Opinie o Zasuwik Krzysztof. Komputerowa geometria kół / Piaseczno

Jesteś tu: województwo - mazowieckie, miejscowość - Piaseczno

jakość
cena

Opinie

fachowa obsługa

2010-05-07 15:34:38
jakość:
cena:
Default_small
ktoś

pozytywne wrażenie ........profesjonalna obsługa......atrakcyjne ceny.......... polecam :-)

2010-05-07 15:40:28
jakość:
cena:
Default_small
?

najlepszy zakład w okolicy Warszawy, zawsze usługa wykonana na czas i profesjonalnie,
można się umówić na konkretną godzinę bez zbędnego czekania, cena warta usługi,
gorąco polecam.........

2010-05-25 10:22:12
jakość:
cena:
Default_small
krysia

Komputerowa geometria wykonywana jest na profesjonalnych urządzeniach niemieckiej firmy BEISSBARTH MICROLINE 5000 i amerykańskiej firmy HUNTER.
Usług wykonana zawsze na czas serdecznie polecam.

2010-06-02 11:34:06
jakość:
cena:
Default_small
Waldek

jestem stałym klientem pana Zasuwika i zgadzam się z powyższą opinią bardzo dobry sprzęt a pomiar i regulacja z wydrukiem wartości wykonana bardzo dokładnie

2010-06-02 11:38:19
jakość:
cena:
Default_small
Stasio

Robiłem pomiar geometrii wiele razy, na różnme samochody,w różnych punktach więc mam porównanie, stwierdziłem, że u Pana Zasuwika było to zrobione solidnie na bardzo dobrej jakości sprzęcie z tego co wiem nie ma lepszego sprzętu w Polsce, robota wykonana fochowo polecam każdemu.

2010-07-05 10:29:04
jakość:
cena:
Default_small
MIECZYSŁAW

zaletą zakładu Pana Zasuwika jest porządek oraz czystość, nigdy wcześniej nie widziałam takiego porządku w żadniej innej firmie - nawet w domu nie mam takiego porządku :-(

2010-07-20 11:27:49
jakość:
cena:
Default_small
kowalscy

fachowo wykonana usługa, dzięki wieloletniej pracy a co się z tym wiąże wieloletnie doświadczenie pana Zasuwika w dziedzinie geometrii,
serdecznie wszystkim polecam

2010-08-02 13:27:12
jakość:
cena:
Default_small
ryszard

zgadzam się z powyższą opinią, ja również jestem od niedawna klientem tego pana i uważam, że ma niebywałą wiedzę w tej dziedzinie potrafi nie tylko dobrze doradzić ale i również naprawić usterki których nikt wsześniej by się nie podjął dzięki wysokiej jakości sprzęcie.

2010-08-02 13:34:39
jakość:
cena:
Default_small
mały

Warsztat posiada stałych klientów co wskazuje na to,że usługi wykonywane są bez zarzutu.Mechanik zna się na rzeczy.Usługa wykonana fachowo.Dostałem wydruk z komputera.Polecam !!!

2010-09-17 09:18:37
jakość:
cena:
Default_small
Zdzisław

po przeczytaniu powyższych opinii na temat geometrii kół, również postanowiłem skorzystać z wyżej wymienionego warsztatu, po ustawieniu geometrii w moim samochodzie byłem zachwycony i na dodatek otrzymałem gadżet... ? :-)

2010-10-29 16:15:54
jakość:
cena:
Default_small
łukasz

Podpisuję się pod wrażeniami poprzedników.
Fachowość i profesjonalizm, a przy tym miła obsługa.

2010-11-11 17:42:20
jakość:
cena:
Default_small
Paweł

Zgadzam sie ze wszystkim co wyzej opisane. Sprzęt najwyższej klasy. Profesjonalne podejście do klienta, fachowa obsluga, czystość warsztatu jak ktos wyzej zauwazyl niespotykana. Z czystym sumieniem moge napisac, ze jest to najlepszy zakład geometrii zawieszenia kól w calej Warszawie i jej okolicach.

2010-11-14 18:42:25
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Rekord świata w tego typu usłudze .Pan Krzysztof to fachowiec wysokiej klasy teraz przed wyborami zrobią dojazd do zakładu i będzie super!

2010-11-20 07:52:07
jakość:
cena:
Default_small
Jurek K

Chciałem podziękować za sprawną, szybką i bezproblemową pomoc. Usługa wykonana na medal. Zmierzone zostały wszystkie parametry geometrii, przestawione zostały kąty pochylenia koła, co nie jest takie częste w niektórych zakładach, ustawiona została zbieżność kół tak, że wreszcie mam kierownicę prosto.
Pozdrawiam,

2010-12-17 09:54:59
jakość:
cena:
Default_small
Antoni M.

Polecam zakład Pana Zasuwika. Dostałem namiary z polecenia znajomego, jestem zadowolony. Właściciel warsztatu jest niezwykle miłym i uprzejmym człowiekiem. Terminowo wykonanana usługa. Jeżeli ktoś dba o samochód i oczekuje fachowych i profesjonalnych usług, to tu je na pewno znajdzie.
Tak trzymać !!!

2010-12-17 10:09:30
jakość:
cena:
Default_small
Marcin z Warszawy

nie mam wyjscia musze sie zgodzis ze wszystkimi opiniami.

2010-12-26 10:11:48
jakość:
cena:
Default_small
wlasciciel samochodu

Zgadzam się ze wszytkimi powyższymi opiniami dotyczącymi warsztatu oraz pracy pana Krzysztofa Zasuwika. Praca wykonana na medal.
Serdecznie wszystkim polecam.

2011-02-10 15:59:48
jakość:
cena:
Default_small
Rysio

Fachowa, miła a przede wszystkim kompetentna obsługa!!! Porażająca czystość w warsztacie - życzyłbym sobie takie w moim domu :-) . Polecam wszystkim ten warsztat.

2011-02-26 20:50:48
jakość:
cena:
Default_small
dzisiejszy_klient

Profesjonalne ustawienie geometrii kół, terminowo wykonana usługa, czysty warsztat, właściciel po ustawieniu wykonał jazdę próbną, można patrzeć na ręce. Warsztat jest najlepszym przykładem na to, że usługa może być wykonana na medal, gorąco polecam

2011-03-18 12:43:49
jakość:
cena:
Default_small
Filip

Czystość na plus.
Sprzęt wysokiej klasy i widać, że zadbany.
Uprzejmy Pan właściciel.
Nieco wysoka cena usługi.

Niestety w moim przypadku "fachowiec" nie wykazał się pełnym profesjonalizmem, przez co czas i nerwy straciłem ja, oraz mój mechanik. Przy opuszczaniu zakładu radzę upewnić się od razu samemu czy wszystko jest, jak być powinno. Ja osobiście nie zaryzykuję wizyty po raz drugi, ale możliwe, że miałem pecha.

2011-04-04 19:45:45
jakość:
cena:
Default_small
omc mgr

Byłem ze swoim samochodem BMW E70 u Pana Zasuwika na całej geometrii kół, iż miałem małą kolizję. W trakcie rozmowy zorientowałem się, że człowiek naprawdę zna się na rzeczy, a robi to 20 lat. Wykonałem jazdę próbną i jestem zadowolony (fabryka), ale muszę to napisać co dowiedziałem się od Pana Zasuwika w trakcie rozmowy, iż klienci przyjeżdżają samochodami po kolizjach drogowych źle naprawionymi. A przy tym zamontowane części w słabych podróbach a w dodatku montowanych u domorosłych mechaników. A napewno nie wiedzą, iż komputer do geometrii kół, nie naciąga źle naprawionych samochodów, lecz mierzy wyznaczone punkty przez producenta danej marki oraz nakazuje w wyznaczonych miejscach regulacje.

2011-04-27 13:50:15
jakość:
cena:
Default_small
wacław

Jestem właścicielem samochodu marki Toyota Landcruiser. Po naprawie przedniego zawieszenia, nie mogłem znaleźć warsztatu, który mógłby ustawić w moim samochodzie geometrię kół. Ale jest taki człowiek o nazwisku Zasuwik, który wykonał geometrię w tym samochodzie, z której jestem zadowolony. To co udało mi się zauważyć to rażąca czystość oraz światowej klasy urządzenia do geometrii kół

2011-05-26 13:34:22
jakość:
cena:
Default_small
JANEK

Jestem użytkownikiem Hondy Civic a warsztat polecił mi znajomy, na miejscu przeżyłem bardzo miłe zaskoczenie, warsztat lśni czystością, sprzęt z najwyższej światowej półki a Pan Krzysztof to skarbnica wiedzy i profesjonalizmu, człowiek o wysokiej kulturze u którego uprzejmość, dbałość o klienta i dobrze wykonana usługa są postawione na pierwszym miejscu!
W moim autku geometria została wykonana tak że samochód prowadzi się teraz "jak po sznurku", jazda nim na nowo stała się przyjemnością, ceny jak najbardziej przystępne.

Panie Krzysztofie, jeszcze raz bardzo dziękuję za super wykonaną usługę i wyrozumiałość (moje spóźnienie), byłem po raz pierwszy ale na 100% nie ostatni, jeśli zajdzie konieczność ustawiania geometrii w jakimś aucie które użytkuję lub będę użytkował to będzie to robione w Pańskim warsztacie, teraz to ja będę polecał znajomym usługi w Pana warsztacie.
Pozdrawiam

2011-07-12 20:01:49
jakość:
cena:
Default_small
Tomek

Po opiniach widać że człowiek jest profesjonalistą. Mój komentarz nie będzie odbiegał od reszty:)
Pan Krzysztof jest człowiekiem który zna się na swoim fachu i robi to bardzo rzetelnie, geometria samochodu ustawiona idealnia do tego wszystkie czynności które wykonał były bardzo dokładnie opisane. Wrażenia z pierwszej jazdy są bardzo zadowalające, samochód prowadzi się idealnie.
Polecam wszystkim którzy chcą być zadowoleni z wykonanej usługi jak i z atmosfery która tam panuje.

2011-08-06 19:57:32
jakość:
cena:
Default_small
Karol

Wszystkie powyższe opinie są jak najbardziej prawidłowe ....
Zarówno ja jak i moi znajomi jesteśmy zadowoleni z pracy Pana Zasuwika, pełen profesjonalizm połączony z wiedzą. Oby tak dalej.....
Polecam

2011-09-05 14:50:28
jakość:
cena:
Default_small
Krzysiek z Mysiadła

Od początku kontakt z Panem Zasuwikiem był na najwyższym poziomie.
Terminy na określoną godzinę bez zbędnego czekania.
Szybko wykryta nieprawidłowa zbieżność kół, zaproponowanie sensownej
ceny za prawidłowe wykonanie usługi na najwyższej jakości urządzeniu.
Porządek oraz czystość na najwyższym poziomie.
W pełni polecam współpracę z P. Zasuwikiem

2011-11-04 15:45:14
jakość:
cena:
Default_small
Anna i Radek z Warszawy

Dziś odwiedziłem Pana Krzysztofa swoim Audi A4. Auto w końcu jeździ jak powinno, jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi oraz z profesjonalnego podejścia do sprawy. Sprzęt kosmos, pomierzy wszytsko co możliwe, aby auto jechało prosto. Polecam wszystkim. Aha cena wg. mnie super !

2011-11-08 22:47:42
jakość:
cena:
Default_small
Piotr Piaseczno

Praca wykonana w terminie, bardzo miła obsługa.
Widać, że właściciel traktuje pracę jak swoją pasję, a nie jak przykry obowiązek.
Czasowo jest też "elastyczny", dopasował się do mnie :)
Miejsce pełne optymizmu. Ja jako klient czułem się jak przyjaciel, a nie intruz.
Naprawdę porządny fachowiec.

2011-12-28 13:59:55
jakość:
cena:
Default_small
darek

Zapewne wiesz jak to jest, gdy trafiasz do porządnego i niedrogiego warsztatu, w którym spotkasz prawdziwego fachowca w swojej dziedzinie któremu możesz zaufać i oddać auto do sprawdzenia z pełnym przekonaniem że zrobi swoją robotę tak jak tego oczekujesz. Jeżeli to uczucie jest Ci obce to szczerze polecam warsztat Pana Zasuwika. Możesz dalej próbować, szukać gdzieś dobrego warsztatu, na pewno znajdziesz jakieś... Ja już wybrałem i nie zamierzam jeżdzić do innych, jestem w 100% zadowolony :)

2011-12-28 14:03:22
jakość:
cena:
Default_small
E. P. z Grójca

Szczerze polecam! Miałem do czynienia z różnymi warsztatami ale tutaj jest naprawdę klasa. Czysto, schludnie, konkretnie. Nikt nie czaruje że coś zrobi tylko mówi jak jest, co będzie zrobione i ile to będzie kosztować. Bardzo miła obsługa,właściciel ma pojęcie,zna się na robocie nie to co inni..polecam ten warsztat.

2012-01-22 16:16:55
jakość:
cena:
Default_small
Seba

pelen profesjonalizm! POLECAM!!!!!!!

2012-01-28 14:45:30
jakość:
cena:
Default_small
darson

Po przeczytaniu powyższych opini podszedłem do tematu z lekkim niedowieżaniem, że taki mechanik (specjalista) wogóle istnieje, ale po wielu niemiłych wizytach w różnych warsztatach zajmujących się geometrią, stwierdziłem że nic nie stracę i najwyżej będę mile zaskoczony... i byłem. Ba! Już po kilku minutach widziałem jaka otchłań dzieli Pana Krzysztofa od kolegów po fachu, a po dwóch godzinach solidnej pracy przy moim aucie zastanawiałem się nad racją bytu pozostałych SPECJALISTÓW od geometrii. Oczywiście operacja udała się w 100%, geometria pięknie ustawiona na wysokiej klasie sprzęcie, kierownica prosto i pełna satysfakcja. :) Co do czystości w warsztacie, to w rzeczywistości Pan Krzysztof nie ustępuje w tym mojej żonie, która uwielbia porządek. ;) Serdecznie polecam wszystkim!

2012-04-04 07:40:10
jakość:
cena:
Default_small
freeandromen

Warsztat na miarę XXI wieku: nowoczesny, czysty, zaopatrzony w nowoczesne urządzenia. Z tego co zauważyłem najnowsze wyprodukowane w 2012 roku. Pan Krzysztof z profesjonalizmem podchodzi do każdego klienta. Wizyty umawiane na konkretne godziny bez zbędnego czekania w kolejce. Każdy klient oczekujący może pooglądać na miejscu telewizje:-) :-) :-)

Godne polecenia miejsce.

2012-06-20 17:12:02
jakość:
cena:
Default_small
Arek - mechanik

Szczerze mówiąc trochę mi się wierzyć nie chciało, że ten zakład może mieć tylko same dobre opinie. Pojechałem Fordem Mondeo sprawdzić na własnym przykładzie. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Byłem świadkiem jak Pan Krzysztof prowadził rozmowy z handlowcem od elektroniki pomiarowej. Zaskoczył tego gościa kilka razy tym,że lepiej zna sprzęt niż osoba która tym handluje. Będę polecał ten zakład wszystkim swoim znajomym.

2012-09-17 16:49:22
jakość:
cena:
Default_small
sas

Robiłem w tym warsztacie zbieżność w Toyocie i oczywiście jestem z usługi bardzo zadowolony. Wieloletnie doświadczenie w zakresie mechaniki samochodowej pojazdów oraz geometrii. Pierwszy raz tu byłem i przyjadę tu zawsze :-)

2012-09-17 17:32:26
jakość:
cena:
Default_small
zenon

Zgadzam się ze wszytkimi powyższymi opiniami dotyczącymi warsztatu oraz pracy pana Krzysztofa Zasuwika. Praca wykonana na medal.
Pan Krzysztof to nieoceniony fachowiec z dużym doświadczeniem. Sprzęt i wyposarzenie warsztatu wysokiej klasy. Miła obsługa z Panem Krzysztofem podczas ustawiania geometrii można pogadać na każdy temat :) POLECAM ten warsztat w 100%.

2012-09-20 12:46:55
jakość:
cena:
Default_small
wlasciciel nissana

Jestem użytkownikiem Hondy Civic a warsztat polecił mi znajomy, na miejscu przeżyłam bardzo miłe zaskoczenie, warsztat lśni czystością, sprzęt z najwyższej światowej półki a Pan Krzysztof to skarbnica wiedzy i profesjonalizmu, człowiek o wysokiej kulturze u którego uprzejmość, dbałość o klienta i dobrze wykonana usługa są postawione na pierwszym miejscu!
W moim autku geometria została wykonana tak że samochód prowadzi się teraz "jak po sznurku", jazda nim na nowo stała się przyjemnością, ceny jak najbardziej przystępne.

Panie Krzysztofie, jeszcze raz bardzo dziękuję za super wykonaną usługę i wyrozumiałość (moje spóźnienie), byłam po raz pierwszy ale na 100% nie ostatni, jeśli zajdzie konieczność ustawiania geometrii w jakimś aucie które użytkuję lub będę użytkowała to będzie to robione w Pańskim warsztacie, teraz to ja będę polecała znajomym usługi w Pana warsztacie.
Pozdrawiam

2012-09-20 12:51:38
jakość:
cena:
Default_small
ZADOWOLONY KLIENT

najlepszy zakład w okolicy Warszawy, zawsze usługa wykonana na czas i profesjonalnie,
można się umówić na konkretną godzinę bez zbędnego czekania, cena warta usługi,
gorąco polecam.........

2012-09-20 12:55:33
jakość:
cena:
Default_small
Klient z Warszawy /Zadowolony !!!!!!!!!!!!!!!!

fachowo wykonana usługa, dzięki wieloletniej pracy a co się z tym wiąże wieloletnie doświadczenie pana Zasuwika w dziedzinie geometrii,
serdecznie wszystkim polecam

2012-09-20 12:57:54
jakość:
cena:
Default_small
Marian z Piaseczna

Chciałem podziękować za sprawną, szybką i bezproblemową pomoc. Usługa wykonana na medal. Zmierzone zostały wszystkie parametry geometrii, przestawione zostały kąty pochylenia koła, co nie jest takie częste w niektórych zakładach, ustawiona została zbieżność kół tak, że wreszcie mam kierownicę prosto.
Pozdrawiam,

2012-09-20 13:00:34
jakość:
cena:
Default_small
Dzisiejszy klient z Warszawy

Robiłem pomiar geometrii wiele razy, na różnme samochody,w różnych punktach więc mam porównanie, stwierdziłem, że u Pana Zasuwika było to zrobione solidnie na bardzo dobrej jakości sprzęcie z tego co wiem nie ma lepszego sprzętu w Polsce, robota wykonana fochowo polecam każdemu.

2012-09-20 13:03:16
jakość:
cena:
Default_small
Klient z mazowsza

Sześć ostatnich opinii zostało dodanych z jednego nr IP.

2012-09-21 08:05:02
jakość:
cena:
Default_small
Administrator

Jestem klientem Pana Krzysztofa od ponad 12 lat, więc mogę powiedzieć wiele na temat właściciela oraz jego firmy. Przede wszystkim jest to uczciwy człowiek, który posiada ogromną wiedzę z zakresu geometrii, przyrządy na których pracuje są z najwyższej półki, tak więc cena warta pracy którą wykonuje. Nie ma dla niego pytania na które nie znałby odpowiedzi, co jest bardzo istotne w tej branży. Jest to człowiek którego pasją jest praca którą wykonuje.

2012-11-16 20:43:59
jakość:
cena:
Default_small
Mieczysław

BYŁEM, USŁUGA TRWAŁA 4 GODZINY PO CZYM CZŁOWIEK ZADZWONIŁ I POWIEDZIAŁ ŻE NIE MOŻE ODKRĘCIĆ NIEKTÓRYCH ŚRUB WIĘC NIE ZROBI GEOMETRII. WZIĄŁ 100 ZŁOTYCH I ZA KOLEJNY WJAZD ZAŻĄDAŁ 160. MIŁY CZŁOWIEK ALE SAMOOCENA ŻE JEST DRUGIM W POLSCE JEŚLI CHODZI O JAKOŚĆ TO PRZESADA. SPRZĘT DOBRY WYDRUKI ROBIĄ WRAŻENIE ALE JEŚLI KTOŚ MA COŚ WIĘCEJ NIŻ DIAGNOSTYKA TO PROPONUJĘ BARDZIEJ PRZYKŁADAJĄCYCH SIĘ FACHOWCÓW. JEŚLI CHODZI O PORZĄDEK TO MAKSYMALNA OCENA. MOIM ZDANIEM MOŻE BYĆ BAŁAGAN WAŻNE ŻEBY ROBOTA BYŁA WYKONANA. MOJE AUTO MIAŁO 6 LAT I PROBLEMEM BYŁO ODKRĘCENIE ŚRUB TYLNEJ BELKI MOŻE SZWEDZI NIE UMIEJĄ DOKRĘCAĆ. REASUMUJĄC CHOĆ MAM KILKANAŚCIE KILOMETRÓW TO JEDNAK JEŻDŻĘ 3 RAZY DALEJ.

2013-01-01 18:25:31
jakość:
cena:
Default_small
MECHANIK

Jestem pod wielkim wrażeniem!
Warsztat to istne labolatorium a własciciel pracuje w białych rękawiczkach.
Bardzo się ciesze, ze mój samochód tam trafił. Wybierając zakład polegałem na powyższych opiniach i nie zawiodłem się. Polecam !

2013-01-10 18:03:19
jakość:
cena:
Default_small
Józef z Piaseczna

Uwazam .ze pan MECHANIK pomylil chyba warsztaty. Czytajac wszystkie opinie o pracy Pana Krzysztofa dla mnie ta opinia jest wyssana z palca .Wiele razy bylem w tym warsztacie,dla mnie geometria wykonana PERFEKCYJNIE,!!!!!!!!!!!
l

2013-01-22 11:41:37
jakość:
cena:
Default_small
Wlasciciel Hondy

Sześć ostatnich opini z jednego IP haha.Dla mniej doswiadczonych napisze ze oznacza to ten sam komputer co podwaza prawdziwość i rzerelność powyższych komentarzy. I ufaj tu człowieku serwisom.

2013-03-03 09:16:03
jakość:
cena:
Default_small
mlody

Drogi MLODY najpierw należy nauczyć się poprawnie pisać to raz,
Potem sprawdzić czy twoja opinia jest prawdziwa ,a z ta się nie zgodzę, Jak wiesz to chyba nie jesteś w stanie sprawdzić kto wysyła swoja opinie, wiec nie pisz nie prawdy.
czy odwiedziłeś ten warsztat, Chyba nie !!!!!!!!!!. Wiec nie wymyślaj bzdur, bo to tylko o Tobie źle świadczy .
pojedz, zobacz ,sprawdź i wtedy możesz napisać swoja opinie, a jak widzisz wszystkie są bardzo pozytywne co świadczy o warsztacie i jego właścicielu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-03-04 10:16:50
jakość:
cena:
Default_small
Wlasciciel MICRY

Trafiłem z polecenia i polecam dalej.
Po pierwszym spotkaniu pomyślałam Dr House od geometrii,
ale jeden szczegół nie gra, Dr House nie jest miły i komunikatywny,
a Pan Krzysztof zdecydowanie tak.

2013-03-10 19:05:30
jakość:
cena:
Default_small
Adam z Warszawy

Znalazłem ten warsztat właśnie dzięki tej stronie i jestem bardzo pozytywnie nastawiony na dalszą współpracę. Geometria wykonana bardzo dokładnie i na umówioną godzinę. Profesjonalny sprzęt z Precyzji z najwyższej półki, nie jak większość warsztatów pracujących na chińskich które nigdy nie ustawią dobrze.
Ustawiałem w 2 innych warsztatach i kierownica była krzywo aż trafiłem na Pana Zasuwika. Teraz auto jedzie prosto.
Polecam

2013-03-10 19:13:39
jakość:
cena:
Default_small
Fiat Seicento

A już miałem zamiar sprzedać swój samochód. Po naprawach zawieszenia i ustawieniach geometrii w kilku warsztatach samochód źle się prowadził. Na szczęście po zdobyciu adresu do Pana Zasuwika i ustawieniu u niego geometrii już nie sprzedaję tego samochodu. Wspaniale się prowadzi. Była to Toyota Avensis. Polecam i pozdrawiam.

2013-05-15 19:20:52
jakość:
cena:
Default_small
Filip

Moja opinia została już wyrażona ilością gwiazdek. Profesjonalne podejście i podpieranie się wiedzą książkową gwarantują dobrze i zgodnie z zaleceniami producenta wykonaną geometrię. Mam świadomość, że nikt nie pracuje za darmo, ale tu jakość usług zdecydowanie przewyższa cenę :) Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie ze sztuką.

2013-06-14 07:51:18
jakość:
cena:
Default_small
Adam

Dlaczego ten warsztat? Bo jest: profesjonalnie, sprawnie... Z przyjemnością pojawiam się w warsztacie, w którym na wejściu lśni czystością. Zawsze z chęcią wracam i wychodzę z szerokim uśmiechem na twarzy.

2015-12-03 21:16:01
jakość:
cena:
Default_small
Mariusz P.

Polecam. Fachowa i kulturalna, uczciwa obsługa. Nie wielu już takich fachowców można spotkać .. a szkoda.

2016-04-04 11:21:04
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Wszystko przebiegło wzorowo, sprawnie i odbyło się bez żadnych problemów. Pierwszy raz spotykam się z taką fachowością. Na pewno skorzystam ponownie jak będzie taka potrzeba. Polecam

2017-04-04 19:44:44
jakość:
cena:
Default_small
Rafał

Byłem dzisiaj na geometrii u Pana Zasuwika. Poziom jego wiedzy oraz profesjonalizm bardzo mnie zaskoczył. W sposób prosty i zarazem przejrzysty wszystko mi dokładnie wytłumaczył. Rzadko kiedy mamy do czynienia z takim fachowcami.
Termin oczekiwania był trochę długi ale według mnie świadczy to o dużym zainteresowaniu klientów. Serdecznie polecam. Ja na pewno skorzystam jak będzie taka potrzeba.

2017-09-14 12:28:19
jakość:
cena:
Default_small
Maciej W.

Zanim skorzystałem z usług Pana Krzysztofa zapoznałem się z opinią na stronie. Opinie innych klientów są pozytywne, moja również. Nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam.

2018-04-16 06:37:27
jakość:
cena:
Default_small
Jarek P.

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    ks. Marka 20, 05-502 Piaseczno, woj. mazowieckie

  • płatność kartą?

    nie

  • usługi

    geometria

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (022) 757-46-10

  • telefon komórkowy

    601-941-593

  • captcha