Opinie o Auto Mix Skrzyszów - samochodowe instalacje gazowe. / Skrzyszów

Jesteś tu: województwo - śląskie, miejscowość - Skrzyszów

jakość
cena

Opinie

Świetny warsztat. Montaż rownież gazu do silnikow fsi. Przejechalem 20 tys. bez problemow, polecam

2017-02-09 10:50:56
jakość:
cena:
Default_small
Dawid

Jestem bardzo zadowolony z założenia instalacji lpg do peugeota 206 i obsługi w firmie Auto-mix.Autko śmiga, 20 000km przejechało w rok bezproblemowo.Polecam.

2017-03-15 19:56:20
jakość:
cena:
Default_small
Paweł Żemła

Instalacja gazowa zamontowaną w Auto Mix Skrzyszów od 2006 w samochodzie Renault Thalia jest nadal sprawna. Przeglądy okresowe instalacji gazowej wykonywane Auto Mix Skrzyszów wraz z niezbędnymi naprawami (ostatnio w 2016 r.) zostały wykonane bardzo sprawnie. Obsługa bardzo miła i profesjonalna.
Gorąco polecam !

2017-03-22 16:03:07
jakość:
cena:
Default_small
Eugeniusz

Z usług firmy Auto-Mix korzystam od 2000 roku. Od tego czasu zostało zamontowanych kilkanaście instalacji gazowych w moich w samochodach, jak i samochodach moich znajomych, którym poleciłem Auto-Mix w Skrzyszowie. Firma jest bardzo rzetelna i solidna. WSZYSTKIE instalacje działały bezawaryjnie. Z usług firmy korzystam nadal - Polecam w 100%!!!

2017-08-04 10:54:00
jakość:
cena:
Default_small
Mariusz

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości montażu instalacji. Regularny serwis i bezproblemowa praca instalacji w Audi A6 C5 2.0 ALT.

2017-08-22 06:29:48
jakość:
cena:
Default_small
Maciej

Zainstalowałem instalację w swoim VW Lupo 1.4 MPI. Przejechałem na tej instalacji 19000 km bez najmniejszej awarii. Ludzie pracujący w tej firmie charakteryzują się ogromną wiedzą i wysoką kulturą osobistą. Montaż instalacji przebiegał sprawnie według założonego harmonogramu - umówienie terminu, oddanie samochodu, montaż i wreszcie odbiór samochodu z instalacją. Polecam każdemu tą firmę z czystym sumieniem.

2017-09-11 22:14:54
jakość:
cena:
Default_small
Eranet

Polecam zakład auto Mix od 4 lat korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa klienta. Moja Mazda 6 pracuje na gazie bezawaryjnie.

2017-09-19 06:43:12
jakość:
cena:
Default_small
Kamil

Nie pierwsze moje auto zagazowane w tej firmie i pewnie nie ostatnie.Polecam ..zero problemów i fachowość na najwyższym poziomie

2017-09-25 20:23:54
jakość:
cena:
Default_small
Robert F.Trybalski

Polecam bardzo serdecznie obsługa na najwyższym poziomie już tylko tam będę robił przeglady

2017-09-26 21:50:23
jakość:
cena:
Default_small
Michalgro

Instalacje założyłem 23.01.2017 w Toyota Corolla auto jeździ bez problemowo od instalacji gazu.
Obawiałem się tego bo nigdy nie miałem takiej instalacji w samochodzie.
Teraz to jest mój warsztat i robię w nim wszelkie remonty i naprawy za jednym razem.
Polecam uczciwość i fachowość .

2017-12-12 08:14:00
jakość:
cena:
Default_small
Wojciech .G

Instalacje założyłem 23.01.2017 w Toyota Corolla auto jeździ bez problemowo od instalacji gazu.
Obawiałem się tego bo nigdy nie miałem takiej instalacji w samochodzie.
Teraz to jest mój warsztat i robię w nim wszelkie remonty i naprawy za jednym razem.
Polecam uczciwość i fachowość .

2017-12-12 08:17:06
jakość:
cena:
Default_small
Wojciech .G

Witam. Pierwsza moja instalacja założona w AUTO MIX to stary Lanos 1.5. Zrobiłem nim na gazie ponad 100000km bez zadnych problemów, (sprzedany).
Obecnie mam Vectra C 1.8 wersja 125 koni. Wiem że to najlepszy silnik do gazu. Auto czywiście gazowane w AUTO MIX Skrzyszów. Gaz od trzech lat, zrobione 65000km. Wszystko pracuje bez najmniejszych zarzutów.
Polecam ten warsztat.

2018-01-20 09:36:20
jakość:
cena:
Default_small
Dawid

Od 07.2017- przejechałem 2.800 km. Honda CIVIC VIII Gen. Sedan. Spalanie - trasa-9,0/100gazu. W mieście 13-14/100. Ogólnie bez żadnych problemów. W tym okresie była trasa z Rybnika do Szczecina. Auto IX.2009. Żałuję, że dopiero teraz zgazowalem. Firma założyla instalację z wyższej półki i sprawdza się. Polecam.

