Opinie o S & S - Ford. Części zamienne. Detal i hurt, serwis / Kraków

Jesteś tu: województwo - małopolskie, miejscowość - Kraków

jakość
cena

Opinie

Chętnie korzystam z usług tego serwisu, bo wiem że naprawy wykonywane są rzetelnie.
Mój samochód po ich naprawach zawsze jeździ bez zastrzeżeń.

2016-05-06 10:23:15
jakość:
cena:
Default_small
Igor

Chętnie korzystam z usług tego serwisu, bo wiem, że oni naprawiają samochody naprawdę solidnie,a nie tak jak większość innych serwisów samochodowych w Krakowie.
Dziękuję.

2016-06-09 05:46:33
jakość:
cena:
Default_small
Martyna

Serwis polecam ze względu na skuteczność w naprawach. Naprawdę dawno nie widziałem takiej skrupulatności i dokładności.
Mój samochód naprawiony został doskonale!

2016-06-23 19:00:18
jakość:
cena:
Default_small
Robert

Znam ten serwis nie od dziś i wiem dokładnie, że potrafią pomóc swojemu klientowi.
Dużo doświadczenia, zaangażowania i wiedzy.
Auto jeździ już bez problemu- dziękuję!

2016-07-21 03:47:15
jakość:
cena:
Default_small
Piotr

5 letnie doświadczenie, to naprawdę dużo. Uważam, że kapitalne podejście do klienta, wyrozumiałość na każdym kroku, każda naprawa wykonana precyzyjnie.
Ceny różne, zależnie od usługi,ale w większości przystępne.
Cieszę się, że mamy tak fajny serwis w swoim mieście.

2016-12-16 00:42:18
jakość:
cena:
Default_small
Eryk

To doświadczenie i umiejętności manualne panów z tego serwisu, to wszystko czego potrzebowałem i czego szukałem.
Trzeba przyznać, że nikt tak dobrze nie naprawia samochodów jak S&S. Mimo,iż w Krakowie przecież tylu profesjonalistów.... ;)

2017-01-10 12:20:14
jakość:
cena:
Default_small
Włodzimierz

polecam ten serwis samochodowy , na wolnych obrotach gaśł silnik. Ponowne odpalenie silnika było możliwe tylko z dodaniem gazu bo inaczej nie odpalił, ale w serwisie udzielili mi pomocy szybko i profesjonalnie
jestem zadowolony z usług
terminowi i konkretni, na pewno wrócę ponownie

2017-02-14 00:37:41
jakość:
cena:
Default_small
Paweł

Bardzo się cieszę, że jako jedyny serwis pomógł mi od ręki.
Cieknął mi skądś jakiś płyn. Okazało się, że to płyn chłodniczy, a chłodniczka do wymiany.
Zostawiłem u nich samochód, trzeba było czekać co prawda na chłodniczkę do auta, ale tak poza tym obsłużyli mnie od razu.
Wiedzą jak zająć się klientem i sprawić by był zadowolony.

2017-03-08 23:13:02
jakość:
cena:
Default_small
Bartosz

To prawdziwy serwis forda. Mają duże doświadczenie jesli chodzi o tą markę, co widać po efektach ich pracy i też opiniach.
Dla mnie bezkonkurencyjni pod względem jakości i ceny.
Diagnozowanie i usuwanie usterek instalacji elektrycznej i elektroniki nie stanowi dla nich żadnego problemu.
Prócz doświadczenia należy pochwalić też ich stanowiska pracy wyposażone w bardzo dobry sprzęt.

2017-03-30 09:19:17
jakość:
cena:
Default_small
Robert

pełna obsługa okresowa samochodów Ford w bardzo dobrej cenie
swojego Forda naprawiam wyłącznie w tym serwisie samochodowym
uważam, że nikt tak dobrze nie zna tej marki jak serwis S&S
Dział dysponuje stanowiskami wyposażonymi w nowoczesne urządzenia diagnostyczne i to się ceni!

2017-04-24 10:11:51
jakość:
cena:
Default_small
jarek

Mają opony, do tego oferują błyskawiczną wymianę.
Opony w dobrym stanie, używane i nieużywane, co ważne.
Ja zawsze wybieram używane, bo w serwisie S&S dysponują naprawdę dobrymi egzemplarzami i to w kompletach.
Cieszę się, że mam ten serwis tak blisko siebie.
W miarę potrzeb i problemów mogę bez problemu z niego skorzystać.
Dziękuję.

2017-05-25 06:45:54
jakość:
cena:
Default_small
Michał

Najlepsi jeśli chodzi o markę Ford.
Uważam, że doskonale radzą sobie nawet z poważnymi usterkami,jak zdążyłem przekonać się na własnej skórze.
Super, że mają tak profesjonalny,nowoczesny sprzęt do napraw.
Widać, że odpowiedzialnie podchodzą do swojej pracy.
Oby tak dalej!

2017-06-09 06:10:01
jakość:
cena:
Default_small
Janek

Indywidualne podejście do klienta i krótki czas oczekiwania na usługe.
Jestem zadowolony.
Miałem do wymiany klocki i tarcze.
Serwis zadbał o oryginalne części i o wymianę od ręki.
Nie musiałem długo czekać.
Dzięki!

2017-06-28 03:52:44
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Polecam! Nie spodziewałem sie, że tak od ręki udzielą mi pomocy i wsparcie.
Ciesze się, że mogłem na nich liczyć i w końcu zdecydować się na naprawę.
Dbają o klienta i robią wszystko, by był zadowolony z usług.
Cieszę się, że trafiłem na ich serwis.
POZDRAWIAM!

2017-08-04 03:40:36
jakość:
cena:
Default_small
Kamil

znam serwis nie od dziś i wiem dokładnie na jakim poziomie wykonywana jest każda naprawa w samochodzie
indywidualne podejście do klienta, przemiła obsługa
sprzęgło działa już bez zarzutów
jestem zadowolony, że w końcu odbija jak należy
komfort jazdy poprawiony!

2017-08-17 07:04:33
jakość:
cena:
Default_small
Wiktor

Błyskawiczna wymiana szyby przedniej.
Jestem zadowolony, że po raz kolejny pokazaliście profesjonalizm.
Cieszę się, że mamy tak sprawdzony serwis samochodowy w naszym Krakowie.
Ceny takie jak wszędzie, ale jakość tak jak nigdzie.
POLECAM!

2017-09-13 06:59:13
jakość:
cena:
Default_small
Janek

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Piastowska 20, 30-065 Kraków, woj. małopolskie

  • płatność kartą?

    nie

  • marki

    Ford

  • usługi

    serwis

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha