Opinie o Bosch Service Walczak. Geometria, klimatyzacja / Kamień Pomorski

Jesteś tu: województwo - Zachodniopomorskie, miejscowość - Kamień Pomorski

jakość
cena

Opinie

przedewszystkim bardzo drogi, nie pyta klienta jaki zastosować olej lub płyn explatacyjny uzupełnia własnymi najdroższymi przynajmniej na fakturze co budzi wątpliwości czy faktycznie taki zastosowano
pracownicy pracują nieefektywnie wałesają się prowadzą między sobą pogaduszki zamiast pracować Nie polecam drugi raz mam przykre doświadczenia i nie tylko ja

2009-08-28 17:00:53
jakość:
cena:
Default_small
ipkins

Odebrałem samochód z naprawy dnia 1 września 2009r. Powodem mojej obecności w servisie było zaginiecie kontrolek na tablicy rozdzielczej. Po odebraniu samochodu z serwisu silnik pracował nierówno i mechanicy wiele elementów w silniku naruszali ,nie wiadomo z jakiej przyczyny np: niepotrzebna wymiana świec ... Silnik samochodu teraz pracuje nie równo,mam wrażenie ,że na pierwszym cylindrze stukają zawory oraz wiele do życzenia pozostawia podłączenie elementów elektrycznych jak np: nie podłączenie czujnika zamknięcia przedniej klapy silnika,przewód wisiał przy akumulatorze .Przed serwisem silnik samochodu pracował równo a teraz drży... Nie polecam nikomu tego serwisu i ostrzegę każdego przed nieuczciwością i nierzetelnością wykonywanej w tym service pracy , moim zdaniem nie mieli nic do szukania w silniku, jeżeli to była usterka elektryczna.
Nie pozostawię tej sprawy bez echa.

2009-09-13 10:22:40
jakość:
cena:
Default_small
Octavia

Ceny masakra !!! naprawa usterki ,najprostrzy np. rozrusznik,koszt naprawy w tym pseudo serwisie 300 zł ,nowy 100 na allegro ,po miesiącu to samo co przed naprawą !, zmiana kół, odwrotnie ! założone! chodzi o kierunkowość bierznika zwłaszcza opon zimowych wiele upłynie czasu aż ten zakład nabierze ...ceny za to mają na najwyższym poziomie ,nigdy więcej!

2009-12-29 23:50:45
jakość:
cena:
Default_small
blogo

Bardzo słaby zakład .Nie polecam wogólę.Od dałem auto na dwa dnii nic kompletnie nie zrobili tylko zmarnowałem czas i koszty przyjazdu bo nie jestem miejscowym.I jeszcze jak bym nie zauważył to dai by mil inny dowód po prostu masakra

2010-05-28 16:34:56
jakość:
cena:
Default_small
mtronaldinio

Korzystam z usług tego serwisu od 5 lat . Bardzo dobry serwis .Miła obsługa w biurze .
Na bierząco infirmują klienta o zakresie naprawy .Ceny przystepne ,jakość usług na wysokim poziomie .Wykonuję w tej stacji przeglądy okresowe 2 aut .Nigdy mnie nie zawiedli .Polecam - godni zaufania .

2010-06-23 07:26:14
jakość:
cena:
Default_small
Gucio

od wielu lat korzystam z uslug tego zakladu jestem bardzo zadowolony rzetelny precyzyjny i uczciwy, bardzo mila obsluga ceny na poziomie, polecam naprawde warto.

2010-06-27 21:28:29
jakość:
cena:
Default_small
maciek

obsluga- 5 fachowosc- 5 milo sympatycznie polecam a jak kogos nie stac to wiadomo ze bedzie szukal dziury w calym

2010-06-27 21:32:13
jakość:
cena:
Default_small
szuwarek

Miło i przyjemnie. Poczekalnia super. Myjnia pierwsza klasa. Diagnoza na serwisie zawsze trafna. Widać, że się rozwijają cały czas. Przyjeżdżam z Niemiec na wakacje do Polski i zawsze ich odwiedzam na przeglądy auta.

2010-07-02 09:44:27
jakość:
cena:
Default_small
Ela

bardzo dobry fantastyczny serwis polecam

2010-09-03 20:25:38
jakość:
cena:
Default_small
zadowolony

Tym Wszystkim, którym się nie podoba, nie powinni zawracać im gitary. Przynajmniej dla tych, którzy chcą skorzystać z ich usług, naprawy byłyby robione od ręki. A tak trzeba trochę czekać.

2010-09-07 14:26:57
jakość:
cena:
Default_small
też zadowolony

Bardzo dobry serwis. Polecam. A jak komuś nie odpowiada, niech jadzie do szopki.

2010-10-28 16:18:08
jakość:
cena:
Default_small
Laszlo

Uważam że ten serwis jest rzetelny a pracownicy dbają o swoich klientów, aby byli zadowoleni z usług tego zakładu. Wiadomo że jeżeli coś jest dobre to wymaga też i wysokich pieniędzy. Ci co mają jakieś wątpliwości co do negatywnych opinii niech przyjadą i się przekonają jak jest naprawdę. Sądzę że warto powierzyć swój samochód de tego serwisu. Polecam.

2010-10-30 07:57:13
jakość:
cena:
Default_small
Tajemnicza

Byłem, sprawdziłem, jestem zadowolony :-)

2011-03-21 16:34:38
jakość:
cena:
Default_small
Jurek

Super serwis , super obsługa ,wszystko na tak .Szybko miło i fachowo .

2011-04-13 20:22:45
jakość:
cena:
Default_small
zyzio

NIE POLECAM ! ! ! HISTORIA MOJA JEST ZBYT DŁUGA I NIE WARTA TYCH PIENIĘDZY KTÓRE STRACIŁEM LECZ POWIEM, ŻE ZBIEŻNOŚCI NIE POTRAFIĄ USTAWIĆ POMIMO NOWOCZESNYCH URZĄDZEŃ, A CENY ZA WYKONANĄ PRACĘ SĄ STRASZNE. I NA GWARANCJE RÓWNIEŻ NIE MA CO LICZYĆ. Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM ! ! !

2011-05-13 13:17:33
jakość:
cena:
Default_small
Niezadowolony !!!

WIEM JEDNO. STACJE KONTROLI POLECAJĄ TEN BOSCH SERVICE. JA CO ROKU USTAWIAM ZBIEŻNOŚĆ PRZED PRZEGLĄDEM, WTEDY WYSTARCZY POKAZAĆ OD NICH WYDRUK Z USTAWIENIA.
ZRESZTĄ MAJĄ OTWORZYĆ SWOJĄ STACJĘ, WIĘC MOGĄ IM ROBIĆ PO ZŁOŚCI. SĄ LUDZIE I LUDZISKA. PANOWIE RUBCIE SWOJE !!!

2011-05-20 07:29:49
jakość:
cena:
Default_small
Mieczysław

Super firma ,ludzie ,klimat . szybko i fachowo .

Polecam .

2011-07-07 07:41:59
jakość:
cena:
Default_small
dyzio

Godni polecenie .Odwiedziłem 8 serwisów w okolicy .Tylko oni staneli na wysokosci zadania .Godni polecenie i profesjonalny serwic .Gorąco polecam .

2011-11-17 20:01:13
jakość:
cena:
Default_small
Robi

Byłam przejazdem w zachodniopomorskim. Zepsuł mi się samochód i ku mojemu nieszczęściu trafiłam do Bosch Service Walczak. Spieszyło mi się ale pomimo moich próśb i telefonów DOPIERO POD DWÓCH DNIACH łaskwie wrzucili go na komputer. Niestety pomimo takiej diagnostyki Pan Walczak nie do końca zdawał się wiedzieć co się zepsuło. Wymienił mi jeden z czujników, który po powrocie do mojego województwa OKAZAŁO SIĘ ŻE BYŁ DOBRY. SAMOCHÓD NIE ODPALAŁ NADAL od razu a mimo to musiałam i tak zapłacić ASTRONOMICZNĄ CENĘ za naprawę, choć uważam że SAMOCHÓD NIE ZOSTAŁ NAPRAWIONY!!!!!
Na deser wspomnę że nie wykasował mi błędu (który podobno usunął) z pamięci komputera samochodu i bez pytania dolał mi oleju (musiałam zapłacić za całą butelkę) choć poziom był dobry.
JESTEM OBURZONA NIEKOMPETENCJĄ I NIEUCZCIWOŚCIĄ PANA WALCZAKA!!!
OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD SZEROKIM ŁUKIEM!!!

2011-11-23 11:00:33
jakość:
cena:
Default_small
BARDZO NIEZADOWOLONA

Jak czytam opinię tej idiotki, to _ygać mi się chce. Bez komentarza.

2011-11-28 14:57:41
jakość:
cena:
Default_small
Łukasz

Jestem Klientem od lat. Bardzo cenię sobie ten serwis i wiem, że za jakość płacić trzeba więcej.
Nie czytajcie opini tych nawiedzonych. Im zawsze i wszędzie coś będzie nie pasować.
Polecam ten serwis.

2012-05-30 10:00:18
jakość:
cena:
Default_small
Krzysztof

Tragedia nikomu nie Polecam tego pseudo servisu oddałem dwa auta do naprawy i kompletne dno w aucie w którym trzeba było wymienic uszczelniacze na wtryskiwaczach kazał wymienić mi pół samochodu a nawet skrzynie biegów mimo że awaria nie miala najmniejszego powiazania ze skrzynią w innym serwisie wymienili mi uszczelniacze na wtryskiwaczach i auto jeździ bez najmniejszego problemu juz przez rok a Walczak próbował wmówić mi że moje auto warte kilkadziesiąt tysiecy nadaje sie na złom. Z drugim autem jeszcze gorsza i dłuższa historia powiem tylko tyle ze nie moge pojąć jak ten warsztat funkcjonuje kiedy nawet przy ustawieniu rozrzadu gdzie na napinaczu wyraźnie sa narysowane strzałki w która strone się go napina to napieli go w drugą strone i to tak mocno co oczywiscie zaskutkowalo przerwaniem paska. Nikomu nie polecam usług tego servisu a ci którzy sa zachwyceni usługami tego servisu to albo maja ogromne szczescie , albo korzystaja tylko z myjni.

2013-02-19 00:18:29
jakość:
cena:
Default_small
xxx

A cen to lepiej nie bede komentował bo w kosmosie chyba nawet o takich nie słyszeli.

2013-02-19 00:20:36
jakość:
cena:
Default_small
xxx

Widzę, że wypowiadają się sami pseudo mechanicy. Ha, Ha

2013-02-21 14:38:32
jakość:
cena:
Default_small
Finek

Jedyny żetelny serwis w okolicy .Pelna kultura , zlecenie, faktura wszystko wyszczególnione , wiem za co płacę .A nie jak u pseudomechanika .Wiem że
mam gwaracje i wykonana usługe na najwyższym poziomie .Polecam !!!!!!!!!!!!!
Korzystam z ich usług od lat i nigdy się nie zawiodłem .

2013-03-02 13:07:39
jakość:
cena:
Default_small
gminek

Nie trzeba byc mechanikiem by widziec czy samochód jest naprawiony a ten warsztat nie ma pojecia o tym co robi albo celowo tak robi by naciągnąć tych naiwnych klijentów również przewiozłem się na tym warsztacie i niepolecam

2013-03-04 20:26:25
jakość:
cena:
Default_small
got

To dlaczego mają tak dużo Klientów...?
I się rozwijają...? Chyba tym niezadowolonym zawsze będzie coś nie tak.
Dawno by ten zakład upadł. Ludzie!

2013-03-06 14:19:48
jakość:
cena:
Default_small
Łukasz Storny

Nie trzeba być poetą, aby pisać poematy .?????????????????????????????????????
ŁATWO SIE PISZE JAK SIĘ NA TYM NIE ZNAM I SIĘ NIE PODPISZĘ .
Polecam serwis BS KAMIEŃ .

2013-03-06 17:05:17
jakość:
cena:
Default_small
Pisarz

Polecam Godny polecenie .Dbaja o klienta , ceny srednie do zaakceptowania . Polecam wszystkim .Zaangazowani w obsługę auta . Fachowo miło . Auto zastepcze w dostepnej cenie ..Mimo że mieszkam w Berlinie serwisuję auto w Kamieniu w serwisie Bosch .

2013-03-06 19:08:29
jakość:
cena:
Default_small
Robert Zawarowy

Widzisz jeden jest zadowolony drugi nie ta strona po to jest aby dzielić sie swoją opinia Ja jestem nie zadowolony i wyrażam swoją opinie a jeżeli jestes zadowolony to się ciesz Ja nikim nie gardze z tego powodu że jest zadowolony z usłóg.Ale skoro lubisz pełnić rolę adwokata ok.

2013-03-07 23:52:56
jakość:
cena:
Default_small
got

Piszą aby pisać .Czy wy nie macie co robić .Same głupoty .Nie szkoda wam czasu .
A warsztat niech każdy sam sobie wybiera . Jeden lubi jolę a drugi krysię .Tak było jest i będzie . Ja jeżdżę bo BS Kamień i jestem zadowolony .

2013-03-20 14:58:30
jakość:
cena:
Default_small
Krzysztof Puszczukowski

Polecam . Od lat im ufam i nigdy się nie zawiodłem ..Jedyny godny polecenia serwis w okolicy .Zawsze można na nich liczyć .

Pozdrawiam

Adrian Berlin / Pobierowo

2013-05-07 19:35:20
jakość:
cena:
Default_small
adrian

polecam . miło fachowo solidnie na czas .

2013-06-25 14:12:27
jakość:
cena:
Default_small
arek

Stacja kontroli super .Obsługa pozytywnie nastawiona na klienta.Super poczekalnia..Drobne usterki naprawiając od reki .Uśmiech kultura , na pewno bezpiecznie można użytkować auto przez rok.Korzystam od 3 lat i wielu znajomych .A cena standardową jak wszędzie 98 zł.

Aleksandra Międzyzdroje

2015-10-20 19:39:15
jakość:
cena:
Default_small
Aleksandra

Zwykły oszósta!!!

Kazałem założyć instalacje gazową.

Od samego początku wszystko poszło źle.

źle została założona, certyfikat dotarł miesiąc po uzgodnionym terminie i więcej.

Godziny zmarnowane na telefonu i próby usunięcia problemu plus ponad 1000 PLN kosztów dla usunięcia problemu.

A najgorsze: Nie przyznaje się do dnia dzisiejszego i nie odpowiada na wiadomośći.

Nie sądziłem że takie coś jest możliwe po kilnu latach bycia klientem.

2015-12-10 19:32:58
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

Zwykły oszósta!!!

Kazałem założyć instalacje gazową.

Od samego początku wszystko poszło źle.

źle została założona, certyfikat dotarł miesiąc po uzgodnionym terminie i więcej.

Godziny zmarnowane na telefonu i próby usunięcia problemu plus ponad 1000 PLN kosztów dla usunięcia problemu.

A najgorsze: Nie przyznaje się do dnia dzisiejszego i nie odpowiada na wiadomośći.

Nie sądziłem że takie coś jest możliwe po kilnu latach bycia klientem.

2016-03-02 22:11:55
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

Korzystałem kilkakrotnie z tego serwisu niestety diagnozy źle trafione, usterki typu bezpiecznik to koszt 100 zł. Natomiast mają świetną myjnie oraz miłą obsługę, auto zastępcze. Moim zdaniem pan Walczak ma za dużą rotacje pracowników bez doświadczenia.

2016-05-21 11:01:34
jakość:
cena:
Default_small
Jonny

Akurat słyszałem reklamę w radiu i nie wiedziałem czy ryczeć czy się śmiać.

W niej mówiono o wysokiej kompetencji i bóg wie co certififikowanego Bosch serwis W.

Większość pracowników może i tacy są ale właściciel i jeden pracownik tej firmy z którym ja miałem do czynienia nie odpowiadają takim zmagan wogóle.

W Sierpniu 2015 roku wybudowała mi firma pana W. system LPG Gaz do auta i od samego początku nic nie działało.

Miało potrwać 2/3 dni - potrwało 4.

Miał być certyfikat przy odbiorze wystawiony - przyszedł 2 miesiące później pocztą.

Instalacja NIE sprawna I SZCZELNA!!! Tak że musiałem jechać przez 40 km maxymalnie dymiącym się samochodem. I dopiero mi pracownik miły tego warsztatu pomógł po KILKU GODZIN prosin z mojej strony. - Lubryfikator nie odpowiednio założony.

Osłona i ochrona kabli nie została założona tak że TÜV Niemiecki nie akceptował dopuścić go do ruchu.

Czułem sie jak Odyseusz bo teraz dopiero się zaczęły problemy poważne.

Od samego początku powiedziałem że nie mogę jeszcze raz TYM samochodem przyjechać tu więc błagałem o zrobieniu instalacji porządnie.

Nazbierało się kilkanaście godzin telefonu zagranicznego plus nieliczne Maile.
Już nie wspominając o koszty za telefon.

Nie mogliśmy używać samochód przez jeden miesiąc bo byśmy zaryzykowali UTRATĘ prawo jazdy i wysoką grzywną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pan W. zawsze szybko odpowiedział i twierdził że to nie jego wina.

Miałem przyjechać tysiąc kilometrów samochodem by on mógł sprawdzić.

To oczywiście nie było możliwe.

Pan W. ani razu nie powiedział przepraszam i odrzucał rekompensatę.

Te fakty tutaj tylko mniejszość całej mojej ćwierć rocznej " przygody" z tą osobą.

Jeżeli ktoś miałby pytania to proszę się do mnie zgłosić.

Takie firmy powinny być karane przez jakie kolwiek organy ścigacze.

Ja zapłaciłem natychmiastowo sto procent kwoty a dostałem kilka procent umówionej pracy.

Będę tak długo publikował prawdę aż rekompensatę otrzymam.

2017-08-24 10:07:44
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Rzemieślnicza 3, 72-400 Kamień Pomorski, woj. Zachodniopomorskie

  • płatność kartą?

    nie

  • usługi

    klimatyzacja, geometria

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (091) 382-40-00

  • captcha