrotnie .
Od nas zależy kto przetrwa na rynku oby byli to najlepsi .

2011-11-20 13:31:17
jakość:
cena:
Default_small
Wymagajacy kierowca

Hmmm najgorszy jest brak kultury i chamstwo właściciela jestem mieszkańcem dzielnicy Murcki i zastanawiam się jak ktoś z takim podejściem brakiem kultury i wiedzy chce żyć z tej profesji. Myślę, że warsztat Winexim chyli się ku końcowi co dobrze wróży przyszłym klientom .

2011-11-20 19:04:37
jakość:
cena:
Default_small
Czytający

dajcie temu synkowi spokoj jak sie niepodoba to do serwisu tam sie napijesz kawy za darmo

2011-11-25 22:27:20
jakość:
cena:
Default_small
adi

Właśnie tak robię wole serwis mam Gwarancje solidne wykonanie usługi a tak nawiasem są pewne usługi gdzie w serwisie jest taniej jak w Winexim ! Zresztą wszystko co można powiedzieć zostało tutaj napisane a to prawda! Ludzie z takim podejściem nie powinni naprawiać samochodów. To opinia co najmniej połowy użytkowników samochodów w MURCKACH!

2011-11-26 15:37:48
jakość:
cena:
Default_small
Zawiedziony

Auto po stłuczce robione 11 miesięcy temu Koroduje w miejscach malowania Tragedia .

2011-11-28 10:46:04
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Szanowni klienci w moim przypadku uszczelniano jak nazwał to mechanik wtryski i dalej wyciek, teraz wiem dlaczego bo udałem się do innego serwisu. Po prostu totalny brak wiedzy przynajmniej w tym temacie .Nie Polecam a tak nawiasem nie mało zapłaciłem!

2011-12-03 06:56:00
jakość:
cena:
Default_small
Sherka

Mózg se uszczelnij, jak go posiadasz. ha ha ha ha ha

2011-12-03 17:29:53
jakość:
cena:
Default_small
do sherka

Wymiana tarcz i klocków hamulcowych przód + tłoki opłata 300 zł auto po przejechaniu kilometra nie hamuje przewód hamulcowy uszkodzony . Kupiony nowy na mój koszt założony koszt promocyjnej NAPRAWY!!!! + płyn hamulcowy 90 zł NIGDY WIĘCEJ tam nie pojade!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-12-07 10:30:54
jakość:
cena:
Default_small
Maciek

Panie skończ pan palić jakimś świństwem śmierdzącym w piecu jak tak dalej będzie będę dzwonić na Straż Miejską bo jeden smród z komina tu ludzie mieszkają. A jak nie stać Cie na opał zamknij interes.

2011-12-19 12:53:42
jakość:
cena:
Default_small
Maria

CI SIE COŚ NIE PODOBA TO SIE WYPROWAĆ.

2011-12-24 12:54:06
jakość:
cena:
Default_small
do "mari"

Baranku wyprowadź się pisze przez DŹ ale skąd tak prosty człowiek może o tym wiedzieć a wyprowadzi Ciebie analfabeto U.M. Katowice wszystko w swoim czasie :)

2011-12-25 17:22:50
jakość:
cena:
Default_small
He

BARDZO PROSZE O WYRAŻANIE SWYCH OPINIE NA TEMAT WARSZTATU A NIE PRZEKOMARZAĆ SIĘ NA FORUM POD SZYLDEM WARSZTATU. ISTNIEJĄ INNE FORA DO WYRAŻANIE UCZUĆ. DZIĘKUJE.

2011-12-26 21:42:46
jakość:
cena:
Default_small
WINEXIM

Malowany miałem tył źle zestawił zderzak do budy i mam rdze w miejscach robienia blacharki zdup...... robotę i tyle.

2011-12-29 17:20:40
jakość:
cena:
Default_small
Sławek

wymiana rozrządu w dizlu 400 stówy nie mam rachunku po 20000 tysiącach zerwał się pasek nie mam gwarancji bo chciał abym do rachunku zapłacił vat. Niech szlag jasny trafi ten warsztat i pseudo znawce fachowca.

2012-02-01 16:20:45
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Naciągacz i Cwaniak nie polecam. Nie zna się na silnikach !

2012-03-28 07:44:15
jakość:
cena:
Default_small
Jan

cwaniak do potęgi ,oszust na miarę WIELKIEGO SZU,prowadzi grajdołek dla naiwnych

2012-04-19 08:43:18
jakość:
cena:
Default_small
niezadowolony

Naprawiam samochód u Pana Michała juz od kilku miesięcy, poczynając od zimy kiedy to nie mogłam odpalić auta. Dzięki zaangażowaniu i chęci pomocy ze strony Pana Michała w ciągu dnia auto miałam sprawne, mimo nawału pracy. Nigdy wcześniej nie korzystałam z warsztatu, gdzie ktoś byłby tak pomocny a jednocześnie fachowy i profesjonalny. Zawsze uzyskuję informacje co zostało zrobione, co jeszcze powinnam w niedługim czasie naprawić. Ceny są bardzo przystępne w porównaniu z innymi warsztatami. MImo, różnych uciążliwości w naprawie Pan Michał chętnie podejmuje sie zadań, ktorych innym by sie nie chciało robić. Mam wrażenie, że Ktoś kto pisze negatywne komentarze zatrzymał sie w poziomie rozwoju na poziomie szkoły podstawowej co mnie nie dziwi bo otaczamy sie takimi desperatami, którym nie wyszło w życiu albo są zakompleksieni i wyrzucają swoje żałosne komentarze na takim forum. Mam nadzieję, ze takie osoby nigdy nie osiągną w życiu tego co Pan Michał, satysfakcji z wykonywanej pracy, założenia własnej działalności i sympatii klientów, a zazdrość i gorycz będą wylewać aż im sie znudzi. Wszystkim chcącym naprawić auto w rozsądnej cenie z gwarancją jakości polecam ten warsztat w 100%. Myślę, ze trudno o drugi taki w Katowicach. Polecam..

2012-04-23 20:49:59
jakość:
cena:
Default_small
j...

Pisz sobie sam te komentarze nadęty niedouczony niby mechaniku :) Tak zazdrościmy tego burdelu który tam masz a najbardziej choroby alkoholowej, problemów z hazardem i brakiem znajomości mechaniki, nie martw się tacy jak Ty też muszą być. Już i tak wszyscy wiedzą z kim mają do czynienia. Nie musisz tutaj podawać się za Kobietę i pisać sam o sobie jesteś DAREMNY :)

2012-04-24 17:40:52
jakość:
cena:
Default_small
Tak Tak

widzć chorych psychicznie w naszym kraju nie brakuje!!! rynsztok zamiast mózgu!!! strzel se w łeb bo na leczenie już za póżno!!!

2012-04-25 07:45:25
jakość:
cena:
Default_small
do tak taka

Przypominam, że serwis służy do opiniowania warsztatów, a nie jego właścicieli, bądź pracowników. Prosimy o dodawanie wartościowych opinii, a nie przerzucanie się obelgami.

2012-04-25 11:09:03
jakość:
cena:
Default_small
Administrator

Uwaga wszyscy!! Oszust wyrzucony z pseudo warsztatu przy ulicy Kołodzieja przeniósł się na ulice Solskiego tam gdzie kiedyś był komis samochodowy!! Nie ukryjesz się przed sprawiedliwością oszuście!!

2012-05-06 12:04:19
jakość:
cena:
Default_small
Tak Tak

To Ciekawe kto tam pojedzie, po drodze jest mechanik Pan L... gość konkretny więc znając Desperata zrobi reklamy o Nazwie WIEM UMIEM ZDUPCZEM heheh był na kołodzieja teraz tam hmmmm Synku nie nauczysz się nigdy renomy jesteś ZEREM:) :)

2012-05-07 21:14:06
jakość:
cena:
Default_small
He Tak Tak

Ja jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy i pana Michała.Chociaż rodzina i znajomi mówili mi że nie opłaca się już naprawiać auta wyprodukowanego przed rokiem 1974 i należy to sprzedać to jednak z powodu sentymentu i braku chętnych do kupna postanowiłem zreperować swojego wartburga.Już na miejscu się dowiedziałem że to nie będzie łatwe zadanie bo trzeba wymienić olej,świece,dodać płynu do spryskiwaczy,podciągnąć ręczny,zniwelować luzy w kierownicy i wymienić żarówkę w lewym migaczu(czego nie zauważyłem).Pan Michał powiedział że podejmie się tego zadania niemal "od ręki" i za niewielką kasę będę mógł udać się na wymarzone wczasy do Bułgarii moim odnowionym autkiem.Nie mineła godzinka gdy Pan Michał podniósł ręce w triumfalnym geście i krzycząc "udało się" zakończył pracę.Byłem zaskoczony szybkością i fachowością tego Pana.Cena także była bardzo zadowalająca a mając w kieszeni 74zł i 38gr mogłem sobie jeszcze pozwolić na zakup bagietki w carefurze.Pan Michał wraz z fakturą (jestem Vatowcem) wręczył mi chorągiewkę Polski abym umieścił sobie na następne Euro na tylnej szybie samochodu.Także polecam wszystkim serdecznie usługi tego Pana.

2012-07-19 07:55:09
jakość:
cena:
Default_small
Zenon z Szopienic

Panie Zenonie, dał się Pan nabić w butelkę, Za prawie 75 zł nie da się kupić oleju i kom pletów filtrów. Pewnie zapłacił Pan za wyczyszczenie korka spustowego oleju i przedmuchanie filtra powietrza. Jedz Pan dalej te bagietki z kerfura, myśl sobie że jesteś Mesjaszem w tym Twoim warsztatowym świecie. Ja mam odmienne zdanie o tej firmie

2012-07-22 10:41:30
jakość:
cena:
Default_small
Były klient

Panie Zenonie czyli Panie "Winkler" co za bzdury pan piszesz o sobie jakie debilizmy !!!!! Ludzie Pseudo Fachowiec nie daje rachunków dolicza vat jeśli chce się rachunek !!!! Nie daje gwarancji i wszyscy w okolicy to wiedzą !!!!! Proszę po prostu poczytać i wyciągnąć wnioski a większość pozytywnych postów pisze sam o sobie co widać po formie pisania !!!!! heheh wakacje w Bułgarii jakie bzdury

2012-07-23 08:08:50
jakość:
cena:
Default_small
Buahahaha

chłopie jedz do Bułgarii i nie wracej ,albo się utop na Dolince ,to nic ,że nie ma wody wyobrazni ci nie brakuje he he

2012-08-01 14:49:52
jakość:
cena:
Default_small
czytelnik

Naciągacz do tego bezczelny Typ.

2012-08-03 15:01:16
jakość:
cena:
Default_small
Byłem Tam

I co nie masz śmiesznego warsztaciku na Kołodzieja i całe szczęście wreszcie spokój człowieku bez poszanowania i kultury teraz komuś innemu zatruwasz życie zapewne Ty Hamie !!!!!

2012-08-20 09:10:28
jakość:
cena:
Default_small
Zadowolona

Warsztat Pana Winklera teraz nazywa się AUTOSERWIS na ul. Solskiego Winexim to historia nowa nazwa nowe miejsce "Jak żyć panie Winkler jak żyć " jak w głowie tylko pustka i długi smutne:) Ten serwis to jak Amber Gold fuj .

2012-08-22 06:28:00
jakość:
cena:
Default_small
FAN

Byłam, zobaczyłam, auto zostawiłam, odebrałam naprawione przed planowanym czasem i jestem zadowolona. Ktos kto pisze takie głupstwa z pewnością nie ma o tym pojęcia!!! Pozdrawiam panie Michale.

2012-08-22 07:17:58
jakość:
cena:
Default_small
lidia

48 postow w ciągu 12 miesięcy!!!! WOW Chcę poznać tego Pana Michała , człowiek na miarę Kuby Wojewódzkiego. Do telewizji z nim! Pozdrawiam wszystkich czytających

2012-08-27 06:20:27
jakość:
cena:
Default_small
Obserwator nr. 58

Ten Pan nie nadaje się do tego zawodu mam nadzieje że już nie pracuje w tym fachu!!! Po prostu tyle napisze bo resztę napisano wcześniej a tych zadowolonych chciał bym poznać bo w naszej dzielnicy ich nie MA. A pan ZENON to chyba kosmita hehe.

