Opinie o Ramarex-I. Samochody, instalacje gazowe. Montaż, serwis / Rybnik

Jesteś tu: województwo - śląskie, miejscowość - Rybnik

jakość
cena

Opinie

Miałem okazję skorzystać z ich usług. Okazało się, że to bardzo dobrzy fachowcy, którzy instalacje gazowe mają w jednym paluszku.
Pokazali doświadczenie, wiedzę, uprzejmość.
Na pewno będę korzystał z ich usług w przyszłości.

2017-01-30 02:00:11
jakość:
cena:
Default_small
Rafał

samochód nie chciał się przełączyć na gaz, mimo iż dobrze zatankowałem w serwisie ramarex okazało się, że do wymiany jest filtr gazu po wymianie samochód bez problemu przełączał sie na gaz w ramarexie nigdy nie zostawili mnie z problemem samemu sobie można im zaufać

2017-05-02 17:00:29
jakość:
cena:
Default_small
Edward

Polecam! Jako jedyni w Rybniku znają się na instalacjach gazowych.
Jestem bardzo zadowolony z naprawy.
Jak zwykle mogłem na nich liczyć.
W Ramarex mają dobre podejście do klienta.

Trzymajcie tak dalej!

2017-05-11 10:36:44
jakość:
cena:
Default_small
Marek

kiedyś byłem przeciwny montowaniu instalacji gazowych w aucie, ale wszystko się zmieniło kiedy zauważyłem, jak wiele pozytywnych opinii posiada ramarex i jak wiele klientów zadowolonych jest właśnie z instalacji gazowej
cieszę się, że jednak mam gaz w aucie
mniej wydaję na paliwo, do tego komfort jazdy jest taki sam!

2017-07-03 06:27:08
jakość:
cena:
Default_small
Kamil K.

Mają w swojej ofercie dwóch znanych producentów, ale równiez do wyboru inne firmy, więc jest z czego wybierać i można naprawdę szczerze skorzystać z usług tego serwisu.
Na gazie znają sie jak mało kto, dlatego mają tyle pozytywnych opinii.
Gaz który zamontowali w mojej Audi spisuje się doskonale.
Nie mam zastrzeżeń.
No i oszczędzam!

2017-12-08 04:58:11
jakość:
cena:
Default_small
Igor

Warto zaufać specjalistom.
Instalacje sekwencyjne włoskiego producenta BRC zrobiły na mnie wrażenie.
Zdecydowałem sie na tą markę, bo słyszałem bardzo dobre opinie.
I nie żałuję.
Instalacja cieszy się dużą żywotnością , potrafi przejechać przebiegi między 120 a
200 tyś km, więc to dla mnie dodatkowy atut, a do tego zero skutków ubocznych dla pracy silnika.

2018-01-09 08:08:06
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Dzięki wielkie za pomoc!
Wasze kilkuletnie doświadczenie w montażu LPG widać na pierwszy rzut oka!
Od pół roku jeżdżę na zamontowanym przez was gazie i musze powiedzieć szczerze, że nie spodziewałem się, że nie będzie różnicy...
Jazda jest tak samo komfortowo i przyjemna jak na benzynie,a dodatkowo mniej płacę, bo gaz przecież kosztuje grosze w porównaniu do benzyny.

2018-02-02 04:19:34
jakość:
cena:
Default_small
Edward

Jestem pozytywnie zaskoczony.
Jako warsztat montują instalacje dwóch producentów BRC , oraz STAG lecz posiadają w swej ofercie także
inne np. LOVATO ,LANDI RENZO, KME dzięki czemu są w stanie zadowolić nawet najbardziej wybrednego klienta, takie jak ja!

2018-02-09 04:04:16
jakość:
cena:
Default_small
Kamil

Profesjonalna, miła obsługa w Ramarex.
Bardzo się cieszę, że to właśnie tu zamontowałem gaz w aucie.
Jestem wybrednym klientem, ale oni wiedzieli jak spełnić moje oczekwiania.
Bardzo konkretni ludzie tu pracują.

2018-02-27 10:10:20
jakość:
cena:
Default_small
Igor

Jestem zadowolony!
Kiedy inne warsztaty mówiły że moje auto jest zepsute a nie instalacja lpg i odsyłali mnie do zwykłego mechanika , ten z
kolei mówił że to instalacja lpg jest zepsuta i tak bezradny jeździłem od mechanika do mechanika, ale ostatecznie zwróciłem się o pomoc do Ramarex.
Tu podeszli do sprawy poważnie

2018-03-13 09:02:55
jakość:
cena:
Default_small
Karol

Jestem zadowolony, bo w końcu trafiłem na odpowiedzialny serwis, który wykonuje swoje pracy rzetelnie i konkretnie.
Montaż LPG nie stanowił dla nich problemu.
POLECAM!

2018-03-26 05:52:56
jakość:
cena:
Default_small
Mirek

Szybko i bezbłędnie zdiagnozowali usterkę.
Nie naprawiają metodą prób i błędów.
Mają odpowiednie podejście do swojej pracy i jak już coś naprawiają to tylko od początku do końca.

2018-04-13 02:47:10
jakość:
cena:
Default_small
Marcin

Zdecydowanie polecam.
Każdego klienta traktują indywidualnie.
Mnie zamontowali inny osprzęt, a tacie również inny, więc widać, że potrafią dostosować osprzęt do potrzeb i możliwości samochodu.

2018-05-15 02:28:29
jakość:
cena:
Default_small
Olgierd

Rewelacja!
Profesjonalizm w każdym calu.
Nie sądziłem, że tak szybko sobie poradzą z instalacją gazową w moim aucie.
A jednak!
Na gazie jeździ się równie przyjemnie jak na benzynie ;)

2018-06-06 18:12:00
jakość:
cena:
Default_small
Marek

Serdecznie polecam Ramarex.
Za to jak wykonali montaż i w jakiej cenie - super.
Jestem bardzo zadowolona i będę polecać znajomym.

2018-07-12 09:02:28
jakość:
cena:
Default_small
Justyna

Gdyby nie Ramarex, to nawet nie wiedziałbym, że mogę zainstalować w swoim aucie LPG.
Jestem zadowolony z usług!

2018-07-23 22:20:11
jakość:
cena:
Default_small
MIchał

dzięki wielkie za sprawdzenie szczelności w całym układzie
teraz mogę spokojnie jeździć
fantastyczna obsługa!!!

2018-08-16 17:41:06
jakość:
cena:
Default_small
Monika

Jestem bardzo zadowolona z naprawy w tym serwisie
Samochód jeździ be zastrzeżeń.
Już nie szarpie ;)

2018-09-06 07:08:40
jakość:
cena:
Default_small
Agnieszka

Polecam!
Fantastyczna obsługa klienta, od początku do końca.
Wykonali kawał dobrej roboty.
Ceny są naprawdę spoko.

2018-10-24 08:48:16
jakość:
cena:
Default_small
Andrzej

New_review
New_review

Warsztat

Jesteś właścicielem warsztaty? Zobacz jakie masz możliwości

Kontakt

  • telefon stacjonarny

    (032) 422-23-41

  • captcha