Opinie o Unimot 1. S.j. Autogaz, komputerowa diagnostyka silników / Białystok

Jesteś tu: województwo - podlaskie, miejscowość - Białystok

jakość
cena

Opinie

Znalazłem ich w necie - przez facebook. Nieufnie podszedlem do mechanika ale nieslusznie. Zajął się autem, wyjaśnił a cena była odpowiednia do usługi. Tak - to dobry warszat

2013-05-16 09:37:47
jakość:
cena:
Default_small
Chudy1

Też jestem zadowolony. Jak dotąd radzą sobie ze wszystkimi naprawami na poziomie. Również nieufnie do nich podchodziłem, ale później poczytałem opinie w necie i całkowicie zmieniłem zdanie.
Naprawa wykonana została profesjonalnie.
Dziękuję.

2016-05-30 05:36:53
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Rozrząd wymieniony szybko i niedrogo.
Części wszelkie załatwili, więc tym też nie musiałem sie przejmować.
Ogólnie rzecz biorąc zrobili na mnie dobre wrażenie.

2016-06-20 04:12:17
jakość:
cena:
Default_small
Krystian

Co jak co, ale na motoryzacji, to się oni znają. U nich można za niewielkie pieniądze przygotować samochód do podróży.
Potrafią dobrze doradzić klientowi.
Bardziej dbają o klienta, niż o swoje dobra.

2016-07-13 04:49:10
jakość:
cena:
Default_small
Jurek M.

Jestem zadowolony!
Naprawa wykonana została szybko, zgodnie z obietnicą.
Panowie mają dużo pracy, ale co się dziwić.
Robota nie jest im straszna.

2016-08-23 13:10:06
jakość:
cena:
Default_small
Marcin Rasztak

Polecam. Serwis samochodowy na poziomie. Znają się tu na samochodach , dokładnie sprawdzają każdą usterkę i naprawiają ją szybko.
To się ceni.

2016-10-04 19:03:27
jakość:
cena:
Default_small
Hubert

Dzięki nim mój samochód zawsze jeździ dobrze.
ich naprawy naprawdę dają rezultaty
jest konkretni, szybko i niedrogo, czyli tak jak lubię najbardziej!

2016-10-28 08:53:52
jakość:
cena:
Default_small
Emil

Zachwalam ich u wszystkich znajomych i to nie tylko dlatego, że dobrze wykonują swoją pracę, ale przede wszystkim dlatego, że rozumieją potrzeby klientów i potrafią ich obsłużyć od A do Z.
Podoba mi się ich indywidualne podejście do klienta.
Tak trzymać!

2016-12-29 19:01:20
jakość:
cena:
Default_small
Natan

Nigdy nie myślałem, że w końcu trafię na solidny warsztat samochodowy.
Unimot 1 zna się na rzeczy, rozumie potrzeby klienta i wychodzi naprzeciw oczekiwaniom.
Dobre ceny, indywidualne podejście do klienta, nowoczesny sprzęt i bardzo jasne spojrzenie na dzisiejsza mechanikę samochodową ze strony obsługi sprawia, że jestem zadowolony z dotychczasowych usług. POLECAM!

2017-03-02 10:44:46
jakość:
cena:
Default_small
Janusz

Pełna obsługa klimatyzacji i zawieszenia
przyjechałem do nich z problemem amortyzatorów.
Podczas jazdy samochód nie trzymał się drogi, podskakiwał, co bardzo utrudniało jazdę.
Tak jak myślałem, amortyzatory okazały się być do wymiany.
Niestety.
Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie.
No i za szybkość w naprawie.

2017-05-17 08:24:40
jakość:
cena:
Default_small
Nikodem

Jestem zadowolony,bo pierwszy raz zdarzyło mnie się trafić na tak kompetentnych mechaników.
Wymieniłem klocki, tarcze i przy okazji łączniki drążka.
Wszystko zostało wykonane w jeden dzień.
Serwis godny zaufania.

2017-06-07 06:52:39
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Wymiana łączników drążków stabilizatora nie trwała długo. Jeszcze w ten sam dzeń miałem auto do odbioru
Cieszyło mnie to bardzo, bo jeszcze nigdy w żadnym warsztacie nie mogłem liczyć na taki krótki czas oczekiwania na naprawę.
Jestem zadowolony.

2017-06-29 06:01:44
jakość:
cena:
Default_small
jerzy

Jestem bardzo zadowolony z usług.
Nigdy mnie nie zawiedli.
Czy to odgrzybienie klimatyzacji, czy zwykła wymiana oleju, czy sprawdzenie czegoś - dla nich nie ma problemu.
Cieszę sie, ze im zaufałem.
Mam teraz sprawdzony warsztat pod nosem.
POLECAM!

2017-07-04 06:39:49
jakość:
cena:
Default_small
Janek

Jestem zadowolony z serwisu samochodowego Unimot1
Dla mnie ten serwis , to połączenie profesjonalizmu z życzliwością, której poszukiwałem.
Cieszę się, że mamy taki taki warsztat samochodowy w naszym mieście i , że zawsze mogę na Was polegać, oby tak dalej!

2017-07-26 09:05:00
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Polecam!
Dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i krótkim czasem oczekiwania na naprawę.
W Unimot 1 znają się na rzeczy.
Pracują tu mechanicy, którzy zdobywali wiedzę u najlepszych, a którzy mechanikę mają we krwi.
Można im zaufać.
Dzięki!

2017-08-07 03:41:21
jakość:
cena:
Default_small
Marcin M.

cenię sobie ludzi konkretnych i pełnych zaangażowania
w unimot 1 tak właśnie jest
w serwisie pracują ludzie z doświadczeniem i pasją, którzy wykonuja starannie każdą usługę
ostatnia naprawa alternatora - super
w dobrej cenie!

2017-08-21 09:09:09
jakość:
cena:
Default_small
Ireneusz

polecam
dawno nie spotkałem się z takim doświadczeniem i wiedzą
warsztat szybko wymienił rozrząd
od A do Z
dobra cena!

2018-03-07 18:02:14
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Nie spodziewałem się, ze będę tak zadowolony z naprawy w Unimot 1.
Kierowałem się opiniami w necie i jak widać - było warto!
5 gwiazdek się należy!

2018-08-14 08:05:18
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Znam serwis nie od dziś i wiem dokładnie na jaką jakość mogę liczyć.
Ciągle się dokształcają, rozwijają, przez co znają się nawet na tych nowoczesnych samochodach.

2018-09-26 07:13:12
jakość:
cena:
Default_small
Kuba

Jak dla mnie są profesjonalistami na wysokim poziomie.
Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na naprawę sprzęgła właśnie tutaj.
Krótki czas oczekiwania na naprawę.

2018-10-08 05:15:53
jakość:
cena:
Default_small
Mati

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Handlowa 7, 15-399 Białystok, woj. podlaskie

  • płatność kartą?

    nie

  • usługi

    mechanika, diagnostyka

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha