Opinie o Auto-Service ASO Hyundai Bednarczyk / Zabrze

Jesteś tu: województwo - śląskie, miejscowość - Zabrze

jakość
cena

Opinie

Odradzam. Niekompletna arogancja obsługa, problemy z dodzwonieniem się, sprzeczne diagnozy (jedna wyklucza drugą) długie terminy naprawy. Ostatecznie samochód naprawiony w ASO Hyundai Katowice różnica w jakości wykonywanych usług i podejściu do klienta ogromna.

2015-12-03 11:32:19
jakość:
cena:
Default_small
IX 35

serwis BEDNARCZYK porażka zostawiłem samochód do naprawy po niewielkim zarysowaniu demontowali tylny zderzak, który teraz się rusza ocena serwisu tak to ma być, gdyż jak było to zakładane w fabryce było nałożone na konserwacje nadwozia, która zderzak trzymała. Samochód mam ponad rok to nie wiem co będzie za kilka lat :/ jestem również zdziwiony polityką hyundaia dot. oddawania samochodu klientowi po przeglądzie, który nie kosztuje mało samochód opłukany nawet nie odkurzony ;/ serwis hyundai powinien brać przykład z TOYOTY samochód zawsze umyty i odkurzony

2016-06-24 08:29:40
jakość:
cena:
Default_small
anonim

Postanowiłem się wypowiedzieć, bo zupełnie nie zgadzam się z opinią poprzedników. Jeżdżę moją I30 na coroczne przeglądy do Bednarczyka i jestem zadowolony. Kontakt w porządku i zawsze po przeglądzie mam czysty samochód. Ostatnio nawet dodali w gratisie płyn do spryskiwaczy. Niby drobiazg ale cieszy. Dbają o klientów.

2016-10-17 12:19:06
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Z całą odpowiedzialnością polecam salon, w którym kupiłem moją i30 kombi oraz serwis, w którym byłem już na pierwszym przeglądzie. Większość obsługi salonu stanowią kobiety ale wbrew pozorom wiedzę na temat motoryzacji mają dużą. Do serwisu też nie mam zastrzeżeń, przegląd został zrobiony sprawnie.

2016-11-09 14:42:25
jakość:
cena:
Default_small
i30

Kupiłem u nich samochód i jeżdżę na przeglądy i wymianę opon. Nie narzekam :)

2016-11-17 15:05:17
jakość:
cena:
Default_small
ddssaa

Jestem zadowolona. Bardzo kompetentna obsługa :)

2016-11-23 10:03:07
jakość:
cena:
Default_small
:)

Szukam dobrego serwisu Hyundai i dostaję nerwów jak ktoś mi piszę, że serwis jest doskonały bo poczęstowali dobrą kawa lub umyli auto. Mam gdzieś takie gratisy dobry serwis to dobry, doświadczony i uczynny mechanik oraz majster który nie oskubie nas za drobiazg a darmową usługę zrobi byle jak.

2016-12-04 11:08:45
jakość:
cena:
Default_small
i20

A ja polecam!!! -szczególnie serwis blacharsko lakierniczy. Bardzo miła, uśmiechnięta i wyjątkowo kompetentna Pani Marzenka wzięła na siebie wszystkie formalności, zalatwiła mi auto zastępcze i zorganizowała naprawę. Wszystko to trwało ok. 2 tygodni, a na koniec odpowiedziała na wszystkie moje pytania dotyczące naprawy, a nawet udzieliła bezcennych rad. Aż się zdziwiłem jak dużo kobieta może wiedzieć o samochodach. 10 specjalnie dla Pani Marzenka!!!
Ciekawe czy Panie z serwisu mechanicznego też mnie tak miło zaskoczą :)))

2016-12-17 10:52:19
jakość:
cena:
Default_small
Nowy klient

Jako stała klientka od 10 lat mogę tylko polecić.

2016-12-27 09:41:57
jakość:
cena:
Default_small
Klientka

Polecam! Kompetentni sprzedawcy znający się na samochodach, potrafią doradzić.

2017-01-10 14:54:47
jakość:
cena:
Default_small
Katarzyna

Pełen profesjonalizm!

2017-01-17 16:22:17
jakość:
cena:
Default_small
stały_klient

Ja również jestem zadowolona z obsługi w salonie i w serwisie.Na salonie bardzo miłe grzeczne i kompetentne Panie jedynie co to maja zimno na salonie ale przestrzeń salonowa duża to może dlatego.Na serwisie byłam raz i również zadowolona jestem z całej obsługi. Polecam

2017-01-18 07:30:03
jakość:
cena:
Default_small
Zadowolona

Miła obsługa, profesjonalni mechanicy, do tej pory wszystko w porządku. Polecam!

2017-03-15 15:36:42
jakość:
cena:
Default_small
Helena

Jestem zadowolony z obsługi samochodu. Nie miałem jeszcze żadnych problemów związanych z wykonywanymi naprawami.

2017-05-13 09:44:01
jakość:
cena:
Default_small
Gruby

Totalna porażka!!! Ten serwis jest beznadziejny.
Mam porównanie- byłem tam rok temu- obsługiwała mnie bardzo sympatyczna, miła, uśmiechnięta i przede wszystkim kompetentna Ruda Pani (niestety nie pamiętam imienia)- byłem mega zadowolony (wiecie- przegląd wykonany, ja otrzymałem dokładną informację co było zrobione, powiedziała mi nawet na co powinienem zwracać uwagę, a samochód super czysty).
Po wizycie w tym roku (ostatni tydzień) muszę z przykrością przyznać, że jestem bardzo rozczarowany!!!
Obsługiwała mnie jakaś nowa Pani- nie dość że gburowata (totalny brak podejścia do klienta i uśmiechu) to jeszcze kompletnie zielona (jak zadawałem pytania miałem wrażenie że ona w ogóle nie wie o co pytam -a zakres przeglądu znać powinna)- taka blondi Pani Paulina - uważajcie!!!.
Do tego 20 minut po odbiorze samochodu (odebrałem brudne auto bo mi się spieszyło) poczułem okropny zapach spalonego oleju a jak się zatrzymałem to zauważyłem wyciek spod auta - byłem już 15 km dalej (pod Katowicami) - kazali mi przyjechać - ale nic z tego!!!! Podjechałem do najbliższego serwisu - diagnoza - źle przykręcona uszczelka przy filtrze oleju - porażka!!! Już tam nie wrócę!
Rok temu po przeglądzie zostałem zaproszony na wymianę klocków tydzień później (bo ich nie mieli) przez tą Rudą Panią - przyjechałem z ochotą i uśmiechem.
Po wizycie w tym roku - ZMIENIAM SERWIS!!!!!!!!!!! (Znacie jakiś dobry?)

2017-05-15 00:22:28
jakość:
cena:
Default_small
Stasiu rozczarowany

Byłam niedawno klientką salonu, zakupiłam I20. Cały zakup bardzo sprawny(łącznie z kredytem). Sprzedawcy uprzejmi, zainteresowani klientem, Ja z pewnością będę polecać ten salon znajomym.

2017-08-11 14:13:59
jakość:
cena:
Default_small
Klient

POLECAM SALON I SERWIS. SAMI PROFESJONALIŚCI ZNAJĄCY SIĘ NA RZECZY.

2017-08-24 08:29:48
jakość:
cena:
Default_small
Antonio

Nie polecam partactwo w każdym calu ponad miesiąc auto naprawie po malowaniu maski szyba zniszczona podrapana chyba szpachelką i po roku wychodzą niedoróbki nie polecam MASAKRA

2017-09-12 12:50:32
jakość:
cena:
Default_small
I 30 po wypadku

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    gen. Sikorskiego 118, 41-809 Zabrze, woj. śląskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Hyundai

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (032) 275-12-47

  • email

    salon@hyundai.zabrze.pl

  • captcha