2012-09-26 08:39:40
jakość:
cena:
Default_small
Rzetelny

rozwalili bude od tego mechaniczka gnypka. Teraz to podobno za ekrany z drogi szybkiego ruchu sie przeniósł. Partaczu wypad z Miasta. Nie zapomnimy!!

2012-12-14 07:32:53
jakość:
cena:
Default_small
Kiki

Z wieloma komentarzami nie jestem w stanie się zgodzić uważam, że Pan Michał dobrze naprawia samochody wszystko jest solidnie i starannie zrobione i na odbiór też nie trzeba długo czekać co u niektórych. Ceny nie są jakieś wygórowane. Największa zaletą chyba jednak jest to iż na Pana Michała można zawsze polegać nie ważne o, której godzinie zawsze jest pod telefonem czego nie można powiedzieć o nie jednym warsztacie gdzie po godzinach pracy wielcy mechanicy nie odbierają telefonów. Rozumie, że tutaj piszecie swoje komentarze macie do tego prawo ale to nie znaczy, że trzeba człowieka zmieszać od razu z błotem. Sposób jest prosty albo piszecie czy wam się usługi i jakość pracy podobała czy też nie a jak co nie którzy chcą się powyzywać to najlepiej niech zmienią portal na inny coś typu jestemzły.pl. Pozdrawiam

2013-01-22 10:25:48
jakość:
cena:
Default_small
Violka265

Szanowny Panie Winkler trzeba mieć gówno zamiast mózgu aby nie zrozumieć pewnej kwestii. Mając firmę warsztat naprawy samochodów w tak małej społeczność i chcieć z tego żyć trzeba szanować klientów !!!!!!!! Uznawać gwarancje płacić za błędy itd. Ale cóż gówno jest w mózgu a nie w dupie więc dalej bieda baranie.

2013-02-06 07:34:45
jakość:
cena:
Default_small
MURCKI

Ja też jestem z Murcek i bardzo się ciesze że jest ktoś taki jak pan Michał. Nie zgadzam się z wieloma opiniami bo nie pasują one do pana Michała!!! Mowa o tych NEGATYWNYCH!!! Byłam trzy razy i za każdym razem nie było z niczym problemu. Czy to zepsuty wentylator, porysowane drzwi i błotnik czy zepsute hamulce. Za każdym razem byłam zadowolona i polecam pana mechanika znajomym, a na wiosne znowu się wybieram na bezpłatny przegląd dla stałych klientów!!! Pozdrawiam Ewa.

2013-02-21 22:14:36
jakość:
cena:
Default_small
ewa

Byłem tam kiedyś jeszcze na jak to coś było na Kołodzieja. Facet chce pieniądze jak w ASO AUDI hehehehe. Beznadziejny Gość po prostu przerost formy nad treścią . A temat wymiany rozrządu opisany tutaj znam to prawda!.

2013-02-24 07:23:01
jakość:
cena:
Default_small
Marko

Jaki przegląd tam nic nie ma co ma stwierdzić uszkodzenie czegoś , popuka postuka i tyle reklamuje się żenada. Idiota !!!! wynajduje żeby zarobić uszkodzenia !!

2013-04-27 05:51:43
jakość:
cena:
Default_small
Bart

Jak żeś CIULU nie był to nie pisz bzdur!!!

2013-05-26 16:19:42
jakość:
cena:
Default_small
wojtek

A Ja byłem , to nie stacja diagnostyczna tylko byle co, nie ma możliwości sprawdzenia amortyzatorów , hamulców , świateł. Czyli podstawowych parametrów samochodu ale kartki rozsyła heeheh. Więc to GÓWNO nie przegląd jak ktoś wcześniej napisał :) Taka beznadzieja , że po prostu szok. Nie no nie mogę być taki sprawdził olej , płyn w spryskiwaczu , płyn hamulcowy , płyn w chłodnicy a i to już kosmos w spomaganiu kierownicy. Mój SYN też to potrafi za darmo buahahahaha.

2013-05-29 07:04:12
jakość:
cena:
Default_small
Murcki

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Kołodzieja 80, 40-749 Katowice, woj. śląskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    wszystkie

  • usługi

    mechanika

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon komórkowy

    517-650-950

  • captcha