Opinie o Auto-Mix. Skrzyszów. Instalacje gazowe, bezgotówkowe naprawy powypadkowe / Skrzyszów

Jesteś tu: województwo - śląskie, miejscowość - Skrzyszów

jakość
cena

Opinie

Świetny warsztat. Montaż rownież gazu do silnikow fsi. Przejechalem 20 tys. bez problemow, polecam

2017-02-09 10:50:56
jakość:
cena:
Default_small
Dawid

Jestem bardzo zadowolony z założenia instalacji lpg do peugeota 206 i obsługi w firmie Auto-mix.Autko śmiga, 20 000km przejechało w rok bezproblemowo.Polecam.

2017-03-15 19:56:20
jakość:
cena:
Default_small
Paweł Żemła

Instalacja gazowa zamontowaną w Auto Mix Skrzyszów od 2006 w samochodzie Renault Thalia jest nadal sprawna. Przeglądy okresowe instalacji gazowej wykonywane Auto Mix Skrzyszów wraz z niezbędnymi naprawami (ostatnio w 2016 r.) zostały wykonane bardzo sprawnie. Obsługa bardzo miła i profesjonalna.
Gorąco polecam !

2017-03-22 16:03:07
jakość:
cena:
Default_small
Eugeniusz

Z usług firmy Auto-Mix korzystam od 2000 roku. Od tego czasu zostało zamontowanych kilkanaście instalacji gazowych w moich w samochodach, jak i samochodach moich znajomych, którym poleciłem Auto-Mix w Skrzyszowie. Firma jest bardzo rzetelna i solidna. WSZYSTKIE instalacje działały bezawaryjnie. Z usług firmy korzystam nadal - Polecam w 100%!!!

2017-08-04 10:54:00
jakość:
cena:
Default_small
Mariusz

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości montażu instalacji. Regularny serwis i bezproblemowa praca instalacji w Audi A6 C5 2.0 ALT.

2017-08-22 06:29:48
jakość:
cena:
Default_small
Maciej

Zainstalowałem instalację w swoim VW Lupo 1.4 MPI. Przejechałem na tej instalacji 19000 km bez najmniejszej awarii. Ludzie pracujący w tej firmie charakteryzują się ogromną wiedzą i wysoką kulturą osobistą. Montaż instalacji przebiegał sprawnie według założonego harmonogramu - umówienie terminu, oddanie samochodu, montaż i wreszcie odbiór samochodu z instalacją. Polecam każdemu tą firmę z czystym sumieniem.

2017-09-11 22:14:54
jakość:
cena:
Default_small
Eranet

Polecam zakład auto Mix od 4 lat korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa klienta. Moja Mazda 6 pracuje na gazie bezawaryjnie.

2017-09-19 06:43:12
jakość:
cena:
Default_small
Kamil

Nie pierwsze moje auto zagazowane w tej firmie i pewnie nie ostatnie.Polecam ..zero problemów i fachowość na najwyższym poziomie

2017-09-25 20:23:54
jakość:
cena:
Default_small
Robert F.Trybalski

Polecam bardzo serdecznie obsługa na najwyższym poziomie już tylko tam będę robił przeglady

2017-09-26 21:50:23
jakość:
cena:
Default_small
Michalgro

New_review
New_review

Warsztat

  • adres

    Powstańców Śląskich 2, 44-338 Skrzyszów, woj. śląskie

  • płatność kartą?

    nie

  • usługi

    instalacje gazowe

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • captcha