2018-01-21 11:06:37
jakość:
cena:
Default_small
SR84957

Polecam ten zakład.instalacja gazowa zachowuje się znakomicie,miła obsługa. Konieczny Wacław

2018-01-27 08:25:24
jakość:
cena:
Default_small
Wacław Konieczny

Nie mogę polecić tego warsztatu.Zamontowano w moim samochodzie Skoda Octavia 1.4 TSI, 110kw rocznik 2017 sterownik nie obsługujący tego kodu silnika, potwierdzone przez firmowy warsztat STAG Białystok.Po pięciu wizytach w warsztacie samochód nadal szarpie.

2018-04-04 14:46:57
jakość:
cena:
Default_small
Adam

Panie Adamie, opowiada Pan bzdury. Przecież specjalnie dla Pana wezwaliśmy do naszej firmy zespół techników STAG, który przeprowadził kompleksową weryfikację zarówno sposobu montażu jak również poprawności doboru podespołów instalacji gazowej. Wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń. Wykonano także szereg pomiarów z jazdą testową włącznie – również bez najmniejszych zastrzeżeń. Żeby było śmieszniej stosowną adnotację ma Pan w książce gwarancyjnej. Nie ma Pan natomiast żadnego potwierdzenia z wasztatu firmowego STAG, że zabudowana instalacja nie nadaje się do pańskiego samochodu, bo nikt go Panu nie wystawił. Co więcej kod pańskiego silnika znajduje się w tzw. walidacji i wkrótce pojawi się na ogólnodostępnej stronie marki STAG jako obsługiwany. Tłumaczyliśmy to Panu w stosownych pismach ale jak widać bez efektu.

Prawda jest taka, że po montażu instalacji wyczytał Pan w sieci, że producent (Skoda) zaleca do tego modelu instalację Landi Renzo lub Prins. Uparcie dążył Pan do sytuacji w której zdemontujemy instalację STAG i zamontujemy wskazany przez Pana (!) model instalacji Landi Renzo lub Prins. Oczywiście oczekiwał Pan, że wymiana zostanie wykonana bezpłatnie mimo, iż przed montażem ustaliliśmy, że zostanie zabudowana instalacja marki STAG. Wymyślił Pan sobie jakieś szarpania podczas jazdy na gazie, których nie wykryli ani moi diagności, ani nawet technicy STAG podczas całodniowych testów... Nie wiem jaki ma Pan w tym wszystkim cel ale jeden udało się Panu osiągnąć na pewno – zszargać nerwy sobie, nam, a nawet technikom STAG z Białegostoku.

Niestety nie ma instalacji idealnych i dotyczy to także produktów takich marek jak Landi Renzo, czy Prins. W tym momencie nawet borykamy się z problemami z instalacją Prins zamontowaną w samochodzie Porsche Cayenne, a z którą serwis Prins nie potrafi sobie poradzić od ponad roku pomimo, że te instalacje są dedykowane do konkretnego modelu samochodu.

Kończąć informuję Pana, że jeżeli nadal w sieci pojawiać się będą nieprawdziwe informacje na temat całej sytuacji to nie tylko upublicznię komplet dokumentów, a w tym pism, jakie między sobą wymieniliśmy ale również będę pociągał Pana do odpowiedzialności na drodze sądowej.

Komentarz dotyczy opinii:

2018-04-05 12:54:57
jakość:
cena:
Default_small
Auto Mix Skrzyszów

Odmowa: wykonania instalaji gazowej: 194/WIG/75 Samochód Skoda Octavia 1.4 TSI 150KM prosze sprawddzić w Stagu. Nigdy nie dostałem na piśmie że kod zostanie upubliczniony bo chyba najpierw dopracowanie instalacji publikowanie kodu potem montaż u klienta. Jak samochód teraz się zachowuje to pan nie wie nie odbiera pan telefonów i nie oddzwania,chciałem sie umówić na jazde próbną. Nie prawdą jest że chcę wymiany instalacji bez poniesienia kosztów dopłaty do ceny instalacji Landi Renzo która jest droższa. Jak chce pan założyć sprawę sadową to nie ma żadnego problemu po to sądy by rozwiązywać problemy sporne.

2018-04-05 14:20:00
jakość:
cena:
Default_small
Adam

Dla uwierzytelnienia mojej prawdomówności zgadzam się na upublicznienie kompletu dokumentów a w tym pisma, jakie miedzy sobą wymieniliśmy.

2018-04-05 19:17:10
jakość:
cena:
Default_small
Adam

Świetny warsztat założyłem instalację i serwisuje od kilku lat. Wszystko działa bez zarzutu

2018-04-11 20:20:17
jakość:
cena:
Default_small
Marcin RYB

Super warsztat zamontowałem trzy instalacje w samochodach wszystkie dzaiłają bez zarzutu

2018-04-12 17:59:15
jakość:
cena:
Default_small
Marcin RYB

Już 60 tys. przejechane na instalacji.
Raz awaria silnika krokowego na trasie, następnego dnia wizyta na serwisie (w sobotę!) i bezkosztowa gwarancyjna wymiana.
W moim przypadku instalacja godna polecenia :)

2018-05-11 07:28:25
jakość:
cena:
Default_small
Fabia 02 1,4 60KM

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha