Opinie o Limanówka / Wałbrzych

Jesteś tu: województwo - dolnośląskie, miejscowość - Wałbrzych, dzielnica - Podzamcze

jakość
cena

Opinie

Najgorszy warsztat w Wałbrzychu. Wybitni naciągacze. Przy tym bardzo drodzy. Z daleka od nich.

2010-10-08 18:07:38
jakość:
cena:
Default_small
musan

Pan Antoni Limanówka to niezrównoważony cham i oszust.
Nie polecam tego warsztatu!!!

2010-12-30 21:28:10
jakość:
cena:
Default_small
Klient

Limanówka to straszny cham nie polecam tam zostawiac samochodu
polecam za to warsztat na podzamczu tam robi taki Michał wózowski chłop naprawde kumaty jesli chodzi o nissany a jezeli chodzi o ogól to polecam Grub-service tam każde auto wyjedzie jak nowe

2011-05-29 15:13:25
jakość:
cena:
Default_small
Magnat

Ja także nie polecam jak poprzednicy Pana Limanówki , niezrównoważony człowiek który uważa się za dyktatora jeśli chodzi o naprawdę aut , nie zna się a potem swoje niepowodzenia rozładowuje na kieszeniach klientów. Jeśli chodzi o dobre serwisy w pobliżu Wałbrzycha to tylko Grub-Service. Tam poczujesz się jak w 7 gwiazdowym hotelu w Dubaju , a zapłacisz jak za tuleje firmy maxgear. Polecam !!

2011-05-29 19:32:37
jakość:
cena:
Default_small
Madyt

UWAGA POTENCJALNY KLIENCIE! Po wizycie w "warsztacie" Auto Centrum Limanówka osobiście przekonasz się o słuszności obiegowej opinii (powszechnej zresztą nie tylko w samym Wałbrzychu): Limanówka - ZŁODZIEJ! Zatem przed wizytą radzę przeczytać cały post.

PO PIERWSZE: odwiedzając w/w "warsztat" z pewnością posiadasz pojazd, który wymaga naprawy. Tu zaskoczenie: dowiesz się, iż zepsuta część nie jest specjalnie droga, a koszt jej wymiany/naprawy - również akceptowalny, toteż zlecisz naprawę. Niestety Twoje dobre samopoczucie nie potrwa długo, gdyż po jej zlikwidowaniu zostaniesz poinformowany, że wcale nie poszło tak łatwo jak zakładano oraz że koszt naprawy znacznie wzrósł z powodu wielu komplikacji. Dlatego wymienisz kilka innych części, w związku z zaistniałą awarią, a do tego wszystkiego dowiesz się, iż w Twoim pojeździe wystąpiło multum innych awarii, które również zostały usunięte. Nieopisanym pozostanie Twoje zdumienie, gdy zobaczysz rachunek! Całkowity koszt naprawy wzrośnie często KILKUKROTNIE w stosunku do kwoty początkowej, na którą się zgodziłeś! A rachmistrzami właściciele są akurat wybitnymi! W Centrum Limanówka najzwyklejszy wkręt do blachy, którego cena rynkowa to dziesiąta część grosza potrafi kosztować 0,50 zł! Nie wspominając o innych artykułach... Części eksploatacyjne to najtańsze podróbki, które ulegną błyskawicznemu zużyciu, dzięki temu będziesz miał wątpliwą przyjemność wrócić do "warsztatu" i znów zapłacić za naprawę. Ceny markowych podzespołów natomiast są wyższe przynajmniej dwukrotnie. Zawsze możesz jednak sam kupić potrzebne części... Wtedy szybko przekonasz się, iż niestety nie pasują one do Twojego auta, choćbyś w nie wiadomo ilu katalogach sprawdzał, Limanówka i tak zamontuje swoją - dwa razy droższą część! Zdarza się, iż nawet o tym samym numerze katalogowym! Ale Twoja nigdy nie będzie pasowała... Materiał na osobny post stanowią sami mechanicy. Wspomnę tylko, iż zaledwie kilku z nich posiada odpowiednie kwalifikacje i umiejętności, większość natomiast to banda jełopów potrafiących jedynie walić młotem w co popadnie.

PO DRUGIE: jakże zatrwoży Cię stan Twojego pojazdu! Mniej istotnym jest fakt, iż samochód będzie zanieczyszczony zarówno w środku, jak i na zewnątrz wszelkiego rodzaju ciężkimi zabrudzeniami - typu smar, czy olej. Przerażą Cię natomiast liczne rysy powstałe w skutek naprawy, bo np. mechanicy opierając się o błotniki porysowali je zamkami kombinezonów, w które są odziani. Poza tym musisz się liczyć z tym, że w Centrum Limanówka powiedzenie "czas to pieniądz" nabiera głębszego znaczenia. W związku z tym Twój pojazd podczas przerwy w naprawie był wielokrotnie wypychany ze stanowiska warsztatowego i nikt się specjalnie nie interesował, czy napada do niego deszcz, lub czy ktoś go zarysuje.

PO TRZECIE: wreszcie na deser całkowicie zwali Cię z nóg absolutnie niezmierzone chamstwo, olewactwo, dyletanctwo i bezczelność właściciela. Dowiesz się, że to niemożliwe, by cokolwiek złego przydarzyło się Twemu autu w jego warsztacie, że porysowane już było i w ogóle chcesz go oszukać i naciągnąć. W przypadku jakichkolwiek obiekcji zostaniesz najzwyczajniej w świecie olany! Nikt nie zechce wyjaśnić zaistniałej sytuacji, zbywając Cię brakiem czasu i powtarzanym jak mantra: niemożliwe!

REASUMUJĄC: oniemiały, zatrwożony, zdegustowany, wyczerpany i wreszcie skrajnie rozwścieczony zapłacisz i udasz się do domu...powtarzając NIGDY WIĘCEJ! Jedyne co Ci pozostaje to pogodzić się z zaistniałą sytuacją lub wystąpić na drogę sądową, gdzie dochodzenie Twoich racji potrwa długie lata i skończy się pewnie umorzeniem sprawy...

WNIOSKI: jeśli chcesz chcesz zostać najgorzej w świecie obsłużony, zapłacić krocie za często niefachową naprawę i tandetne części zamienne, dodatkowo wykonać remont innych podzespołów, którego nie planowałeś i za niego też zapłacić krocie, jeśli chcesz by Twój samochód podczas naprawy uległ zniszczeniu, porysowaniu i zabrudzeniu oraz jeśli chcesz zostać sponiewierany, zmieszany z błotem, doprowadzony na skraj szaleństwa, jeśli chcesz by odezwał się w Tobie instynkt mordercy --> serdecznie zapraszamy do Centrum Limanówka! Takich emocji nie zaznasz w żadnym innym warsztacie, niestety nie będzie tanio... Gorąco polecam wszystkim masochistom!

Ja już sobie powiedziałem: NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!

2011-10-11 22:56:10
jakość:
cena:
Default_small
klient

witam prawde piszecie ,ostatno tam byłem ,posiadam 3 auta ,podam prosty przyklad,kupowałem czesci do t4 TDI,chcialem kupic swiece do starego opla,cena swiec wzrosła 2 krotnie ,130 zł za 4 szt,gdzie do t 4 w innym sklepie kupiłem za 55 zł 5 szt,za bardzo chca sie wzbogacic ,to tylko nakrótka mete .szkoda gadac jak doliczaja ceny mozna zesiwiec

2012-04-05 17:54:05
jakość:
cena:
Default_small
chart

na sklepie jest spiochu chary darek i bieszczad ta czworka jest najlepsza powiedz rocznik model i znajda wszystko - jedno jest niedobre ze antoni przepraszam pan antoni zle chlopakow traktuje

2012-06-23 19:02:31
jakość:
cena:
Default_small
maly spawacz

na alternatorach i rozrusznikach mają kumatego chłopaka z bosch serwice.

2012-06-24 18:40:46
jakość:
cena:
Default_small
marcin

nie pisze sie chary tylko harry szmaciarzu!!!!!!!!

2012-08-15 12:42:48
jakość:
cena:
Default_small
kupa

tak to fakt, że właściciel jest nieprzeciętnie gburowaty i chamski a na dodatek jak poprosiłem go kiedyś o paragon to mi powiedział że nie wyda go bo nie, a jak mam problem to moge mu zakupioną częśc oddać i mi kasę odda. Czy tak postępuje poważny przedsiębiorca? czy może PAN I WŁADCA który cały rynek wałbrzyskiej motoryzacji ma w kieszeni? Na pewno nie pojadę tam już wiecej nie tylko naprawiać auta ale i też na zakupy. po prostu przykro...

2012-10-29 07:24:22
jakość:
cena:
Default_small
olany klient

POPIERAM

2013-01-11 21:27:27
jakość:
cena:
Default_small
marcin

partacze w tej limanówce same cioty

2013-01-29 12:41:21
jakość:
cena:
Default_small
seba

A gdzie sie znajduje ten Grub-serwis

2013-01-29 17:56:43
jakość:
cena:
Default_small
matys

Kupiłem kiedyś tam poduszkę pod silnik MONDEO MK1; po zamontowaniu samochód zachowywał się jak czołg, przy próbie zwrotu części komentarz był jeden: zły montaż poduszki... brak słów, klient tak jest tylko do wydojenia i oszukania.

2013-03-06 17:34:52
jakość:
cena:
Default_small
Mondeo

Motłoch, partacze ogólnie szkoda gadać, jak się płaci to klient nasz pan lecz gdy dochodzi do reklamacji to zaraz zdziwiona ola, same problemy arcynaciągacze nie polecam nikomu, kosmicznie drogo i lipa, długi czas naprawy

2013-03-10 18:00:30
jakość:
cena:
Default_small
Klient

Niestety muszę przyznać , że obsługa w Serwisie Limanówka jest fatalna. Nie tak dawno mój tata miał styczność z synem Pana Limanówki. Trudno powiedzieć,żeby dobrze traktował swoich klientów. Mój tata , starszy człowiek został wręcz zakrzyczany przez młodego właściciela, nie ma szacunku do ludzi .Nadmieniam, że nie miał ku temu powodu. Bronił swoje nieudolstwo. Niech się cieszy ,że jeszcze ktoś do niego przychodzi, Ja z pewnością będę odradzała to miejsce swoim znajomym. Wizyta moja i mojego taty też była ostatnia.

2013-04-12 09:42:24
jakość:
cena:
Default_small
a

odradzam wszystkim tego warsztatu, po ich robocie wyjechałem z warsztatu gorszym samochodem jak do nich przyjechałem gdy wróciłem z reklamacją opowiedziałem mu co się dzieje a on do mnie powiedział z bardzo niekulturalnymi słowami, byłem potraktowany jakbym był śmieciem, radzę wam omijajcie ten warsztat z daleka ja już tam nogi nie postawie.

2013-04-18 19:22:23
jakość:
cena:
Default_small
bokser

Dzisiaj pojechałem wymienić opony do mojego żuka w trakcie renowacji dałem im felgi świeżo malowane u pana Lachowicza więc malowanie nie było tanie co powiedziałem na samym początku .Po założeniu pierwszej opony na feldze pojawiły się dwie mega rysy na pół felgi oczywiście nikt nie chciał się przyznać chciałem załatwić sprawę z mechanikiem ale mechanik mówił że tego nie zrobił .Po jakimś czasie przyszedł Rafałek i powiedział przywieź farby to ci zapackamy pendzelkiem to już opadłem z sił dali mi rabat na opony więc mówie dobra dajcie na flaszkę i jakoś przeboleje i wtedy Pan Rafał chyba stracił kontrole nad sobą wyzwał mnie od hu...i do kwadratu i takie tam masakra pracownicy też mieli do mnie jakieś pretensje że muszą zostać po godzinach w ogóle to W sie zamknijcie i zbierajcie truskawki w holandi bo do tego sie nadajecie

2013-04-26 19:40:26
jakość:
cena:
Default_small
żuk

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Wieniawskiego 3, 58-314 Wałbrzych, woj. dolnośląskie

  • płatność kartą?

    nie

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • simple_captcha.jpg