Opinie o Hyundai Motortest. Krzysztof Szadkowski / Warszawa

Jesteś tu: województwo - mazowieckie, miejscowość - Warszawa

jakość
cena

Opinie

Jakość usług bardzo słaba. Ceny zawrotne

2016-03-28 01:35:46
jakość:
cena:
Default_small
terra

Trafilem tu przez neta, dlatego wystawiam komentarz. Przedewszystkim doceniam ich za uczciwość. Miałem uszkodzone tuleje w amortyzatorach. Ogólnie amortyzatory były w porządku.W innym warsztacie oczywiście chcieli wymianiać całościowo - koszt ponad 500 zł. Tu jednak podejście do klienta jak do człowieka i podjęto się regeneracji. Amortyzatory jak nowe i ponad połowę taniej - wazne dla mojego skromnego budżetu.
Polecam gorąco. Pozdrawiam i napewno tu wrócę.

2016-04-11 09:35:51
jakość:
cena:
Default_small
Jacek

Salon jest czysty, zadbany, odremontowany. Dla osoby, która średnio zna się na samochodach, potrafią podejść w przyzwoity sposób. Dużo tłumaczą, pokazują i wyjaśniają. Nie czułam się tam traktowana jak "blondynka", tylko osoba mająca prawo nie znać budowy samochodu i jej specyfiki działania. Uwierzcie mi, w większości miejsc nie uświadczyłam takiego "luksusu"...

2016-04-12 11:01:44
jakość:
cena:
Default_small
Sara

Naprawiałam u nich samochód po lekkiej stłuczce. Na czas naprawy dostałam auto zastępcze, dobry kontakt z obsługą. Wszystkie sprawy załatwili sami z ubezpieczeniem, cały czas byliśmy w kontakcie telefonicznym.

2016-04-14 10:19:53
jakość:
cena:
Default_small
Kaśka

Bardzo profesjonalny i czysty warsztat. Naprawiam w nim auta od kilku lat i naprawdę jestem zadowolony. Zawsze wszystko jest zrobione na czas. Usterki nie wracają. Jak na warsztat, jest w nim utrzymywana niespotykana czystość. Usługi wartej swojej ceny. Polecam.

2016-04-22 10:45:46
jakość:
cena:
Default_small
Boguś

Bardzo dobry warsztat. Znają się na mechanice i dzięki temu w pierwszej kolejności próbują naprawić, a dopiero później wymieniać. Potrafią też w dobrej cenie znaleźć część nową, lub używaną. Podchodzą ambitnie do tematu i "nie olewają" człowieka. Ceny są pewnie trochę wyższe przez autoryzację, ale wciąż w porządku. Polecam.

2016-04-28 10:28:53
jakość:
cena:
Default_small
Aga

Nie korzystałem co prawda z warsztatu, ale z salonu już tak. Tutaj właśnie kupiłem mój pierwszy samochód pół roku temu i nie żałuje, bo spotkałem się z bardzo miłą i profesjonalną obsługą. Kiedy ktoś przychodzi i jest zdecydowany na zakup, to najważniejsze, żeby czuł się dobrze obsłużony i tak właśnie było. Myślę, że po pozytywnych odczuciach względem salonu, zdecyduję się także na serwis auta w tym samym miejscu. Pozdrawiam!

2016-05-12 11:02:49
jakość:
cena:
Default_small
jurek

Potwierdzam. Rewelacja i salon i serwis. polecam

2016-05-16 11:47:16
jakość:
cena:
Default_small
krychXcv

Polecam serwis samochodowy,naprawa auta terminowo,części były na miejscu tak jak było umówione z właścicielem serwisu przez telefon.100% zadowolenia-POLECAM!!!

2016-05-24 12:48:09
jakość:
cena:
Default_small
JarQQ

Odwiedziłem ten warsztat, zachęcony tylko i wyłącznie pozytywnymi opiniami z tej strony. Na szczęście potwierdzam je w 100%. Zlecona usługa została wykonana bardzo rzetelnie. Panowie są sumienni, słowni i zaangażowani w pracę, a przy tym komunikatywni - informują i chętnie doradzają. Klient ma w każdym momencie przekonanie, że jest traktowany poważnie. Tak właśnie wyobrażam sobie fachowców.

2016-05-30 09:51:01
jakość:
cena:
Default_small
Kacper

Bardzo pozytywne wrażenie, dokładnie tak jak w poprzednich komentarzach. Z tym konkretnie warsztatem samochodowym miałam do czynienia po raz pierwszy i jestem zachwycona. Polecam z uwagi na zaangażowanie, bardzo dobry kontakt z mechanikami, sprawna diagnozę i wymianę potrzebnych części.

2016-06-10 10:51:27
jakość:
cena:
Default_small
Katarzyna

Pełen profesjonalizm tylko takie warsztaty mają prawo bytu.Super szybka diagnostyka a przede wszystkim trafna,czysto miło i szybko oby tak dalej.
Pozdrawiam!

2016-06-20 09:06:33
jakość:
cena:
Default_small
Kacha

Po pierwsze - strasznie zależało mi na czasie, co podkreśliłem, i usługę wykonano szybko, w ciągu pół dnia. Pierwszy raz od bardzo dawna zaproponowano mi wybór części, czy chce te z wyższej półki, czy zamienniki, a wiadomo - za tym idzie cena. Bardzo mi się takie podejście podoba, ponieważ to do mnie należała decyzja ile zapłacę i wiedziałam jednocześnie za co. Przegląd po naprawie (dokonany w innej stacji) wypadł bez zarzutów. Panowie spisali się na medal!

2016-06-30 08:46:36
jakość:
cena:
Default_small
Roman

Motortest, to warsztat godny polecenia. Za kazdym razem porzadnie i uczciwie wykonana naprawa, a ceny jak na Warszawę - rozsadne. Dobry dojazd komunikacją miejską, lub zastępcze auto. Plus, to co dla mnie najważniejsze, mozna sensownie porozomawiac o naprawie; zarowno przed, ustalajac jej zakres, jak i po, omawiajac co zostalo zrobione, a co ewentualnie nalezaloby zrobic w przyszlosci

2016-07-12 13:17:15
jakość:
cena:
Default_small
Krzysztof

Polecam warsztat. Trafna i zarazem bardzo szybka diagnoza problemu. Kontakt telefoniczny na bieżąco, bez naciągania na dodatkowe koszty. Warsztat w 100% godny polecenia.

2016-07-14 15:21:34
jakość:
cena:
Default_small
Beata

Dobre miejsce, bo przynajmniej możesz zdecydować, czy chcesz oryginalne części, czy tańsze zamienniki. Nie wsadzą Ci nie wiadomo czego bez Twojej wiedzy. Do tego obsługa jest w porządku, a ceny nie zwalają z nóg. Dobry punkt na mapie Warszawy.

2016-07-25 10:21:20
jakość:
cena:
Default_small
Krzysiek

Dobre miejsce, jesli ktos chce szybko i sprawnie podreperowac autko. Chlopaki blyskiem uwijaja sie z robota, a samochod pozniej jezdzi jak marzenie. Polecam!! Bylem na razie po raz pierwszy ale na bank bede jeszcze wracal! :)

2016-07-28 13:56:47
jakość:
cena:
Default_small
jasieq

Jestem zadowolony z usługi, jak i rozsądnych kosztów naprawy. W moim samochodzie wymieniano akumulator i z taką usługą zgłosiłem się do salonu. Dodatkowo (darmowo!) wyregulowano mi hamulec ręczny, a także poinformowano o zbliżającej się konieczności wymiany osłon i łożysk amortyzatorów przednich oraz konieczności ustawienia zbieżności po wykonanej naprawie. W salonie Umówiłem się na konkretną datę i godzinę podstawienia samochodu, oraz późniejszego odbioru. Terminy zostały dotrzymane. Miła obsługa. Polecam!

2016-08-26 12:00:27
jakość:
cena:
Default_small
PJZCD8790

Witam,
pierwszy raz korzystałem z usług tego warsztatu. Trafiłem do nich przypadkiem, kiedy moje auto nagle zgasło na wyjeździe z parkingu. Szczęście w nieszczęściu, że trafiłem na uczciwych i znających się na rzeczy fachowców.

2016-08-29 08:18:24
jakość:
cena:
Default_small
Wojtek

Mam bardzo stare autko, które ledwo zipie - prawie 20 lat, praktycznie nie garażowane i szczerze mówiąc - nie oszczędzałem go. Staruszek jest w kiepskim stanie, ale jeszcze ciągnie, więc nie chce wymieniać go na lepszy model ;) Jestem wdzięczny chłopakom z Motortestu, że dzielnie serwisują mój samochód, podejmując się przecież wcale nie tak łatwej roboty. Profesjonalne podejście do klienta, nawet jeśli dysponują takim złomkiem ;)

2016-09-16 12:47:32
jakość:
cena:
Default_small
Staszek

Byłam po raz pierwszy w tym warsztacie, bo nie mam w sumie jakiegoś swojego zaprzyjaźnionego.... Jakoś mało na szczęście miałam do tej pory napraw, ale warto jednak mieć coś stałego i myślę, że w końcu znalazłam i na pewno w razie potrzeby tam wrócę. Było rzeczowo i konkretnie, odniosłam wrażenie, że wiedzą co robią a i ceny dostępne. Było szybko! Kontakt dobry, więc jak na razie nie mam zastrzeżeń ani co do usługi, ani co do naprawy :) A panu mechanikowi dziękuje za zwrócenie uwagi odnośnie szyby!

2016-10-17 12:01:55
jakość:
cena:
Default_small
Magda O.

Naprawa - hamulce - ponad dziesięcioletni Hyundai i20. Nie mogę się do niczego doczepić. Poszło szybko i sprawnie, na szczęście też niezbyt drogo. Wszystkie wcześniejsze objawy jak ręką odjąć. Oceniam pozytywnie.

2016-10-19 14:15:34
jakość:
cena:
Default_small
Łukasz

Znalazłem ich w necie po pozytywnych (najnowszych) opiniach. Chyba sie dużo u nich zmieniło, bo też wyjechałem zadowolony. Na razie tylko przegląd, ale mam drugie auto, które nawala coś z klimą, więc w najbliższym czasie wystawie ich na jakiś większy test. Na razie jest dobrze.

2016-10-21 11:51:28
jakość:
cena:
Default_small
Marco

Jestem zadowolony z poziomu usługi.

2016-10-28 14:49:37
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Jak mam czas, to podjeżdżam do nich do warsztatu, bo zawsze wychodzę zadowolony i ze sprawnym autem. Zazwyczaj jednak nie mam czasu jechać aż do wawy, a żaden z lokalnych warsztatow nie sprawdza mi się tak rewelacyjnie :/

2016-11-10 14:25:50
jakość:
cena:
Default_small
Tomasz

Zachęcona pozytywnymi opiniami byłam i sprawdziłam warsztat. Bardzo przyjemne miejsce. Sporo ludzi i widać, że są zapracowani (dobry znak na początek), ale nie czeka się bardzo długo na wizytę. U mnie akurat lakiernictwo, zrobione perfekcyjnie, zero śladów.

2016-11-18 13:59:07
jakość:
cena:
Default_small
Nana

wystawiam pozytywna opinie

2016-11-22 15:20:39
jakość:
cena:
Default_small
ja90

Konkretnie i bez owijania w bawełne. Naprawde warto było tam podjechać, szczegolnie jeśli podejrzewacie, ze wasz mechanik coś was kręci. Sam przekonałem sie na własnym przykładzie, ze w 90% warsztatów chce wyciągnac od ciebie ostatni grosz, a nie naprawić auto.

2016-11-29 14:45:48
jakość:
cena:
Default_small
Olek

Wreszcie jakiś mechanik, a nie tylko wymieniasz sprzętu na nowy. Niestety, normalnie nie mam za dobrego zdania o warsztatach samochodowych i ludziach tam pracujących. Jednak ostatnia wizyta w Motortest skłoniła mnie do zastanowienia się, czy nie jestem zbyt surowy w ocenie. Pojade tam jeszcze z samochodem żony i przekonam się, czy miałem szczęście, czy faktycznie są dobrzy.

2016-11-30 15:15:56
jakość:
cena:
Default_small
Kamill

Wystawiam pozytywną ocenę, bo oprócz wykonania usługi na której mi zależało, to wycenili mi także dodatkowe naprawy, które uzgodnili ze mną jeszcze przed ogólną naprawą i nie kręcili nosem, kiedy nie zdecydowałem się na 1 z zaproponowanych rzeczy.

2016-12-14 14:38:33
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Wymiana termostatu, na szczęście wszystko przebiegło bardzo dobrze i bez komplikacji. Szybko i sprawnie - fachowcy :)

2016-12-21 14:32:45
jakość:
cena:
Default_small
Gutek

Zmienili nazwę, ale miejsce te same. Dobry warsztat w dobrej, warszawskiej lokalizacji. Korzystam od jakiegoś czasu i jestem zadowolony zarówno z cen, jak i jakości usług.

2016-12-31 15:17:12
jakość:
cena:
Default_small
Romek

Porządne miejsce, szczególnie dla właścicieli Hyundaiów - ASO, mają sklep na miejscu i ogólnie są dobrze wyposażeni. Zawsze jeżdżę do nich na przeglądy i uczciwie do mnie podchodzą - nie znajdują problemów na siłę, ale też nie olewają sprawy. Polecam podjechać i przekonać się samemu.

2016-12-31 15:20:03
jakość:
cena:
Default_small
Tomek

Zyskali sobie stałego klienta w mojej postaci, kiedy "jak chłopu na miedzy" wyjaśnili, co dzieje się z moim autem i dlaczego poprzedni mechanik mnie oszukał. Wzięli 1/3 tego co w innym warsztacie, a auto wreszcie jest sprawne i jeździ bez problemów. Ich polecam bardzo serdecznie, za to pewien warsztat na pradze ma przekichane :/

2017-01-24 14:23:58
jakość:
cena:
Default_small
Teraz_ja

Wymiana kilku części w Hyundaiu. Szybka i sprawna wycena (dwie opcje cenowe). Wymiana została dokonana w umówionym terminie. Klient jest informowany o wszystkim na bieżąco, także polecam.

2017-01-27 15:07:11
jakość:
cena:
Default_small
Bard

Fachowo zajęli się moim samochodem :)

2017-01-30 15:08:56
jakość:
cena:
Default_small
Antek

Trafiłem do nich jakiś czas temu, na chybił-trafił, po przeprowadzce w okolicę Warszawy. W Rzeszowie miałem sprawdzonego mechanika, ale w Wawie tematyka była dla mnie zupełnie obca. Poczytałem trochę, posprawdzałem opinię i początkowo trafiłem w inne miejsce, dopiero potem do motortestu. Z pierwszej wizyty byłem zadowolony, podjechałem raz drugi - też spoko. W ten sposób zyskali sobie klienta, bo mam zamiar zostać na dłużej :)

2017-02-13 12:06:36
jakość:
cena:
Default_small
Jacek

Wszystko ok :) serisują szybko i w ramach gwarancji. Jestem mega zadowolona.

2017-03-22 14:15:47
jakość:
cena:
Default_small
Hania

Skrzynia biegów strasznie zgrzytała, w pewnym momencie nie dało się już nawet wrzucić jedną ręką biegów, musiałam pchać obiema. Samochód postał w warsztacie dwa dni i potem działam już idealnie :) dziękuję

2017-03-22 14:18:10
jakość:
cena:
Default_small
Asia

Mają we mnie stałego klienta od kiedy prostymi słowami wyjaśnili mi co się dzieje z moim samochodem i dlaczego poprzedni mechanik mnie oskubał. Wzięli 1/3 tego co w innym warsztacie, a auto wreszcie jest sprawne i jeździ bez problemów. Ich polecam bardzo serdecznie!

2017-03-24 16:52:16
jakość:
cena:
Default_small
Arek

Fajny serwis, dobre ceny i szybko pracują. Mi więcej nie trzeba do szczęścia.

2017-03-27 19:32:10
jakość:
cena:
Default_small
SamSam

Zazwyczaj nie łapie się na reklamy na fb ale... akurat musiałem oddać autko na przegląd. Do tego od pół roku coś tam w nim stukało i powoli zaczynałem też odczuwać tkz. obniżenie komfortu jazdy, czyli biegi wrzucałem prawie kolanem bo tak skrzynia przycinała.
Szybko i tanio, pozytywnie zaskoczny!

2017-03-28 18:42:35
jakość:
cena:
Default_small
BatMan

Wszystko było ok, samochód działa już drugi miesiąc i usterka nie powraca. Dziekuję!

2017-03-31 14:51:17
jakość:
cena:
Default_small
Remigiusz

Jestem bardzo zadowolona <3 świetnie naprawili moje autko, chodzi znowu jak marzenie i zapłaciłam o wiele mniej niż proponowali mi na pradze :D

2017-04-04 13:44:06
jakość:
cena:
Default_small
Asia

Z polecenia kolegi, zainteresowałem się serwisem motortest. Świetne miejsce, szybko wkonują podstawowe usługi. Bardzo polecam!

2017-04-12 14:01:30
jakość:
cena:
Default_small
Syriusz

Wszystko było ok. Pasowała mi jakośc usług i ich wycena. Polecam.

2017-04-21 14:47:17
jakość:
cena:
Default_small
Arek

Jestem zadowolony, bo nie wydarzyło się nic złego. To była moja pierwsza wizyta na Hynka, przyznam, że wolałbym nie wracać bo mechanika wraca się z zepsutym autem ;) bardzo fajny serwis, mili ludzie i bardzo podobne ceny jak we wszystkich warsztatach w Warszawie. Różnica jest taka, że mam pewność jakości Hyundaia.

2017-04-26 13:12:54
jakość:
cena:
Default_small
Harry

Wgniecenie nie było duże, standardowa skaza po koszyku pod centrum handlowym. Nigdy nie jest miło zaleźć coś takiego na swoim aucie ale na szczęście naprawa nie była droga, 150 zł. Szybko i profesjonalnie wykonane. Dziękuję!

2017-05-15 11:09:17
jakość:
cena:
Default_small
Krzysiek

Po latach użytkowania auto wymagało ewidentnego odgrzybienia i nabicia klimatyzacji, nie szło już jeździć tak śmierdziało. Zimą całe okna zachodziły parą a latem szło się ugotować w aucie. Przy okazji mechanik zrobił gruntowny przegląd auta czy wszystko z nim ok. Bardzo miła obsługa i szybki czas wykonania. Polecam!

2017-05-19 11:49:26
jakość:
cena:
Default_small
Arkadiusz

U mechanika z woli złapałam się za głowę jak usłyszałam ile czasu i kasy pochłonie naprawa alternatora. Wiedziałam, że to skomplikowana naprawa ale nie spodziewałam się, że aż tak. Po drugą wycenę pojechałam do Motortestu, mechanik był bardzo uprzejmy i nie straszył mnie na zapas tak jak jego poprzednik. Cena chyba jedna z lepszych jak zaczęłam czytać o tym w Internecie.

2017-05-23 09:51:14
jakość:
cena:
Default_small
Agata

Bardzo miła obsługa. Po krótkim czasie samochód do odbioru. Panowie bez mojej zgody nie dokonywali "nadprogramowych" napraw. Tylko to co zostało z góry ustalone. Zero wymyślania listy co następne muszę naprawić, jedynie kilka raz jak nie doprowadzić do usterki ponownie. Polecam!

2017-05-27 23:31:44
jakość:
cena:
Default_small
Agata

Długo unikałem warsztatów, ostatnim razem, czyli jakiś rok temu, mechanik wymienił poza ustaloną częścią jeszcze dwie inne i wystawił mi ogromny rachunek za całość - awantura jak nigdy. Motortest polecił mi znajomy, powiedział, że już 3 lata naprawia u nich auto i robi to rzadko, bo naprawy są skuteczne i zawsze z góry uzgodnione. Wymiana sprzęgła szybko i za 1250 zł. Kolejny miesiąc mija jak samochód jeździ i nic się z nim nie dzieje. Polecam!

2017-06-23 09:12:55
jakość:
cena:
Default_small
Darek

Niby niewielka rzecz ale ważna. Sprzęgło do wymiany, pytałem się kolegów i polecili mi Motortest bo podobno ma dobrych fachowców i rozsądne ceny. Koszt ostateczny: 1150 zł

2017-06-26 09:21:33
jakość:
cena:
Default_small
FunFun

Jestem naprawdę zadowolony z wykonanej pracy fachowców na Hynka :) Bardzo wysoka jakość lakiernictwa, dobra cena, niesamowite podejście do klienta, punktualne wykonanie. Powiem tak, na tę moment nie znam żadnego lepszego warsztatu w Warszawie. Robiłem u nich progi. Samochód wygląda tak jakby opuścił fabrykę a zapłaciłem tylko 3000 zł. Lakierowanie też jest wykonane na bardzo wysokim poziomie.

2017-07-19 08:23:46
jakość:
cena:
Default_small
TomTom

Jestem typem klienta, którego łatwo nastraszyć i naciągnąć na dodatkowe naprawy. Miło było się spotkać w końcu z mechanikiem, który zrobił co trzeba i nie wyszukiwał nowych rzeczy do naprawy. Używają fabrycznie nowych części, oddają auto czyste i naprawione. Przykładowo, za wymianę oleju biorą 500 zł z materiałami. Kompleksowy przegląd auta zajmuje im 3-4 godziny.

2017-07-21 12:04:08
jakość:
cena:
Default_small
Kondzio

Ładnie lakierują i w spoko cenie. Polecam!

2017-07-27 14:51:10
jakość:
cena:
Default_small
Igor

Wstawienie bocznej, tylnej szyby - 170 zł. Bardzo szybko i porządnie. Serdecznie polecam!

2017-08-14 09:56:35
jakość:
cena:
Default_small
N

Bardzo przyzwoity serwis. Jasne ceny, uczciwa obsługa. Naprawiają skutecznie i proponują części zamienne taniej niż jeśli kupuje się je na własną rękę. Polecam!

2017-08-16 11:32:16
jakość:
cena:
Default_small
Tosia

Ceny niższe niż w innych warsztatach. Obsługa o niebo milsza i kulturalna, bez głupich dowcipów - profesjonalne podejście do klientów. Nie jest trudno się do nich dodzwonić i często dostosują się do klienta, który pracuje i nie ma szans pojawić się w godzinach swojej pracy.

2017-08-18 11:16:28
jakość:
cena:
Default_small
Marta

Martwiłem się nierówną pracą silnika oraz problemami z jego rozruchem, oddałem samochód na diagnozę na Hynka, do Motortestu. Po przeglądzie okazało się, że to sterownik silnika jest uszkodzony - po prostu się zużył po latach użytkowania auta. Wymiana na nowy plus montaż i diagnostyka wyniosły około 700 zł Przyznaję, że było warto bo nie planuję kupna nowego auta na chwilę obecną.

2017-08-22 10:19:22
jakość:
cena:
Default_small
igor

Miła i kulturalna obsługa. Cena ustalona na samym początku, nie uległa zmianie aż do wystawienia rachunku. Bardzo polecam :)

2017-08-28 11:10:58
jakość:
cena:
Default_small
Jagoda

Przemiła obsługa, trzeba przyznać, że klient czuje się u nich wyjątkowo i dbają żeby był zadowolony. Każdą uwagę potem realizują, kontaktują się w razie jakiś zmian. Ogólnie ma się wrażenie profesjonalizmu, którego brakuje wielu innym serwisom, warsztatom i fachowcom tylko z nazwy.

2017-09-14 22:31:42
jakość:
cena:
Default_small
Gosia

Wymiana sprzęgła przeprowadzona bardzo szybko, z ich częściami (1600 zł). Rano zostawiłem auto a wieczorem odebrałem. Bardzo fajny serwis. Na pewno jeśli będę miał problemy to będę się do nich kierował po pomoc :)

2017-09-18 13:18:20
jakość:
cena:
Default_small
Szymon

Wielki plus, wszystkie części sprowadzają sami i są zawsze autoryzowane. Czasami naprawdę lepsze ceny, np. chłodnica oleju do hyundaia wymieniona i zamówiona przez nich to kwota tak około 1300 zł, u konkurencji jakieś 200 a czasami 300 zł więcej.

2017-09-20 14:54:32
jakość:
cena:
Default_small
aga

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Hynka 2a, 02-148 Warszawa, woj. mazowieckie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Hyundai

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha