Opinie o Laga Auto Serwis. Serwis samochodowy. Laga K. / Połchowo

Jesteś tu: województwo - pomorskie, miejscowość - Połchowo

jakość
cena

Opinie

oszust totalny! odradzam 100%
Pełen nieprofesjonalizm!

2009-09-01 10:02:48
jakość:
cena:
Default_small
oszukany

1 z 1 osób uznało tą opinię za wartościową.

Kompletny dekiel!!!!!!!!!!! Udaje glupiego.Oszukuje i robi fuszerki,jezdzi sobie pozostawionymi autami klijenta i wypiera sie ze tak nie jest.ODRADZAM!!!!!!!!

2009-09-22 18:04:12
jakość:
cena:
Default_small
oszukany

1 z 1 osób uznało tą opinię za wartościową.

Takiej fuszerki to nawet slepy Bob Marley nie zrobiłby !!! Masakra

2010-03-19 10:50:39
jakość:
cena:
Default_small
węglarz

Złodziej!! wykręca nowe częsci z samochodu i zamienia na stare.Na samochód czeka się miesiącami!!! nie odbiera tel od klientów wredny, opryskliwy nie wyrabia się w czasie po miesiącu walki o samochód i tak kończy się tym samym klienci zabieraja swoje samochody z podworka ponieważ nic nie jest przy nich robione, samochody stoją nawet nie przestawiane, strzeżcie się w tym zakładzie wymiany oleju i dopompowania kół strach wyjechać od niego!!!! jego pracownicy w zakładzie zmianiają się co "tydzień" i odchodzą bez wypłaty!!!!!

Totalny burak!!!

2010-04-20 12:40:49
jakość:
cena:
Default_small
oddaj moje pieniądze ZŁODZIEJU!!!!!

Oszust,kłamca,naciagacz!Zachowuje sie jak szczeniak,niedorozwiniety do tego!!Oddajac do niego samochod mozna spodziewac sie dlllugiego oczekiwania.nie odbiera telefonow,pewnie nie umie przycisnac zielonej sluchawki ;-)jak juz odda samochod po dlugim oczekiwaniu to itak nic nie dziala wiec rzadnej roznicy nie ma,a on zadowolony czeka na niemała zapłate.nie płaccie temu zlodziejowi.nie potrafi sie przyznac ze ch... z niego mechanik.o gwarancji mozna zapomniec ma ciagle zepsutego laptopa wiec jak ma wypisac....jezdzi samochodami zostawionymi na placu (pewnie nie stac go na paliwo)a w długach moglby pływac ...lepiej omijac takich ludzi z daleka... nie oddawajcie mu samochodu bo zabierzecie go na lawecie ,z innymi starymi czesciami i bez paliwa niesprawny w 100%. co tu wiecej mowic :K R E T Y N

2010-05-04 08:32:26
jakość:
cena:
Default_small
sasiadka--niestety

tanio i dobrze robi

2010-05-23 10:29:28
jakość:
cena:
Default_small
anonim

ja tylko czekam na naprawe swojego samochodu cierpliwie i to jest jedyna moja opinia na tej stronie pozdrawiam bin laden P.S jak ktos twierdzi inaczej to prosze o bezposredni kontakt zainteresowani znaja moj numer telefonu

2010-05-25 20:11:01
jakość:
cena:
Default_small
alkaida

zajebisty warsztat co w od niego chcecie

2010-06-07 15:03:25
jakość:
cena:
Default_small
Biladen

Wszystko z drewna spalić , mury zburzyć . Reszta na allegro i zaorać > na miejscu tego pseudo warsztatu można by orlika postawić i dzieci by się cieszyły !! A tak mamy "serwis" , hehehe

2010-06-08 23:10:21
jakość:
cena:
Default_small
franek

bardzo dobry mechanik polecam

2011-11-11 18:43:35
jakość:
cena:
Default_small
ja

ZŁODZIEJ

2011-11-15 18:25:35
jakość:
cena:
Default_small
MŁODA

Witam wszystkich
Warsztat taki typu LAGA jest dnem oszust oszukał mnie rozkradł z mojego auta stało u niego rok i nic nie zrobił rozkradł części to prawda że oszukuje ludzi udaje głupka ale jest mądry i wyrachowany
Poszkodowanych proszę o kontakt bo zamierzam temu Panu wytoczyć proces sądowy i każdy oszukany może odzyskać za moim pośrednictwem swoje należności zamierzam również sprawe nadać do mediów więc sprawa nabierze rozpędu i sie zakończy nadmieniam iż znam następny oszustny warsztat który w toku sprawy wyjdzie.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 600749215 lub e mail kasiaacn@interia.pl

2011-12-28 22:01:34
jakość:
cena:
Default_small
kasiaacn

Popieram !! Oszust jak nikt !! Dałam u niego auto 3 miesiące temu a nadal stoi u niego nawet nie ruszone !!! Wszyscy którzy mają zamiar dać mu samochód do naprawy odradzam !! Oszust taki jak ich mało. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i mam nadzieję ,że oszust pożałuje tego .

2012-01-03 19:02:16
jakość:
cena:
Default_small
poszkodowana

Wielki oszust i złodziej jak ktoś chce zobaczyć co zostało z auta co rok czasu stało u niego to prosze napisać sms pod numer 517423863 chętnie pokaże samochód w jakim jest stanie i rozkradziony

2012-01-03 20:33:14
jakość:
cena:
Default_small
Diabolo

te złe opinie to bzdura zazdrośni ludzie powodzenia

2012-03-07 22:10:08
jakość:
cena:
Default_small
sąsiad

tę opinie może dodać każdy a dodaje ją jedna osoba powodzenia nie prawda jest doświadczony i ma pojęcie jest naprawdę dobry polecam a konkurencji jeszcze raz powodzenia

2012-03-07 22:16:29
jakość:
cena:
Default_small
kolega

Wszystkich oszukanych proszę o kontakt 609637418

2016-12-11 20:28:57
jakość:
cena:
Default_small
anonim

Facet z jajami!!! Odkad pracuje tam taki grubsz mechanik to czeka sie tam na wolne miejsce conajmiej 2 tygodnie.

2017-04-06 22:06:16
jakość:
cena:
Default_small
Leszcz

Złodziej nie polecam w 100%

2017-12-15 07:07:39
jakość:
cena:
Default_small
Anonim

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (058) 673-85-97

  • captcha