Opinie o Auto Serwis Luboń. Luboński A. Serwis VW, Audi / Wrocław

Jesteś tu: województwo - Dolnośląskie, miejscowość - Wrocław

jakość
cena

Opinie

najgorszy jaki spotkalem. Robili dla mne to co bylo nie zepsute tylko co innego. porazka porazka porazka....

2011-01-29 21:53:04
jakość:
cena:
Default_small
uzytkownik

raczej nie polecam jakość na przeciętnym poziomie, a cena z górnej półki

2011-02-27 08:32:22
jakość:
cena:
Default_small
roben

najwięksi oszuści jakich znam szczerze NIE polecam ceny kosmos efektów naprawy żadnych

2011-04-07 15:38:39
jakość:
cena:
Default_small
jawa

serwisuje auto tam od wielu lat, poprzednio bylo ciezko znalezc uczciwy warsztat, goraco polecam, pelna satysfakcja!!!!

2011-05-06 21:10:38
jakość:
cena:
Default_small
siwa

Ostrzegam . Omijajcie z daleka.

2011-05-13 20:46:54
jakość:
cena:
Default_small
Jędrzej

Byłem zaskoczony jak szybko naprawili mojego starego VW Golfa. Chłopaki na miejscu sprawdzili co jest i zrobili - a myślałem że będę musiał zostawić go na kilka dni. Żadnego naciągania - same konkrety. W warsztacie miła atmosfera - chłopaki uśmiechnięci - aż miło.

2011-05-20 11:17:24
jakość:
cena:
Default_small
rafał t.

jeżdżę tam już ponad 3 lata.dają rok gwarancji.uczciwi.polecam.warto.

2011-05-20 21:47:13
jakość:
cena:
Default_small
piter

Są niewiele tańsi od ASO, a cwaniactwo rodem z giełdy samochodowej.Chętnie wymienili by wszystkie części w aucie.
OSTRZEGAM PRZED TYM SERWISEM!!!

2011-11-15 20:40:51
jakość:
cena:
Default_small
jacek

Warsztat 'niepewny'. Czasem mechanicy potrafią odwalić kawał dobrej roboty ale zdarza się też, że ich działania niewiele dadzą (poza wysokim rachunkiem).
Trzeba uważać, bo zdarza się, że ich 'rzucenie' okiem na samochód kończy się ponad 500 zł rachunkiem - pomimo, że żadna naprawa nie została wykonana.
Potrafią bez pytania (i wyraźnej potrzeby) podpiąć komputer a potem dopisać to do rachunku (+100 zł).
Ceny za kupowane u nich części są astronomiczne. Można je w innym miejscu bez większych problemów kupić za 2/3 tej ceny (albo nawet mniej).
Do tej pory jeździłem głównie tam ale po ostatnich ich wycenach doszedłem do wniosku, że nie ma sensu nabijać im kasy (kupując samemu części i jadąc z nimi do innego warsztatu - całość wyszła mi ok 50% taniej niż u nich).
Do tego nawymieniali mi części , bo szukali usterki , a usterka pozostała.
Było miło - ale tak jak napisałem - szkoda moich ciężko zarobionych pieniędzy.
Dobrze, że jest konkurencja.

2012-08-10 22:21:14
jakość:
cena:
Default_small
Tomek

Nie polecam.

2012-08-22 17:29:26
jakość:
cena:
Default_small
Janek

Tomek chyba nawet u nich nie byleś skoro piszesz ze za kompa biorą 100 zł,nie prawda normalnie 50 zł a stałych klientów nie liczą.a co do części to jasne ze można kopic tańsze tylko jakiej jakości.jeszcze nigdy nie dopisali mi nic bez informacji najpierw dzwonią i informują. piszesz bzdury!!!

2012-09-05 21:47:15
jakość:
cena:
Default_small
romek

Omijajcie , jak szukasz problemów to tam na pewno je znajdziesz.

2012-10-10 21:07:42
jakość:
cena:
Default_small
Jarek

Panowie znają się na rzeczy. Nie doliczają nigdy niepotrzebnych wymian. Stałym klientom nawet udzielają niezłych rabatów. Niestety ale jeśli ktoś chce jakość "Pana Kazia" to nie jest serwis dla niego - dlatego właśnie jest tutaj tyle negatywnych opinii. Wiadomo, że zdarzają się wpadki, ale kto ich nie ma. Jednakże serwis Luboń trzyma jakość często na wyższym poziomie niż ASO i wielu konkurencyjnych mechaników. Co do rachunków to za jakość trzeba czasem trochę więcej dopłacić. Niestety nie każdy może sobie pozwolić na taką usługę albo po prostu chciałby coś dostać za darmo, a tak na tym świecie nie ma.

2012-11-22 16:14:30
jakość:
cena:
Default_small
Ja01

Chcesz mieć problem jedź do nich . Nadęte cwaniaki.

2012-12-09 16:48:21
jakość:
cena:
Default_small
Zawiedziony

Oszuści,naciągacze,wymieniacze,nie polecam Uwaga!

2013-03-26 16:04:04
jakość:
cena:
Default_small
Piotr

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Gnieźnieńska 4, 53-602 Wrocław, woj. Dolnośląskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Audi, VW

  • usługi

    serwis

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (060) 849-08-74

  • simple_captcha.jpg