Opinie o Wadowicka. Autoserwis / Kraków

Jesteś tu: województwo - małopolskie, miejscowość - Kraków

jakość
cena

Opinie

Bardzo drogo, niemiła obsługa (mechanicy). Co do naprawy nie mam zastrzeżeń.

2010-09-19 17:49:07
jakość:
cena:
Default_small
Klient

Naprawili jedno rozwalili co innego

2011-08-18 12:59:30
jakość:
cena:
Default_small
Jacek

Sprawna obsługa, bardzo dobry kontakt. Panowie cierpliwie odpowiadają na pytania. Po naprawie autko zachowuje się jak nowe
Naprawa objęła koło dwumasowe, sprzęgło, uszczelniacze półosi, wysprzęglik

2016-07-19 13:29:08
jakość:
cena:
Default_small
patyky

Z warsztatu korzystam od kilku lat kompleksowo. Naprawy, usterki (mechaniczne, elektryczne), przeglądy klimatyzacji, serwis olejowy itp. Właściciel i pracownicy to fachowcy w swojej dziedzinie. Naprawa czy usuwanie usterek odbywa się minimalnym kosztem - starają się naprawić uszkodzoną część a nie wymieniać całe moduły czy zespoły. Polecam zakład.

2016-07-25 10:29:44
jakość:
cena:
Default_small
wikier

Wymiana rozrządu kompletnego, paska alternatora, oleju i filtrów, łącznika i wahacza trwała 2 dni i wzięli znacznie mniej niż chciała za to konkurencja. oczywiście gwarancja i rachunek. to moj drugi samochód u nich na warsztacie. moge polecić!

2016-07-26 10:19:28
jakość:
cena:
Default_small
grans01

Jako pierwszy warsztat w końcu poprawnie zdiagnozowali mi problem z klimatyzacją.
Szybko i sprawnie zrobili. Wszystkie koszta uzgadniane z klientem, z góry więc wiadomo na jaką kwotę się nastawić.

2016-08-09 14:50:21
jakość:
cena:
Default_small
marcinkks

Polecam wszystkim ten warsztat samochodowy! Jakość obsług na wysokim poziomie, fachowość i profesjonalizm widać na każdym kroku Panowie znają się na marce BMW widać to każdym kroku, znam osobiście i wiem że kawał życia zostawili z pasji do marki. Indywidualne podejście do każdego klienta, nienormowany czas pracy w razie nagłego przypadku to...

2016-09-05 13:22:49
jakość:
cena:
Default_small
riki marcin

Jestem posiadaczem nieszczęsnego diesla. Panowie zdiagnozowali i naprawili układ paliwowy.Sprawdzili do tego cały pojazd, już teraz wiem o jego dalszych usterkach do naprawy. Polecam bo ja na pewno do nich wrócę (niestety takie są te jtd..)

2016-09-14 12:18:45
jakość:
cena:
Default_small
janik2

Fachowa obsługa odbiór w ten sam dzień gorąco polecam.

2016-10-03 11:25:47
jakość:
cena:
Default_small
gabzi2

Generalnie ocena pozytywna. Panowie naprawiali mi przekładnię kierowniczą. Po naprawie coś zaczęło dziwnie szumieć i co prawda usterki jeszcze nie usunięto ale panowie nie umywają rąk i poświęcili już sporo czasu na likwidację przyczyny ). Przekładania chodził OK tyle, że szumiała ale już kolejne dnia udało się wszystko ogarnąć i działa jak należy;)

2016-10-04 10:43:56
jakość:
cena:
Default_small
gromek1

W aucie nagle zaczeło coś mocno trzeć przy tylnym lewym kole, okazało się że chałupnicza robota która zrobił poprzedni 'mechanik' własnie się rozleciała. Chłopaki na warsztacie naprawili wszystko od ręki z góry informując ile będzie naprawa kosztowała i za ile godzin można samochód odebrać, wszystko odbyło się dokladnie tak jak sie umawialiśmy. Serdecznie polecam!

2016-10-17 09:45:01
jakość:
cena:
Default_small
mila008

przede wszystkim plus za ekspresową obsługę! zależało mi na szybkiej naprawie bo w mojej pracy zostanie bez auta nie wchodzi w grę a wszędzie indziej rzucali terminami z kosmosu- tu było szybko, sprawnie i w dobrej cenie i właśnie takiej jakości obsługi od serwisu samochodowego oczekuję

2016-11-25 15:39:03
jakość:
cena:
Default_small
Martyna35

W aucie wyciekał olej i nie działał hamulec ręczny. Mechanicy z serwisu szybko wszystko skontrolowali i pozbyli się usterek.Dodatkowo za darmo umyli mi samochód. Bardzo profesjonalna obsługa od początku do końca, widać że pracownicy znają się na rzeczy. Cena dobra. Mogę polecić.

2016-11-28 12:11:03
jakość:
cena:
Default_small
jakto77

świetny serwis- szybko, profesjonalnie i o to chodzi przecież, co prawda mam do nich dość daleko od siebie i parę innych serwisów po drodze ale jak coś się dzieje to zawsze jednak wolę się do nich zgłosić i mam przynajmniej pewność, że wszystko będzie na tip-top

2016-11-30 14:20:52
jakość:
cena:
Default_small
Robert

Bardzo dobry serwis. Wymieniam tam opony już od kilku sezonów, zawsze korzystam z ich przechowalni i przy okazji dostaję darmowy kupon na mycie auta. Robiłem też u nich rozrząd- cena za części i robotę z góry ustalona, bardzo konkurencyjna. Dodatkowo plus za sympatyczną i rzeczową obsługę.

2016-12-05 11:54:39
jakość:
cena:
Default_small
Łukaszsz

solidnie wykonują swoją robotę i to się ceni, przeglądu rejestracyjnego też nie robią na odwal się bo w jego trakcie wykryli usterkę która dosyć mocno rzutowała na pracę całego układu chłodzenia więc generalnie dobrze że własnie do nich trafiłem i na pewno będę wracał do nich już bo nie ma co dalej szukać

2016-12-07 15:55:27
jakość:
cena:
Default_small
Mario

mój zaufany serwis od dłuższego czasu, bardzo dobra obsługa, profesjonalna to fakt, ale też mega są uprzejmi i chętnie wyjaśniają co i jak nawet takim laikom jak ja ;) cenowo też jak najbardziej ok, podesłałem tam już paru znajomych i wszyscy też już zostali z nimi

2016-12-08 10:08:04
jakość:
cena:
Default_small
Eryk

w auto serwis Wadowicka wymieniałem amortyzatory i muszę przyznać, że cała sprawa załatwiona została bardzo szybko w dobrych kosztach, widać, że mają profesjonalny zespół który rzeczywiście wie co robi więc można im w pełni zawierzyć

2016-12-18 16:44:30
jakość:
cena:
Default_small
Adam

przegląd okresowy auta wykonany szybko ale bez pomijania żadnych elementów, mówić krótko solidna robota, a z tym, że dorzucają bezpłatną diagnostykę komputerową bardzo fajna sprawa- widać, że dbają o klienta i jego zadowolenie co się ceni bo konkurencja przecież nie śpi

2016-12-19 09:43:48
jakość:
cena:
Default_small
Marko

Do tego serwisu, a dokładniej zawsze do tego samego mechanika, którego sam sobie wybrałem przyjeżdżam już od kilku sezonów. Kilka większych napraw zrobionych na tip-top plus regularna darmowa kontrola auta na linii diagnostycznej i przechowalnia opon za niewielkie pieniądze w pełni mnie satysfakcjonują. Polecam.

2016-12-20 12:44:59
jakość:
cena:
Default_small
Maciej

Dobry serwis, trafiłem z polecenia znajomego bo akumulator zaczął szwankować i faktycznie okazało się, że potrzebuje małego wsparcia, na szczęście podziałali, wydłużyli jego żywotność i nie trzeba było decydować się jeszcze na zakup nowego

2016-12-27 12:15:27
jakość:
cena:
Default_small
Arek

Serwis godny zaufania, jak pojawiły się problemy z akumulatorem specjalnie podskoczyłem sobie do paru punktów i tylko w Auto Serwis Wadowicka w sensownej cenie przedłużyli jeszcze jego żywotność zamiast nacinać mnie na wymianę znacznie droższą tak naprawdę oferując jeszcze tylko jednego producenta

2017-01-02 11:41:07
jakość:
cena:
Default_small
Koszon

Trafiłem w sporym stresie jak po robocie "mechanika" znajomego znajomego auto trafiło do mnie z naprawioną jedną rzeczą a zepsutymi trzema innymi, na szczęście w Auto Serwis Wadowicka szybko zainterweniowali i wszystko udało się w sensownym czasie i cenie uratować a ja mam nauczę, że od razu trzeba stawaić na zaufany serwis a nie na mechaników od siedmiu boleści z domowego garażu

2017-01-03 09:25:03
jakość:
cena:
Default_small
Jędrek

Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym warsztacie. Szybko zdiagnozowana usterka i naprawa wykonana w krótkim czasie. Bardzo konkretna i rzeczowa obsługa. Dają kupon na darmowe mycie auta za przechowanie u nich opon-bardzo przydatne dla osób, które nie posiadają garażu. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.

2017-01-10 12:11:31
jakość:
cena:
Default_small
Rafałł

Do tego serwisu po raz pierwszy trafiłem przez ulotkę, którą dostałem na matecznym, informującą o bezpłatnym sprawdzaniu auta na linii diagnostycznej. Nie do końca chciało mi się w to wierzyć, ale że to rzut beretem ode mnie to podjechałem i byłem bardzo mile zaskoczony, bo rzeczywiście sprawdzili mi całe auto i nie wzięli za to ani grosza, bez żadnych ukrytych kosztów czy haczyków. Później zostałem ich stałym klientem, bo jak się okazało robotę też wykonują uczciwie i za rozsądne pieniądze. Polecam

2017-01-12 12:07:14
jakość:
cena:
Default_small
jerry

Rzadko się zdarza, żeby naprawa auta była wykonywana przy właścicielu i to jest ich wielkim plusem. Ja tam wolę patrzeć na ręce innym kiedy mają coś robić z moim autem więc dla mnie idealnie :)Tym bardziej, że znam się na autach tylko, niektóre rzeczy nie jestem w stanie naprawić bo brak mi takiego sprzętu jak w serwisach ;p Generalnie bardzo szybko uwijają się z robotą- widać znają się na rzeczy. Moim zdaniem jeden z lepszych serwisów w KRK :)

2017-01-12 18:47:25
jakość:
cena:
Default_small
Arturus

Do największych atutów tego serwisu zaliczam wycenę przed naprawą- ustalona kwota później nie ulega zmianie i możliwość bycia obecnym przy naprawie. Dla mnie jest to szczególnie ważne, bo znam sie na samochodach dość dobrze i wolę widzieć co robią. Mój samochód jest już po kilku takich naprawach u nich i nigdy do niczego nie mogłem się przyczepić. Profesjonalizm z najwyższej półki.

2017-01-17 13:17:53
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

Przyjeżdżam do ich stacji kontroli pojazdów na przeglądy i zawsze jestem b. zadowolony, bo są super rzetelni. Nie ma mowy o jakimś pobieżnym sprawdzaniu auta na odwal się czy dawaniu pieczątek niesprawnym autom. Po takim gruntownym przeglądzie mam pewność, że mogę bezpiecznie jeździć, albo wiem co muszę naprawić. Polecam wymagającym.

2017-01-24 13:22:26
jakość:
cena:
Default_small
ferdo

Konkretny warsztat. Świetna sprawa z wyceną przed serwisowaniem auta dzięki czemu dokładnie wiadomo na czym się stoi.Dobre podejście do klienta i najważniejsze sprawna, szybka naprawa. Generalnie wszystko na plus.

2017-01-26 15:05:34
jakość:
cena:
Default_small
igraty

Generalnie bardzo pozytywnie oceniam ten warsztat. Kompleksowa usługa, bardzo zaangażowani mechanicy, cena adekwatna. Plus za darmowy przegląd zawieszenia samochodu, terminowość i sympatyczną obsługę.

2017-02-01 11:32:45
jakość:
cena:
Default_small
mag

Pracuję w średniej wielkości firmie budowlanej i na mojej głowie są wszystkie nasze samochody, zarówno osobowe jak i dostawcze ( a jest ich w sumie 6). Serwisuje je w Auto Serwisie Wadowicka. Od kiedy korzystamy z ich usług, koszty użytkowania naszych aut spadły blisko o 25%. Co więcej, serwis regularnie przypomina nam o darmowych przeglądach, przechowują nasze opony, a w nagłych przypadkach przyjmują poza kolejnością. No i fakturowanie raz w miesiącu. Polecam!

2017-02-08 14:01:48
jakość:
cena:
Default_small
kraf

Jak coś się złego dzieje z moim już nie najnowszym autem to zawsze jadę tam! Jestem kobietą a więc nie znam się na autach tak dobrze a tam panowie są naprawdę cierpliwi i mili. Wytłumaczą, powiedzą co w trawie piszczy itp. Lubię czuć taką fachową obsługę a tam własnie tak jest :)

2017-02-09 15:34:17
jakość:
cena:
Default_small
narcyzia

Miejsce godne polecenia dla wszystkich pań nie znających się dobrze na samochodach. Przed naprawą ponowie z obsługi klienta wszystko dokładnie tłumaczą i z góry jest ustalona cena za usługę i części. Nie ma mowy o naciąganiu na niepotrzebne koszty, co mnie niestety spotkało w innych warsztatach. Gorąco polecam.

2017-02-13 14:10:24
jakość:
cena:
Default_small
Beata

Przy tych styczniowych mrozach zaczął mi szwankować akumulator, podjechałem do Auto Serwisu Wadowicka , tam doładowali mi akumulator, przy okazji bezpłatnie sprawdzili całe zawieszenie na linii diagnostycznej i teraz mam pewność, że mogę bezpiecznie jeździć nawet w taką pogodę. Wszystko szybko, sprawnie i nie odbiło się to na moim portfelu. Polecam.

2017-02-17 13:23:06
jakość:
cena:
Default_small
mariusz

Sprawdzenie auta na linii diagnostycznej i wymiana całego rozrządu oraz ustawienie geometri zawieszenia. Naprawa wykonana rzetelnie i szybko, cena przyzwoita. POLECAM.

2017-02-22 14:20:45
jakość:
cena:
Default_small
araon

Wszystko ja trzeba! Dobra nowoczesny warsztat, mechanicy czujnym okiem przypominają o przeglądach, cena w porządku a klient czuję się godnie nie jak w innych warsztatach. Spokojnie można oddawać każde auto w ich ręce i o nic nie trzeba się martwić :)

2017-02-26 16:26:50
jakość:
cena:
Default_small
kureczek

Bardzo dobry serwis. Ci co narzekają na cenę muszą zrozumieć, że jest ona proporcjonalna do jakości usługi i nowoczesności serwisu..zawsze można zrobić coś taniej ale w garażu u kolegi- naprawiając coś na chwilę :) Tutaj mamy pełen profesjonalizm/ Wszystko na papierze, nie ma mowy o naciąganiach. Jeszcze mi się nie zdarzyło aby zrobili mi coś źle .

2017-03-12 17:38:03
jakość:
cena:
Default_small
canabiss

Pięć gwiazdek za darmowe przeglądy samochodu na linii diagnostycznej, kolejnych pięć za przechowalnię opon w super cenie. Poza tym fachowa obsługa, gwarancja na części i robociznę przy naprawach. Polecam wszystkim zmotoryzowanym z Krakowa i nie tylko.

2017-03-15 14:45:43
jakość:
cena:
Default_small
marko

Jestem bardzo zadowolona z usług tego serwisu. Mimo, że nie znam się na mechanice, za każdym razem jak u nich jestem wyjeżdżam z poczuciem uzyskania fachowej pomocy. Panowie z obsługi klienta wszystko dokładnie tłumaczą, koszty ustalane są przed naprawą-nie ma jakichś niemiłych niespodzianek czy prób naciągania. Dodatkowo zawsze mówią kiedy warto zrobić następny przegląd, także wiem że moje autko jest 'zaopiekowane' w stu procentach.

2017-03-20 14:37:26
jakość:
cena:
Default_small
Karolina

Wszystko jak należy, wszystko jak w dobrym,fachowym serwisie. Szybko zlokalizują usterkę, fachowo doradzą i naprawią tak, że nie trzeba wracać za kilka dni z powrotem :)

2017-03-26 18:43:28
jakość:
cena:
Default_small
Hyziak

Oddałem autko rano, wieczorem było już do odbioru.Naprawa+ bezpłatny przegląd. Szybko, sprawnie, za uczciwe pieniądze.Nie ma się do czego przyczepić.

2017-03-27 13:13:42
jakość:
cena:
Default_small
grej

Zadzwoniłem, umówiłem się, podjechałem- opony wymienione w dosłownie moment, zimówki do przechowalni -do tego bonus- kupon na darmowe mycie auta:) Pięć gwiazdek za sprawną i profesjonalną obsługę w dobrej cenie.

2017-04-04 12:59:22
jakość:
cena:
Default_small
kozi

Wszystko na należy. Do serwisu zero zastrzeżeń. Cena jest moim zdaniem też ok bo robota fachowa a za fachową robotę trzeba zapłacić. Świetna opcja z darmowym przeglądem, na do wiedzenia kilka rad odnośnie auta i kolejnego zalecanego serwisu. Profesjonalnie :)

2017-04-05 10:43:27
jakość:
cena:
Default_small
maciusbugi

Korzystam z usług tego serwisu od ponad dziesięciu lat- to powinno wystarczyć za opinię. Zawsze szybko, solidnie, fachowo.

2017-04-11 12:45:46
jakość:
cena:
Default_small
Krzysztof

Serwisuje tam dwa auta firmowe. Ceny użytkowania spadły o krocie jak sobie to ostatnio przeliczałem. Do tego cenię ich za to jak wczuwają się w swoją pracę i zawsze chcą doradzić oraz pomóc za wszelką cenę. Oby tak dalej!

2017-04-24 09:44:14
jakość:
cena:
Default_small
Fiolkowy

Serwis jak najbardziej godny polecenia, sytuacja była awaryjna- przyjęto mnie bez wcześniejszej rezerwacji terminu i ekspresowo rozprawiono się z usterką. Max punktów.

2017-04-25 12:55:43
jakość:
cena:
Default_small
Igis

Po raz kolejny usługa wykonana bez zastrzeżeń. Cena też w porządku, do tego sympatyczna obsługa i krótki czas oczekiwania. Nie ma się do czego przyczepić.

2017-05-04 13:28:35
jakość:
cena:
Default_small
kraki

Odkąd przeprowadziłem się od Krakowa to jeżdżę do nich. Jestem bardzo zadowolony bo zawsze szybko i konkretnie robią analizę i mówią wstępnie co jest grane i jaki koszt naprawy. Jak już serwisują to robią to porządnie tak, że usterka w 100% znika. Polecam

2017-05-07 19:49:59
jakość:
cena:
Default_small
Bratekq

Dołączam do grona zadowolonych klientów. Zawsze fachowo, sprawnie, za przystępne pieniądze. Jeżdżę do nich już trzecim samochodzem-zawsze profesjonalnie, zawsze na czas.

2017-05-08 13:35:08
jakość:
cena:
Default_small
andrzej

Warsztat mogę polecić w 100%. Zaliczyłem tam kilka większych napraw i kilkukrotnie zmieniałem opony (serwis dysponuje wlasną przechowalnią - dosłownie za grosze). Dobra jakość, konkurencyjne ceny, przyjemny kontakt.

2017-05-12 13:09:31
jakość:
cena:
Default_small
zadowolony

Do tej pory korzystałem u nich tylko z przekładki opon i przechowalni i zawsze sobie chwaliłem, więc jak ostatnio przyszło mi wymienić rozrząd to nie szukałem gdzie indziej i nie zawiodłem się. Szybka i sprawna robota za uczciwą cenę. I jeszcze gwarancja na wszystko. Polecam.

2017-05-17 13:37:13
jakość:
cena:
Default_small
marcel

Jak zawsze jestem zadowolony z serwisu. Wszystko profesjonalnie, miło i w czas. Ceny się nie zmieniają, wysoki poziom serwisu się nie zmienia! Pozdrawiam :)

2017-05-22 10:20:40
jakość:
cena:
Default_small
anrutek

Dobre miejsce dla wszystkich pań nie znających się na rzeczy. Wszystko objaśnią, zawsze fajnie doradzą i nie zedrą!

2017-05-23 13:11:43
jakość:
cena:
Default_small
zo.cha

Świetne miejsce, szybka diagnoza, szybka naprawa, wszystko chodzi jak nalezy.

2017-05-30 13:26:35
jakość:
cena:
Default_small
bartek.s

ok. 30 zł za przechowanie opon przez prawie rok- w mieście gdzie ciężko upchać rower w blokach to jest złote rozwiązanie. Naprawdę szacunek dla nich za ceny i profesjonalne podejście do tematu :)

2017-06-04 17:59:00
jakość:
cena:
Default_small
pisklatko

Zrobili mi całą klimę za 149zł- cena jak na Kraków bardzo konkurencyjna, a robota mega profesjonalna. Będę wracał.

2017-06-05 13:20:25
jakość:
cena:
Default_small
antonio

W auto serwisie wadowicka korzystałem z przeglądu rejestracyjnego i wymiany opon wraz z przechowywaniem ( nie miałbym co z nimi zrobić). W obu przypadkach wszystko zorganizowane bardzo sprawnie, cena całkiem przystępna, a za skorzystanie z przechowalni dodatkowo dostałem kupon na mycie auta- nie ukrywam, że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Z pewnością będę tam wracał.

2017-06-27 12:00:56
jakość:
cena:
Default_small
mino

Ja na początku myślałem, że to żart jak znajomi mi powiedział ile biorą za przechowanie opon. Ale na miejscu okazało się, że prawda :3 za same ceny są dla mnie top 1 Krakowski serwisem a fachowości też im nie można odmówić :)

2017-06-29 08:10:16
jakość:
cena:
Default_small
lucjusz

Zaliczyłem już kilku mechaników z moją alfą i dopiero teraz czuję, że jest na prawdę w dobrych rękach. Autko ma już swoje lata, ale dzięki fachowcom z auto serwisu wadowicka śmiga jak nowe. Naprawy nie uderzyły po kieszeniach no i zawsze mogę przyjechać do swojego mechanika, którego sam wybrałem i mam pewność, że nikt nie schrzani roboty. Dodatkowy plus za darmowe sprawdzenie auta na linii diagnostycznej za każdym razem gdy się przyjeżdża.

2017-07-03 12:30:06
jakość:
cena:
Default_small
michal

Auto Serwis Wadowicka to przykład wzorowego serwisu jak dla mnie. Profesjonalna obsługa, nowoczesny sprzęt, dużo bonusów, traktowanie klienta z godnością i szacunkiem a do tego wszystkiego normalny cennik.

2017-07-16 08:04:01
jakość:
cena:
Default_small
krapek

Bardzo fajne miejsce do serwisowania autka. Przelady za free, mozna sobie wybrac jednego mechanika zawsze odpowiedzialnego za stan naszego samochodu i ludzkie ceny.polecam.

2017-07-18 11:00:27
jakość:
cena:
Default_small
eugen

Widzę, że więcej osób sobie chwali auto serwis wadowicką. Ze swojej strony mogę dodać, że oprócz serwisu mają też super rzetelną stację kontroli pojazdów. Podjeżdżam tam już trzeci sezon i zawsze jestem zadowolony z tak porządnej kontroli i uczciwej pieczątki w papierach. Dobrzy mechanicy i diagności.

2017-07-24 11:24:20
jakość:
cena:
Default_small
jacek

Serwis z wyższej półki. To jak jest tutaj traktowany klient to wzór dla innych autoserwisów tego typu. Do tego świetne ceny i wiadomo- profesjonalizm w każdym calu :)

2017-07-31 08:08:40
jakość:
cena:
Default_small
parawan

Jeżdżę do nich już 11 lat, często to się nie zdarzało, bo jak naprawiają to raz i porządnie i właśnie dlatego jestem wierny temu serwisowi.

2017-08-02 10:57:34
jakość:
cena:
Default_small
rom.an

Dołączam do grona zadowolonych klientów auto serwisu z Wadowickiej.. Miałem problem z odpalaniem, mechanicy z warsztatu szybko znaleźli tego przyczynę i sprawnie naprawili. Cena konkurencyjna, na pewno jeszcze nie raz tam zawitam.

2017-08-16 12:54:14
jakość:
cena:
Default_small
darek

Szybko, solidnie, koniec końców usługa tańsza niż w wyliczeniach wstępnych. Bardzo polecam :)

2017-08-18 11:35:37
jakość:
cena:
Default_small
mich

Na większości portali bardzo dobrze wypadają, a jak miałem okazję sprawdzić- w realu jeszcze lepiej. Pełen profesjonalizm.

2017-08-25 12:25:35
jakość:
cena:
Default_small
reag

Na poczatku tylko u nich wymianialem opony, bo maja tania przechowalnie i daja kupon na myjnie, a pozniej robilem przeglady i kilka napraw. Zawsze wszystko fachowo i na czas. Ceny też w porządku.

2017-09-04 12:09:16
jakość:
cena:
Default_small
krak

dobry serwis z fachową obsługą i raczej mi się nie zdarza bywać nigdzie indziej bo dałem parę razy szansę innym serwisom i niestety zawsze się to kończyło rozczarowaniem, a tutaj już wiem, że mogę na nich polegać, nie naciągają na zbędne usługi a mają do tego fajne zniżki, kupony i widać, że też starają się żeby do nich wracać

2017-09-06 08:08:12
jakość:
cena:
Default_small
Kuba

Ekspresowa naprawa, rzetelność, profesjonalne podejście do klienta. Pracownik serwisu przed naprawą dokładnie poinformował mnie o koniecznych naprawach, ustalił cenę i dał gwarancję na wykonane usługi. Wszystko przebiegło sprawnie, cena jak najbardziej do przyjęcia.Polecam.

2017-09-12 11:47:25
jakość:
cena:
Default_small
jod

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha