Opinie o Volvos. Sroka J. / Świętochłowice

Jesteś tu: województwo - dolnośląskie, miejscowość - Świętochłowice

jakość
cena

Opinie

Bardzo dobrze robi i przystępne ceny. Solidnie.
Wady: długie terminy i STRASZNA gburowatość szefa. To niesamowite, jak ten typ odpycha klientów...

2010-12-29 14:37:29
jakość:
cena:
Default_small
Kierowca

Witam
Solidny warsztat, wiele lat doświadczenia, przez co zanim dadzą diagnozę "wymienić silnik", to drążą temat, aż dojdą do sedna. Pewnie stąd te terminy.
Co do Szefa - jak widać, nie prowadzi serwisu od wczoraj, a z racji, że sam robię w uslugach, to wiem jak klient potrafi być upierdliwy, pomnożyć to przez lata pracy i wychodzi owa "gburowartość". Może nie całują na wejściu w rękę, ale rekompensują to ogromną wiedzą, przystępnymi cenami i przede wszystkim nie naciagają. Ja tam jestem bardzo zadowolony.

2011-07-10 16:04:33
jakość:
cena:
Default_small
Pilnik

fakt faktem jest ze szef powinien być bardziej przyjazny ludziom , klientom ale tak właśnie bywa ze czasami ma się dość takiego właściciela auta co chce wyremontować auto za śmieszne pieniążki a na dodatek jest tępakiem jak cholera
ja juz byłem tam w tym warsztacie i bende tam jezdził bo sa profesjonalistami
aha i damnie jest wazne ze udzielają porad na mejla i odpisuja w miarę szybko

2012-07-12 05:47:10
jakość:
cena:
Default_small
Bogdan z sosnowca

Jeśli naprawa Volvo to tylko tam. Fachowość i dużo części na miejscu.

2018-09-20 08:39:01
jakość:
cena:
Default_small
JAKI

Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Mój ford s-max przyjęty praktycznie od razu z problemem z wydajnością klimatyzacji z którym nie poradził sobie inny warsztat. Pierwsza diagnoza tamtego warsztatu to zawór, parownik. Auto po przybyciu do Volvos przeszło dokładny przegląd klimatyzacji i wyszły źle ustawione klapy i zabrudzony filtr kabinowy. Nie dość, że naprawione to jeszcze umyte. Polecam.

2018-09-28 12:05:07
jakość:
cena:
Default_small
Adaś

Cześć wszystkim! Chciałbym się podzielić opinią na temat tego warsztatu. Otóż pojechałem tam tydzień temu wymienić pasek rozrządu. Wymiana była szybka i fachowa. Ceny bardzo konkurencyjne, jakość wykonania wymiany bardzo wysoka! Cieszę się, że pojechałem akurat do tego warsztatu.

2018-10-01 08:17:07
jakość:
cena:
Default_small
Papryk władca Paprykowa

Fachowcy przez duże F!!! Moje Volvo zostało naprawione i odświeżone w fajnym czasie. Uczciwy warsztat, nie naciągają na koszty! Ceny konkurencyjne względem innych warsztatów. Dziękuję.

2018-10-09 07:57:40
jakość:
cena:
Default_small
Arek B

Zamontowana została instalacja w moim Volvo S40. Po telefonicznym umówieniu się samochód zostawiłem rano i na popołudnie był gotowy. Kontakt z właścicielem bezproblemowy, z mechanikami nie rozmawiałem za wiele, ale jak na razie jestem bardzo zadowolony, auto nie straciło na mocy praktycznie nie czuję przełączania na gaz, więc chyba dobrze się spisali :D Fachowcy i co więcej mówić :). Cenowo też bardzo w porządku.

2018-10-10 08:52:25
jakość:
cena:
Default_small
Marek

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Wojska Polskiego 10, 41-600 Świętochłowice, woj. dolnośląskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Volvo

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (032) 245-34-83

  • email

    volvos@volvos.pl

  • captcha